Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Vaimo Filippiineiltä

Lisätty 07.02.2018

Miten löytää rakkautta ja parisuhdetta etsiviä filippiiniläisiä naisia

Tänä päivänä kansainvälinen deittailu on muutakin kuin postimyyntimorsiamia ja lomaromansseja. Kansainvälinen deittailu on itse asiassa tänä päivänä suositumpaa kuin koskaan ja huomattavasti suositumpaa, mitä valtavirta haluaa ihmisten ajattelevan. Kenties perimmäinen syy, miksi kansainvälinen deittailu on noussut niin suosituksi, on perinteisten perhearvojen katoaminen länsimaista. Perinteisiä perhearvoja kunnioittavien naisten katomisesta johtuen yhä perinteisiä perhearvoja kunnioittavat miehet ovat suunnanneet katseensa ulkomaille niihin maihin, joissa on yhä mahdollista löytää avioliittoa ja perhettä kunnioittavia perinteisiä naisia. Kansainvälisen deittailun suosion nousua selittää myös se, että nopeat internetyhteydet ja älypuhelimet tekevät kansainvälisestä deittailusta huomattavasti helpompaa, mitä se oli postimyyntimorsianten ja postikirjeiden aikakaudella. 

Tämä kirjoitus ei kerro, miksi sinun kannattaa aloittaa kansainvälinen deittailu. Oletuksena on, että tiedät jo miksi. Siitä ei myöskään saisi kovinkaan pitkää kirjoitusta, sillä vastaus siihen kysymykseen on hyvin yksinkertainen: Sinun tulisi aloittaa kansainvälinen deittailu siksi, koska siten sinun on helpompi löytää perinteisiä perhearvoja kunnioittavia naisia. Tämä kirjoitus ei myöskään kerro, miten mennään naimisiin Filippiineillä filippiiniläisen naisen kanssa. Jos haluat tietää miten, voit lukea sen täältä: Miten mennään naimisiin Filippiineillä filippiiniläisen naisen kanssa. Sen sijaan, tämä kirjoitus kertoo miksi sinun kannattaa tutustua filippiiniläisiin naisiin ja miten tapaat parhaiten kauniita ja naisellisia perinteisiä filippiiniläisiä naisia, jotka ovat kelvollisia parisuhteeseen ja joiden kanssa voit harkita avioliittoa ja perheen perustamista.

 

Miksi Filippiineille

Filippiinit ovat tunnettuja kauniista naisista ja Filippiineillä puhutaan yleisesti ottaen hyvin englantia. Tästä syystä Filippiinit on ollut monelle helppo valinta jo 70- ja 80- luvuilla, jolloin kansainvälinen deittailu oli huomattavasti  nykyistä vaikeampaa ja harvinaisempaa. On kylläkin totta, että on paljon muitakin paikkoja, joissa voi tavata perinteisiä naisia. Etenkin Aasiassa esimerkiksi Thaimaa on noussut suosituksi kohteeksi. Filippiineiltä kotoisin olevilla naisilla on kuitenkin pajon sellaisia hyviä ominaisuuksia, jotka tekevät filippiiniläisistä naisista paremman valinnan perinteisiä perhearvoja kunniottavalle miehelle.

Filippiiniläiset naiset ovat tunnettusti kauniita ja huolehtivaisia naisia, jotka kunnioittavat avioliittoa ja usein elävät perinteisten kristillisten arvojen mukaan. Kristillisiä arvoja ei kuitenkaan kannata missään nimessä pitää huonoina, vaikka valtavirta niitä yrittääkin tuhota ja on saattanut saada sinutkin suhtautumaan niihin epäilevästi. Sen sijaan kristillisten arvojen edut kannattaa  yrittää ymmärtää. On sanomattakin selvää, että kristilliset arvot ja perinteiset perhearvot kulkevat käsikädessä. Tästä syystä perinteisiä perhearvoja kunnioittavan miehen kannattaa tutustua kristillisestä perinteestään kiinni pitäviin filippiiniläisiin naisiin.

Filippiineillä suurin osa naisista on kasvatettu kristillisten arvojen mukaan. Tämä tarkoittaa sitä, että filippiiniläiset naiset eivät juurikaan harrasta yhden illan suhteita ja he ovat uskollisia parisuhteessa. Filippiineillä on toki mahdollista tavata baarityttöjäkin, mutta perinteiset ja tavalliset filippiiniläiset naiset (joita on enemmistö) suhtautuvat parisuhteeseen ja avioliittoon instituutiona hyvin vakavasti. Suurin osa ihmisistä Filippiineillä harjoittaa kristinuskon katolista suuntausta, eli kuuluvat siis katoliseen kirkkoon, joka opettaa naiset konservatiivisiksi ja uskollisiksi. Perinteisen kulttuurin ansiosta filippiiniläiselle naiselle on luonnollista olla kodista ja perheestä huolehtiva. Olet varmaan huomannut, että Suomessa työskentelee paljon filippiiniläisiä naisia sairaanhoitajina ja vanhusten hoitajina. Tämän kaltaiset naiset ovat omiaan huolehtimaan hyvin myös aviomiehestään ja perheestään. Filippiiniläisen naisen kanssa koti on aina lämmin ja huolehtivainen ympäristö, jossa murheelle ja erimielisyyksille ei anneta sijaa.

Filippiiniläisiä naisia on myös helppo lähestyä, sillä perinteisten arvojen mukaan kasvaneet filippiiniläiset naiset ovat usein  rauhallisia, hieman ujoja ja arkoja. Tämän vuoksi lähestyminen ja keskustelun aloittaminen filippiiniläisen naisen kanssa ei ole niin suuri ponnistus, mitä se on äänekkään ja ylimielisen arvoliberaalin naisen kanssa. Joten jos olet itse luonteeltasi  hieman ujo lähestymään naisia, niin tulet yllättymään miten helppoa filippiniläisten naisten kanssa juttuun tuleminen on ja miten luonteen piirteenne täydentävät toisiaan.

 

Miten tapaan filippiiniläisiä naisia

Jos etsit vakavaa parisuhdetta, niin naisten lähestyminen sattumanvarasesti kadulla ei ole kovinkaan tehokas ja hyvä vaihtoehto. Ja jos matkustat Filippineille lomalle, niin sinulla tuskin on riittävästi aikaa selvittää, onko kukaan lomalla tapaamistasi naisista kelvollien parisuhteeseen tai jopa mahdollisesti avioliittoon kanssasi.

Siksipä, mitä sinun pitää tehdä, on liittyä kansainväliselle deittisivustolle, joka on hyvä maineeltaan ja on filippiiniläisten naisten suosiossa. Näiden kriteerien lisäksi deittisivuston tulee olla sellainen, joka sallii sinun olla suoraan yhteydessä sivuston naisiin ja sellainen, jossa on jäsenmaksu. Jäsenmaksun tulisi olla sellainen, että se on mahdollista maksaa kuukausi tai viikko kerrallaan. Jäsenmaksu on käytännössä katsoen ainoa tapa varmistua siitä, että sivuston jäsenpohja koostuu aidoista ihmisistä, jotka ottavat deittailun ja parisuhteen löytämisen riittävän vakavasti. (Jos he eivät ottaisi vakavavasti, he eivät olisi valmiita maksamaan jäsenmaksua). Ilmaissivustot ja -sovellukset ovat täynnä huijareita ja prostituoituja sekä ns. kevyt kenkäisiä naisia, joiden tapaamiseen ei kannata tuhlata aikaa ja rahaa. Voit parhaiten välttää nämä käyttämällä vain maksullisia sivustoja. Ilmaissivustoilta ja -sovelluksista et siis tule kovinkaan helpolla löytämään vakavaan parisuhteeseen kelvollisia naisia. 

Joillain sivustoilla on käytössä maksu/viesti tyyppinen järjestelmä. Eli maksat jokaisesta viestistä, jonka lähetät. Vältä aina myös tällaisia sivustoja, vaikka ne vaikuttaisivat kuinka hyviltä tahansa. Maksu/viesti tyyppinen järjestelmä tulee ajan myötä erittäin kalliiksi, ja vaikka usein tällaisilla sivustoilla on tuhansia toinen toistaan kauniimpien naisten profiileita, et voi olla varma ovatko ne aitoja, jos sivusto ei anna jäsenten olla suoraan yhteydessä toisiinsa. Pahimmassa tapauksessa siis maksat siitä, että viestittelet sivuston työntekijänä olevalle intialaiselle miehelle!

FilipinoCupid ja AsianDating ovat molemmat hyvämaineisia deittisivustoja ja ovat molemmat myös filippiiniläisten naisten suosiossa. Molemmilla sivustoilla on suuri määrä filippiiniläisiä naisia Filippiineiltä ja kaikkialta maailmasta sekä myös filippiiniläisiä naisia Suomesta. Eli käyttämällä näitä sivustoja, sinun ei välttämättä tarvitse matkustaa Filippineille, vaan voit tavata paikallisia filippiiniläisiä naisia, jotka parhaimmassa tapauksessa asuvat lähiympäristössäsi.  Molemmat sivustot ovat hyvämaineisia ja ovat osa Cupid Media yhtiötä, joka operoi yli 30:tä kansainvälistä sivutoa eri katergorioissa.

Molemmat FilipinoCupid ja AsianDating tarjoavat mahdollisuuden maksaa jäsenmaksun kuukausi kerrallaan ja sallivat sinun olla suoraan yhteydessä sivustolla jäseninä oleviin naisiin. Tällä tavalla et maksa liikaa, vaan voit kuukauden aikana lähetellä niin paljon viestejä, kuin jaksat. Lisäksi voit varmistua, että jäsenet ovat aitoja rakkautta etsiviä naisia, eivätkä botteja tai sivuston työntekijöitä, koska voit heti tutustuttuasi sopivaan naiseen siirtyä hänen kanssa kommunikoimaan esim. Facebookiin tai Whatsappiin.

Sen jälkeen kun olet liittynyt sivustolle, sinun kannattaa täyttää profiiliisi tiedot ja vahvistaa sähköpostiosoitteesi. Jos et halua käyttää pääasiallista sähköpostiasi liittymiseen, on hyvä idea luoda kokonaan uusi sähköpostitili pelkästään deittailua varten. Esimerkiksi Google antaa sinun luoda ilmaiseksi useita eri tilejä  ja voit käyttää kaikkia samalla laitteella ilman että rikot heidän käyttöehtojaan.

Profiilia luodessa on tärkeää, että profiilisi viestittää sinun olevan etsimässä vakavaa parisuhdetta. Kannattaa kuitenkin välttää sanoja avioliitto tai "etsimässä vaimoa" mainitsemista profiilissa. Tällainen voi antaa liian innokkaan kuvan sinusta ja saattaa karkottaa naisia. Voit kyllä mainita, että haluat perustaa perheen jonain päivänä. Paras profiili on sellainen, jossa annat itsestäsi tasapainoisen ja luotettavan kuvan ilman vaikutelmaa liioittelusta. Profiiliin on hyvä liittää valokuva, mutta se ei ole pakollinen. AsianDating ja FilipinoCupid ovat molemmat niin täynnä rakkautta etsiviä naisia, että saat varmasti yhteydenottoja ilman kuvaakin ja tulet jopa yllättymään, miten noilla sivustoilla naiset tosiasiassa kilpailevat miehistä. Tämä johtuu siitä, että näillä sivustoilla on aasialaisia naisia enemmän kuin länsimaalaisia miehiä. Joten valinnanvaraa riittää.

Käyttämällä AsianDating tai FilipinoCupid sivustoja mahdollisuutesi tavata naisellisia perinteisiä naisia ovat huomattavasti korkeammat, kuin vaikkapa Suomessa paikallisessa kuppilassa tai kadulla. Jos siis haluat löytää itsellesi puolisoksi perinteisen naisellisen naisen, joka on kelvollinen viettämään yhteiselämää kanssasi ja jonka kanssa voisit harkita avioliittoa ja lasten hankintaa, kannattaa sinun liittyä FilipinoCupid tai AsianDating sivustolle.

Voit jopa liittyä molemmille, sillä sivustoille liittyminen on ilmaista. Voit siis vain liittyä todetaksesi tarjonnan, etkä siis menetä mitään, mutta mahdollisesti saatat löytää elämäsi rakkauden.

 

Klikkaa tästä ja liity: FilipinoCupid.

 

Klikkaa tästä ja liity: AsianDating.

 

Jos olet kiinnostunut perinteisistä naisellisista naisista, jotka ovat kotoisin muualta kuin Filippiineiltä, niin katso muita hyviä deittisivustoja täältä.