Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Naimisissa filippiiniläisen naisen kanssa

Lisätty 27.01.2017

Katsaus filippiiniläisten naisten kulttuuriin

Jos olet kiinnostunut seurustelemaan tai avioitumaan filippiiniläisen naisen kanssa, mutta et tiedä paljoa aasialaisesta kulttuurista etkä erityisesti filippiiniläisestä kulttuurista, niin silloin sinun kannattaa lukea tämä kirjoitus. Ja jos haluat tietää, mitä eroa on englannin kielisillä sanoilla Filipino ja Filipina, niin sen saat tietää täältä: Mitä eroa on sanoilla Filipino ja Filipina.

Seurustelu tai avioliitossa eläminen filippiiniläisen naisen kanssa on oikeasti mahtavaa. Filippiiniläinen kulttuuri sisältää monia sellaisia ainesosia, jotka tekevät filippiiniläisistä naisista kauniita, tasapainoisia ja erittäin rakastettavia naisia.

 

Filippiiniläiset naiset ovat perhekeskeisiä

Monet suomalaiset miehet ovat ällistyneet rakkauden ja sitoutumisen voimakkuudesta, jota filippiiniläiset naiset osoittavat. Filippiiniläinen nainen voi oikeasti herätä aikaisin aamulla siivoamaan ja valmistamaan aamupalaa sillä aikaa, kun hänen aviomiehensä ja lapsensa vielä nukkuvat. Filippiiniläiset naiset pystyvät laittamaan ruokaa, siivoamaan ja huolehtimaan aviomiehestään sekä lapsistaan kaikista samanaikaisesti ja tekemättä tästä kaikesta edes suurta numeroa. Nämä filippiiniläisten naisten mahtavat ominaisuudet ovat filippiiniläisen perhekeskeisen kasvatustavan tulosta.

Yksi tärkeimmistä asioista filippiiniläiselle naiselle on hänen perheensä. Suomalaiselle miehelle voi olla vaikea ymmärtää, kuinka tärkeä perhe oikeasti on filippiiniläiselle naiselle. Filippiiniläisessä perhekäsityksessä perhe ei rajoitu pelkkään ydinperheeseen ja poikkeaa näin siis huomattavasti suomalaisesta perhekäsityksestä, jossa perheeksi lasketaan pääsääntöisesti omat vanhemmat, lapset ja puoliso. Joissain tapauksissa myös veljet ja siskot.

Filippiiniläisessä perhekäsityksessä perheeksi lasketaan myös serkut, siskon sekä veljen lapset sekä isovanhemmat ja näiden vanhemmat. Monet ulkomailla työskentelevät filippiiniläiset saattavat lähettää yli puolet ansaitsemastaan palkasta perheilleen ja isovanhemmilleen. Suomalaiselle voi olla vaikea ymmärtää, että joku lähettää rahaa omille vanhemmilleen, sillä Suomessa raha on kulkenut perinteisesti vanhemmilta lapsille päin.

Filippiiniläisen naisen omistautuminen perheelleen ja aviomiehelleen on lähellä täydellisyyttä. Tämä voi olla suomalaiselle feministisiin naisiin tottuneelle miehelle erittäin silmiä avaava kokemus. Tämän kokemuksen jälkeen moni mies on kertonut ymmärtävänsä, mitä oikea rakkaus todellisuudessa voi olla. Filippiiniläinen nainen valmistaa mielellään illallista aviomiehelleen ja pitää kodin siistinä sekä varmistaa, että hänen miehensä syö terveellisesti ja saa riittävästi lepoa.

Filippiiniläiset naiset ovat luonteeltaan elämänmyönteisiä ja kannustavat aviomiehiään positiivisin keinoin. Tämän ansiosta filippiiniläisen naisen kanssa parisuhteessa elävät suomalaiset miehet usein muuttuvat itsekin elämänmyönteisiksi ja asioihin positiivisesti suhtautuviksi miehiksi.

 

Filippiiniläiset naiset ovat uskonnollisia

Filippiinien valtauskonto on kristinuskon katolinen suuntaus ja suurin osa filippiiniläisistä suhtautuu uskontoon erittäin vakavasti. Filippiiniläisen naisen kanssa serustelua tai avioliittoa harkitsevan on syytä ottaa tämä huomioon.

Filippiineillä noudatetaan espanjalaistyylisiä katolisia perinteitä. Katolilaisuudella ja Katolisella kirkolla on paljon vaikutusvaltaa filippiinien kulttuuriin ja yhteiskuntaan. On erittäin tärkeää ymmärtää ja hyväksyä filippiiniläisten uskonnollinen puoli, mikäli aikoo rakentaa toimivan ja kestävän parisuhteen filippiiniläisen naisen kanssa.

Jos olet itse katolinen kristitty tai muuten vaan tavallinen mies, joka haluaa elää konservatiivisten perhearvojen mukaista elämää, niin avioituminen filippiiniläisen naisen kanssa tulee olemaan todennäköisesti elämäsi paras päätös. Joka tapauksessa, vaikka et itse olisikaan katolinen tai edes konservatiivinen, voit silti serustella filippiiniläisen naisen kanssa. Tällöin kuitenkin järkevä ratkaisu voi olla katoliseen uskoon kääntyminen tai jollain muulla tavalla konservatiivisen elämäntavan hyväksyminen, sillä muuten elämä etenkin avioliiton solmimisen jälkeen voi muodostua vaikeasti yhteen sovitettavaksi konservatiivisten arvojen mukaan elävän vaimon kanssa.

Poikkeus kuitenkin vahvistaa säännön tässäkin tapauksessa, ja tietenkään kaikki filippiiniläiset naiset eivät välitä uskonnosta tai halua elää perinteisiä perhearvoja kunnioittaen. On kuitenkin hyvä pitää mielessä, että vaikka filippiiniläinen tyttöystäväsi olisikin arvoliberaali, niin hänen vanhempansa tuskin ovat. Joten on kuitenkin hyvä opetella katolisen uskon perusteet vain tehdäksesi hyvän vaikutuksen hänen vanhempiinsa.

 

Filippiiniläiset rakastavat ruokaa ja karaokea

Vaikka Suomessa ihmiset ovatkin tottuneet syömään hyvin ja ruokaa on riittävästi saatavilla, yllättyvät monet Filippiineillä ensimmäistä kertaa matkustavat suomalaiset kaikkialla tarjolla olevasta ruoan määrästä.

Erityisesti, jos saat kunnian tulla kutsutuksi filippiiniläisen tyttöystäväsi kotiin, tulet hämmentymään eteesi tuotavasta ruokamäärästä ja siitä, että filippiineillä syödään oikeasti niin paljon. Vielä hämmästyttävämpää on, että filippiiniläiset naiset eivät lihoa samalla tavalla, mitä monet länsimaalaiset naiset. Johtuuko tämä geeneistä vai ruoan laadusta? Sitä tuskin pystyy kukaan sanomaan. Mutta fakta on, että harvoin näkee reilusti ylipainoisia filippiiniläisiä naisia.

Ja ruokailun jälkeen on aina aika kaivaa esille karaokelaite. Melkein kaikilla filippiiniläisillä on karaokelaite tai SingStar peli kotona ja melkein kaikissa baareissa on myös yksi tai joskus jopa useampia karaokelaitteita. Joten jos sinut kutsutaan juhliin ja tarjolla on alkoholia, niin kannattaa varautua laulamaan.

 

Haluatko tutustua suomalaista miestä etsiviin filippiiniläisiin naisiin?

Paras tapa tutustua suomalaista miestä etsiviin filippiiniläisiin naisiin on liittyä filippiiniläisten naisten suosimalle kansainväliselle deittisivustolle. Ehkäpä yksi parhaista on FilipinoCupid, jossa on jäsenenä filippiiniläisiä naisia filippiineiltä ja ympäri maailmaa sekä Suomesta. Hyvin moni Suomessa asuva filippiiniläinen nainen etsii rakkautta erityisesti suomalaisen miehen kanssa. Siirry tästä linkistä FilipinoCupid sivustolle.

Kannattaa myös tutustua Foreign Dating Forumin tarjontaan. Foreign Dating Forumilla on paljon naisia kaikkialta aasiasta ja myös Suomessa asuvia filippiiniläisiä naisia sekä muualta kotoisin olevia naisia, jotka etsivät rakkautta ja parisuhdetta suomalaisen miehen kanssa. Lue tästä lisää Foreign Dating Forumista.