Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Kannattaako mennä naimisiin thaimaalaisen naisen kanssa

Lisätty 11.06.2018

Mahdollisia huonoja puolia avioliitossa thaimaalaisen naisen kanssa

Avioliittoinstituution tärkeydestä keskusteltaessa instituutiota kritisoivat ihmiset yleensä unohtavat tilastolliset faktat, että avioliitossa elävät ihmiset pysyvät terveempinä ja elävät pidempään kuin yksineläjät tai irtosuhteita harrastavat. Tämän lisäksi avioliitossa elävät miehet kerryttävät tilastollisesti elämänsä aikana enemmän varallisuutta, kuin yksin elävät miehet. Näiden tilastollisten faktojen perusteella pystytään toteamaan, että avioliitto ei tarkoita rahan menoa ja uhrautumista, kuten jotkut luulevat, vaan avioliitto on itseasiassa tuottavuutta ja terveyttä lisäävä asia. Avioliittojen on tarkoitettu kestävän eliniän. Silti noin puolet avioliitoista päättyy eroon ja avioero voi joskus olla taloudellisesti sekä henkisesti raskas viedä läpi. Tästä syystä avioliittoa suunnittelevien olisi syytä miettiä tarkkaan, onko valmis solmimaan avioliiton. On myös hyvä pohtia, onko avioliitto varmasti itselle soveltuva asia, vai olisiko omalla kohdalla parempi ottaa kannettavaksi tilastollinen riski pienemmällä varallisuudella eletystä epäterveellisemmästä ja lyhyemmästä elämästä useampien kumppaneiden kanssa. Tässä kirjoituksessa on listattuna mahdollisia huonoja puolia avioliitosta thaimaalaisen naisen kanssa. Vaikka tämä kirjoitus keskittyykin thaimaalaisiin naisiin, voi tässä kirjoituksessa kerrottuja asioita soveltaa yleisesti muissakin tilanteissa avioliittoa pohdittaessa. Tämän kirjoituksen tarkoitus on saada lukija pohtimaan asioita, jotta hän voisi tehdä elämässään oikean ratkaisun.

  • ”Miesten kuuluu elättää perhe, naisten paikka on kotona”. Monet thaimaalaiset naiset ajattelevat näin, ja jos itsekin olet tätä mieltä, on thaimaalainen vaimo sinulle oiva valinta. Mutta sinun on syytä pohtia tarkkaan, kykenetkö kantamaan taloudellisen vastuun. Entä jos jonain päivänä alat ajatella toisella tavalla, tai jos taloudellisen vastuun kantaminen osoittautuukin liian raskaaksi. Saatat jonain päivänä väsyä siihen, että vaimosi on sinusta riippuvainen.
  • Monet thaimaalaiset naiset ovat geneettisesti pienikokoisia ja laihoja. Jos et pidä isokokoisista naisista, thaimaalainen nainen todennäköisesti miellyttää silmääsi vielä vuosienkin jälkeen, sillä hän todennäköisesti ei kerrytä niin helposti liikakiloja, koska hänen siro vartalotyyppinsä on geneettistä. Mutta kuten hyvin tiedämme, miehet joskus kaipaavat vaihtelua ja saatat jonain päivänä alkaa kokea viehtymystä kurvikkaampia vartalon muotoja kohtaan. Tällöin saattaa käydä niin, että menetät mielenkiinnon thaimaalaista vaimoasi kohtaan.
  • Thaimaalaiset naiset ovat tunnetusti kunnianhimoisia ja kovia tekemään työtä. Tämä on tietenkin hyvä asia, ja elämässä on tärkeää asettaa sekä pitkän- että lyhyentähtäimen tavoitteita. Jos pystytte asettamaan yhteisiä ja samankaltaisia tai toisiaan tukevia tavoitteita, niin avioliittonne ja elämänne tulevat kukoistamaan. Tämän lisäksi kunnianhimoinen vaimo saattaa pystyä kannustamaan sinua saavuttamaan elämässäsi jotain suurempaa ja parempaa. Kunnianhimoisen vaimon huono puoli on se, että vaimosi odotukset ja tavoitteet saattavat olla korkeammat kuin sinun ja alatte olla erimielisiä siitä, mihin suuntaan elämäänne ja perheenne arkea tulisi viedä. Tämän lisäksi saatat alkaa kokea, että sinulta vaaditaan liikaa ja että elämästä on tullut liian suorituskeskeistä.
  • Thaimaalaiset naiset eivät yleensä ole niin seikkailun- ja kokeilunhaluisia, kuin suomalaiset naiset. Suurin osa thaimaalaisista naisista on konservatiivisia ja he haluavat elää perinteistä elämää. Tämä voi olla täysin vastakkaista, mihin olet suomalaisten naisten kanssa tottunut. Jos itsekin olet perinteitä kunnioittava ja haluat elää turvallista sekä tasaista elämää ilman suuria muutoksia, niin thaimaalainen vaimo tuo sinulle varmasti sen onnen ja autuuden, jota kaipaat. Huono puoli tässä on se, että jos kuitenkin joku päivä alat kaipaamaan seikkailuja tai haluaisit kokeilla jotain uutta, mutta vaimosi mielestä se ei ole hyvä idea tai hän ei muuten vaan tue mielihalujasi.
  • Thaimaalaiset naiset ovat hyviä raha-asioissa ja taloudenpidossa. Aasialaiset ovat tunnetusti hyviä matematiikassa ja vaikka thaimaalaiset naiset tykkäävätkin kuluttaa, he osaavat kuitenkin kuluttaa viisaasti ja säästää rahaa. Hyvillä taloudenpitotaidoilla varustettu thaivaimo saattaa siis parantaa taloudellista asemaasi. Tämä on tietysti vain, jos itse olet huono rahan käsittelijä ja taloudenpitäjä ja uskallat antaa raha-asiat vaimosi hoidettavaksi. On kuitenkin syytä huomioida, että raha-asioista ja taloudenpidosta kiinnostunut vaimo on todennäköisesti aina vahtimassa miten kulutat rahasi. Hän on varmasti myös halukas tietämään, onko sinulla säästöjä tai omaisuutta ja kuinka paljon. Jos et ole halukas paljastamaan kaikkea varallisuuttasi tai jos haluat käyttää rahaa vaimosi tietämättä raha-asioista kiinnostunut thaivaimo saattaa alkaa käydä hermoille.
  • Perinteiset perhearvot ja niiden mukaan eläminen ovat suurimpia syitä, miksi niin moni suomalainen mies on nykyään kiinnostunut seurustelemaan ja myös avioitumaan thainaisen kanssa. Toisin kuin monet suomalaiset naiset, ovat thaimaalaiset naiset halukkaita elämään perinteisen naisen roolin mukaan ja he antavat miesten pysyä perinteisissä miesten rooleissa. Päinvastoin, mitä feministit haluaisivat thaimaalaisten naisten tekevän, thainaiset kunnioittavat maskuliinisia miehiä. Tämän lisäksi feministien arvomaailman vastaisesti thainaiset usein haluavat avioitua, saada lapsia ja perustaa perinteisen perheen. Menemällä naimisiin thaimaalaisen naisen kanssa saat vaimon joka haluaa täyttää perinteisen naisen roolin perheessä ja kotona. Sen lisäksi, että saat perinteisen perheen ja voit pysytellä omassa luonnollisessa miehen roolissa, pääset myös vähän suututtamaan feministejä. (Heh ). Mikä sitten voisi olla huono puoli perinteisiä perhearvoja kunnioittavassa thaivaimossa? Perinteisissä perhearvoissa ei ole varsinaisesti huonoja puolia, mutta miettimistä vaativa asia voisi olla oman konservatiivisuutesi taso. Jos olet itse niin konservatiivinen, ettet voisi kuvitella ottavasi vaimoa muualta kuin Suomesta tai jos pelkäät thaimaalaisen naisen kanssa saatujen lapsien näyttävän liian erilaisilta, silloin sinun kannattaa harkita asiaa erittäin tarkkaan.

Joskus ihmisten on vaikea hyväksyä kansainvälisiä suhteita ja avioliittoja. Monet feministit esimerkiksi eivät hyväksy länsimaalaisten miesten ja aasialaisten naisten suhteita. Stereotypioista ja rasismista on vaikea päästä eroon, jos ne ovat juurtuneet syvälle omaan ajatteluun. Mitä ihmiset voisivat tehdä, on hakeutua positiivisten ihmisten seuraan, matkustella maailmalla ja ymmärtää, että se keitä olemme ei johdu ulkonäöstämme, vaan se perustuu enemmän sille, miten me käyttäydymme ja toimimme muiden kanssa. Jos kasvatat lapsesi arvojesi mukaan ja opetat ulkomaalaiselle vaimollesi omaa kulttuuriasi, voit säilyttää ne asiat jotka ovat sinulle tärkeitä. Näiden asioiden päälle sinun on sitten mahdollista luoda jotain uutta ja entistäkin mahtavampaa.

Tässä oli listattuna tyypillisimpiä hyviä ja huonoja puolia avioliitosta thainaisen kanssa. Kuten varmaan huomasit, melkein kaikissa hyvissä puolissa on jokin huono puoli mukana. Tämä on hyvin tyypillistä yleensäkin elämässä; asioilla tuppaa olemaan hyviä sekä huonoja puolia, näin on myös avioliitossa. Mistä sitten hyvät parisuhteet ja onnistuneet avioliitot koostuvat? Vastauksen voisi löytää siitä, että tunnistaa asioiden hyvät ja huonot puolet sekä tiedostaa niiden löytymisen lähes kaikilta elämän osa-alueilta.

Jos vielä luettuasi tämän kirjoituksen ja saatuasi tietää hyvistä ja huonoista puolista, haluat silti mennä naimisiin thaimaalaisen naisen kanssa, sinun kannattaa tehdä se.

Jos et ole vielä tavannut thaimaalaista naista, josta olisi vaimoainesta, sinun kannattaa liittyä ThaiCupid sivustolle, joka on turvallinen ja hyvämaineinen thaideittailuun erikoistunut sivusto.

 

Jos sinulla on epäilyksiä thaimaalaisten naisten suhteen, saattaisit olla kiinnostunut tietämään, miksi niin monet miehet ovat kiinnostuneita venäläisistä naisista.

 

Jos pidät thaimaalaisista tai muista aasialaisista naisista ja haluat tietää heistä lisää, kannattaa sinun lukea tämä kirjoitus: Aasialaisia naisia - Millainen aasialainen nainen viehättää sinua eniten.

 

Katso myös täältä kaikki luotettavat ja hyvämaineiset kansainväliset deittisivustot.