Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Thaimaalainen nainen vaimoksi

Lisätty 06.03.2017

Miten löytää hyvä thaivaimo

Tässä kirjoituksessa kerrotaan, miten löydät hyvän thaivaimon sekä vältät pahimmat sudenkuopat thaimaalaisten naisten deittailussa ja thaimaalaisen vaimon etsimisessä. Parisuhde ja avioliitto thaimaalaisen naisen kanssa on erittäin antoisa ja rakkauden täyteinen. Mutta ennen kuin aloitat seurustelun thaimaalaisen naisen kanssa, on sinun otettava huomioon muutamia tärkeitä seikkoja.

Thaimaalaisten naisten deittailun sudenkuopat

Parisuhteen aloittamisella "huonon" thaimaalaisen naisen kanssa voi olla vakavia seurauksia. "Huonolla" thaimaalaisella naisella tarkoitetaan tässä yhteydessä sellaista naista, jolla on parisuhteeseen liittyviä epärehellisiä aikeita. Jos vahingossa aloitat parisuhteen sellaisen thaimaalaisen naisen kanssa, jolla on parisuhteeseen liittyviä epärehellisiä aikeita, voit kohdata vakavia taloudellisia seurauksia sekä järkkyä tunne-elämältäsi. 

Esimerkiksi turistikohteiden baareissa työskentelevät thaimaalaiset naiset ovat yleensä vähemmän luotettavia, kuin muut naiset. Tämä johtuu siitä, että turistikohteiden baareihin työskentelmään tulevat thaimaalaiset naiset hakeutuvat tyyppillisesti miesten seuraan vain saadakseen mahdollismman paljon rahaa irti miehestä.

Tästä syystä perinteisemmät thaimaalaiset naiset ovat parempi vaihtoehto, mikäli etsii oikeaa parisuhdetta ja mahdollisesti avioliittoa. Perinteisiä thaimaalaisia naisia on kuitenkin hieman vaikeampi tavata, koska he eivät käy niissä paikoissa, joissa tavallinen thaimaan matkaaja käy. Perinteiset thaimaalaiset naiset myös puhuvat usein huonompaa englantia, kuin baareissa turistien kanssa harjoitelleet baaritytöt, jotka joskus osaavat jopa muutamia lauseita suomea. Perinteisiä thaimaalaisia naisia tapaa yleisimmin ostoskeskuksissa tai puistoissa, mutta sinun on itse lähestyttävä heitä ja mentävä juttelemaan heille, toisin kuin baaritytöille, jotka lähestyvät sinua ja tulevat juttelemaan sinulle.

Thaimaalaiset naiset ovat tunnettuja siitä, että heillä on erittäin suuri tarve huolehtia niin omista lapsistaan, kuin omista vanhemmistaankin. Omista lapsista huolehtiminen on tietenkin hyvä asia ja erittäin suotavaa lasten kannalta. Mutta thaimaalaisen naisen kanssa parisuhteeseen tai avioliittoon aikovan on syytä ottaa huomioon mahdolliset taloudelliset seuraamukset, mikäli thaimaalaisella naisella on lapsia edellisestä suhteesta. Tällöin on hyvin todennäköistä, että thaimaalainen nainen tulee vaatimaan uudelta mieheltään taloudellisen vastuun kantamista näistä toisen miehen lapsista.

Joten jos et ole varma oman taloutesi kantokyvystä tai siitä, että ylipäätään haluat huolehtia toisen miehen lapsista, sinun kannattaa etsiä itsellesi sellainen nainen, jolla ei ole lapsia. Näin pääset myös todennäköisemmin jatkamaan omaa sukuasi ja saamaan omia lapsia, sillä naiset joilla on jo ennestään lapsia, ovat saattaneet tehdä päätöksen, etteivät enää hanki lisää lapsia.

Thaimaan erityinen lainsäädäntö tekee länsimaalaisista turisteista helppoja uhreja epärehellisille rahaa tavoitteleville thaimaalaisille naisille. Esimerkiksi Thaimaassa ulkomaalainen ei saa omistaa maata tai kiinteistöjä, joten usein thaimaalaiset naiset houkuttelevat thaimaahan asumaan haluavia länsimaalaisia miehiä hankkimaan maata tai kiinteistöjä naisen nimiin lupaamalla yhteistä elämää ja yhteisen kodin, tai että mies saisi rakentaa talon maalle tai asua kiinteistössä. On sanomattakin selvää, että riidan tullessa tällaisissa järjestelyissä oikeusturva ja viranomaiset ovat täysin thaimaalaisen osapuolen puolella.

Thaimaassa ulkomaalainen ei myöskään saa omistaa yksin yritystä. Yrityksen omistajuudesta vähintään 51% pitää olla thaimaalaisen nimissä. Tämä antaa helpot mahdollisuudet thaimaalaisen naisen suvulle vallata länsimaalaisen miehen rahoittama yritys sopivan tilaisuuden tullessa.

Thaimaan erityinen thaimaalaisa suojeleva lainsäädäntö on tietenkin itsessään hyvä asia Thaimaan ja thaimaalaisten kanalta. Ilman suojelevaa lainsäädäntöä Thaimaa olisi todennäköisesti täynnä ulkomaalaisia sijoittajia ja sitä myöden Thaimaan hintataso kohoaisi korkeaksi. Mutta epärehelliset thaimaalaiset naiset pystyvät hyväksikäyttämään länsimaalaisten miesten luottamusta ja rakkautta yhdessä thaimaalaisia suojelevan lainsäädännön kanssa omien taloudellisten intressiensä edistämiseen. Tästä syystä jokaisen thaimaalaisen naisen kanssa parisuhdetta aloittelevan miehen on syytä muistaa, ettei anna rakkauden sokaista itseään.

Aivan oma lukunsa Thaimaassa ovat baaritytöt, joiden kanssa kannattaa olla erittäin varovainen. Baaritytöt ovat kyllä hyvää ja helppoa seuraa yhden illan juttuihin, mutta baarityttöjen kanssa serustelu tai vakavamman suhteen aloittaminen on todellista riskipeliä. Baaritytöt ovat miesten perässä vain rahan takia ja he pyörittävät yleensä samanaikaisesti monia miehiä, jotka ostelevat heille lahjoja ja tukevat taloudellisesti baarityttöjen perheitä. Vaikka joskus kuuleekiin tarinoita baaritytöistä, jotka ovat jättäneet entisen elmämänsä taakseen ja rakastuneet länsimaalaiseen mieheen, on syytä muistaa aina, että thaimaalaiset baaritytöt ovat valinneet itselleen elämäntavaksi seuralaispalvelujen tarjoamisen ja baareissa notkumisen. Tästä syystä baarityttöjen lupauksiin rakkaudesta ja yhteisestä elämästä on syytä suhtautua aina erittäin kriittisesti.

Thaimaalaisen naisen kanssa on mahdollista löytää aito ja erittäin antoisa rakkauteen perustuva parisuhde ja avioliitto. Seurustelua aloittelevan miehen ja etenkin ensimmäistä kertaa thaimaassa olevan on kuitenkin syytä olla varuillaan ja tarkkailtava mahdollisia merkkejä naisen epärehellisyydestä.

Yhtenä hyvänä pääsääntönä epärehellisyyttä arvioitaessa voidaan pitää sitä, että mitä enemmän ja useammin thaimaalainen nainen sinulta rahaa pyytää, sitä todennäköisemmin hän käyttää sinua taloudellisesti hyväkseen. Taloudellisen hyväksikäytön todennäköisyyttä voi myös vähentää tapailemalla naisia ylemmistä sosiaaliluokista ja paremmista koulutustaustoista, sillä yleensä juuri hunomman koulutustaustan omaavat ja alemmista sosiaaliluokista tulevat thaimaalaiset naiset pyrkivät hyötymään miehistä taloudellisesti.

 

ThaiCupid

ThaiCupid on yksi maailman suurimpia thaideittailuun erikoistuneita deittisivustoja. ThaiCupidin omistaa Cupid Media, joka on yksi maailman ensimmäisistä ja ehkäpä kaikkein luotettavin nettideittipalveluntarjoaja koko maailmassa. Cupid Medialla on yhteensä kolmisenkymmentä sivustoa eri kategorioissa, joista ThaiCupidin lisäksi tunnetuimpia ovat RussianCupid, AsianDating ja Afrointroductions.

Jokaisen deittisivuston tärkein ominaisuus on tietysti jäsenten laatu. Jäsenten laadun suhteen ThaiCupid on ehdotonta kärkikastia verrattuna muihin deittisivustoihin. Sen lisäksi, että thaimaalaiset naiset ovat ehkäpä kaikista maailman naisista feminiinisimpiä ja hyvävartaloisimpia, ovat erityisesti rakkautta ja parisuhdetta länsimaalaisen miehen kanssa etsivät sadat tuhannet thaimaalaiset naiset valinneet ThaiCupidin.

Esimerkiksi suorittamalla haun alle viikko sitten liittyneistä 24-30 vuotiaista naisista, tulee hakutuloksiin yli tuhat vaihtoehtoa. Ja tässä haussa ikähaarukka on siis erittäin pieni ja nuoremmasta päästä! Ja koska thaimaalaiset naiset tunnetusti näyttävät hyviltä vielä yli 35-vuotiainakin ja jotkut vielä jopa 40-vuotiaiksi asti, tarkoittaa se siis sitä, että ThaiCupidissa on käytännössä katsoen loputtomasti hyvän näköisiä thaimaalaisia naisia odottamassa sinua. Et millään pysty elämäsi aikana ottamaan yhteyttä heihin kaikkiin, sillä uusia jäseniä liittyy satoja päivittäin.

ThaiCupidista kuitenkin ehkä parhaan deittisivuston tekevä seikka on se, että länsimaalaisen miehen ei tarvitse ThaiCupidissa itse lähestyä naisia, vaan sivusto on niin täynnä innokkaita parisuhdetta etsiviä naisia, että ThaiCupidissa naiset joutuvat kilpailemaan miehistä. Liittymisen jälkeen saa päivittäin kymmeniä yhteydenottoja rakkautta etsiviltä thaimaalaisilta naisilta.

Vaikka ThaiCupidin jäsenistä suurin osa onkin aivan tavallisia nuoria thaimaalaisia naisia, löytyy ThaiCupid sivustolta thaimaalaisia naisia oikeastaan joka makuun. Myös varttuneimmista naisista tai varakkaammista uranaisista pitäville on ThaiCupidissa hyvin tarjontaa. ThaiCupidissa myös törmää joskus valitettavasti Schengen viisumin/oleskeluluvan metsästäjiin, jotka ovat jopa valmiita maksamaan päästäkseen kulissiavioliittoon. Tällaisiin järjestelyihin ei tietenkään kannata lähteä mukaan, vaan heidät kannattaa ilmiantaa sivuston ylläpitäjille, jotka työllään pitävät sivuston jäsenpohjan laadukkaana ja aitona. Laadukkaan ylläpidon ansiosta feikkiprofiilien ja ei-aktiivisten profiilien määrä on myös vähäinen.

ThaiCupid sivuston ulkoasu on silmää miellyttävä ja sivuston käytettävyys on huomattavasti parempi, kuin monien muiden sivustojen. ThaiCupidin käytettävyyden suunnitteluun on selkeästi panostettu ja sivustolta löytyy monia käyttöä helpottavia työkaluja, joiden avulla löytää juuri etsimänsä tyyppisiä naisia.

Esimerkiksi sivuston hakutyökalulla voit rajata haun iän, alueen ja liittymisajankohdan mukaan. Etenkin liittymisajankohta on tärkeä, sillä uudet jäsenet ovat usein myös kaikkein innokkaimpia tutustumaan muihin jäseniin. Halutessasi voit myös rajata hakuja pituuden, painon ja vartalon tyypin perusteella. Voit myös rajata haun vain sellaisiin naisiin, joilla ei ole lapsia. On kuitenkin syytä pitää mielessä, että naisilla on usein tapana antaa kaunisteltua tietoa vartalotyypistään. Thaimaalaisten naisten kohdalla lihavuus ja ylipaino on harvinaista, mutta thaimaalaiset naiset ovat usein hieman lyhyitä verrattuna länsimaalaisiin naisiin. Siksipä thaimaalaisen naisen omaa ilmoitusta pituudestaan ei kannata pitää automaattisesti oikeana.

Yksi mielenkiintoinen ominaisuus ThaiCupid sivustolla on "suosikit" ominaisuus. Tämän ominaisuuden avulla voit merkitä itseäsi kiinnostavia profiileja muistiin ja voit kätevästi ottaa niihin yhteyttä myöhemmin halutessasi. "Suosikit" ominaisuus on erityisen kätevä, mikäli tykkäät käyttää massapostitusmenetelmää, eli lähetät saman aloitusviestin suurelle joukolle naisia ja tämän jälkeen etenet niiden kanssa, jotka vastaavat. Kun olet kerännyt suosikit listaan riittävästi jäseniä, voit kätevästi lähettää "kopioi ja liitä" menetelmällä viestin kaikille.

Varsinaista massapostitustyökalua ei sivustolta löydy. Ja vaikea olisi kuvitellakkaan, että mikään vakavasti otettava deittisivusto rakentaisi massapostitustyökalua sivustolleen. Vaikka massapostitusmenetelmä onkin kätevä, on kuitenkin hyvä pitää mielessä, että vastaanottajalleen räätälöidyt ja persoonalliset viestit toimivat yleensä kuitenkin parhaiten. Viestien kirjoittamisesta ei kuitenkaan kannata murehtia, sillä niin kuin alussa jo mainittiinkin, ThaiCupid sivustolla länsimaalaisen miehen ei tarvitse ottaa yhteyttä naisiin, vaan innokkaat naiset kyllä ottavat yhteyttä sinuun.

ThaiCupid ei ole ilmainen sivusto, joten päästäksesi vastaamaan saamiisi viesteihin tai lähettääksesi viestejä, sinun on maksettava pieni jäsenmaksu. Voit kuitenkin selata ja tutkia muiden profiileja sekä vastata ja lähettää viestejä sellaisille jäsenille, jotka ovat jo maksaneet jäsenmaksun. Tästä syystä maksullisuutta ei kannata pelästyä, vaan sivustolle kannattaa liittyä ja käydä katsomassa sivuston tarjonta. Sivuston maksullisuus on myös omiaan karsimaan epärehellisin aikein liikkeellä olevia, joten ThaiCupidista löytyy oikeasti aitoja perinteisiä thaimaalaisia naisia, jotka haluavat tutustua länsimaalaisiin miehiin ja löytää rakkauden.

 

Valitse itsellesi parhaiten soveltuva jäsenyys

Jäsenyysvaihtoehdoista ThaiCupid sivustolla on tarjolla eri aikajaksoon sidottuja Gold ja Platinum jäsenyyspaketteja. Ei ole oikeastaan kauheasti väliä, valtiseeko Gold vai Platinum paketin. Platinum paketilla saa nostettua oman profiilinsa hakutuloksissa muita ylemmäksi, mutta tällä ei ole oikeastaan kauheasti merkitystä, koska sivustolla on niin paljon rakkautta etsiviä naisia, että he joutuvat joka tapauksessa kilpailemaan miehistä.

Tärkeämpi jäsenyyspakettia harkitessa on valita itselle parhaiten soveltuva jäsenyyden kesto. Jos asut Suomessa ja etsit erityisesti myös Suomessa asuvaa thaimaalaista naista, niin kannattaa ottaa suoraan 6 kuukauden jäsenyys. Näin saat paketin hieman halvemmalla ja sinulla on hyvin aikaa tutustua Suomessa asuviin thainaisiin. Suomessa asuvia thainaisia on sivustolla luonnollisestikin vähemmän, kuin muuaalla Euroopassa tai Thaimaassa asuvia. Myöskin Suomessa asuvia uusia jäseniä liittyy ThaiCupidiin vain noin viikottain, kun taas koko maailman mittakaavassa uusia jäseniä liittyy satoja päivässä. On siis sanomattakin selvää, että rakkauden löytäminen Suomessa asuvan thainaisen kanssa voi viedä hieman enemmän aikaa.

Jos kuitenkin olet valmis matkustelemaan treffeille eripuolille Eurooppaa tai olet vaikka menossa lomalle Thaimaahan muutamaksi viikoksi, voi 3 kuukauden paketti olla sinulle hyvä vaihtoehto. Voit esimerkiksi aloittaa tutustumisen potentiaalisiin treffikumppaneihin n. kuukausi ennen matkaa ja näin sinulla on jo lomakohteeseen saapuessasi hyvin todennäköisesti ensimmäiset treffit jo vaikka heti ensimmäisenä iltana.

Paketeista lyhyin, eli 1 kuukauden paketti on ehkäpä turvallinen vaihtoehto, jos haluat vain testata sivuston käyttöä vähän niin kuin harjoitusmielessä. 1 kuukauden paketti on täydellinen vaihtoehto myös, jos olet tällä hetkellä muutaman viikon lomalla Thaimaassa ja olet kyllästynyt baarityttöihin ja eri deittisovellusten tarjontaan ja haluaisit lomasi aikana päästä oikeille treffeille perinteisten, vakavammin otettavien thaimaalaisten naisten kanssa.

Aloita rakkautta ja parisuhdetta etsiviin thainaisiin tutustuminen. Siirry tästä linkistä ThaiCupid sivustolle.

 

Kannattaa myös tutustua muihin Cupid Median sivustoihin.