Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Baltialaisia ja itä-eurooppalaisia naisia

Lisätty 11.09.2018

Aloita seurustelu baltialaisten ja itä-eurooppalaisten naisten kanssa

Slaavilaiset naisen kasvon piirteet miellyttävät miesten silmää. Itä-Euroopan alueelta ja Baltian maista kotoisin olevat naiset ovat tunnetusti kauniita slaavilaisilla kasvonpiirteillä varustettuja naisia, jotka pitävät ulkonäöstään huolta. Tämän johdosta monet miehet viehtyvät baltialaisiin ja itä-eurooppalaisiin naisiin. Viehättäviä tyypillisiä slaavilaisia piirteitä ovat mm. korkeat poskipäät, pitkä ja hoikka vartalotyyppi sekä kauniit kiiltävän vaalean ruskeat hiukset. Silmien ja hiusten värillä on kuitenkin paljon vaihtelua Itä-Euroopan ja Baltian alueilla.

 

Baltialaiset ja itä-eurooppalaiset naiset

Jos olet viehtynyt kauniisiin blondeihin, voit tavata viehättävillä slaavilaisilla piirteillä varustettuja kauniita vaaleahiuksisia ja sinisilmäisiä naisia ainakin Puolassa, Baltian maissa, Ukrainassa sekä Venäjän pohjoisemmissa osissa. Etenkin Baltian matkailu ja baltialaiset naiset ovat tunnettuja suomalaisten miesten keskuudessa. Baltialaisia naisia, ja myös puolalaisia on mahdollista tavata helposti jopa Suomessa, sillä monet naiset näiltä alueilta ovat muuttaneet työn perässä Suomeen. Suomesta löytyy myös paljon Suomessa asuvia venäläisiä ja ukrainalaisia naisia. Siksipä itä-eurooppalaisista naisista kiinnostuneen kannattaakin selvittää oman lähialueensa tarjonta. Dating Buddies sivustolta löytyy paljon seuraa etsiviä itä-eurooppalaisia naisia. Sivustolla voit tutustua naisiin lähialueellasi tai laajentaa hakua Baltiaan ja muualle Itä-Eurooppaan. Liity tästä linkistä: Dating Buddies.

Jos taas pidät ruskeasilmäisistä bruneteista, niin tyypillisesti etenkin Romaniassa, Bulgariassa ja Venäjän eteläisissä osissa voit tavata paljon kuumia brunetteja, joilla on ruskeat tai vihertävät silmät ja kesäaikaan seksikäs rusketus. Seuraavalla kesälomalla kannattaakin siis Bulgarian Sunny Beach perinteisenä suomalaisten ja ruotsalaisten juopottelupaikkana jättää väliin ja suunnata sen sijaan Suomessa vähemmän tunnetulle Mamaia Beachille Romanian Constanțaan tutustumaan romanialaiseen yöelämään ja katsomaan miltä romanialaiset naiset näyttävät rannalla bikineissä. Jos et pääse matkustamaan heti Romaniaan, voit tavata romanialaisia naisia myös Dating Buddies sivustolla.

 

Itä-Eurooppalaiset naiset ovat feminiinisiä

Sukupuoliroolit Itä-Euroopassa ovat lähempänä niitä perinteisiä rooleja, joita myös biologisina rooleina pidetään ja jotka monet kokevat luonnollisina rooleina. Sukupuoliroolit Itä-Euroopassa perustuvat ajatukseen feminiinisyydestä ja maskuliinisuudesta. Tämä tarkoittaa sitä, että naisten ajatellaan olevan luonnostaan feminiinisiä ja miesten maskuliinisia. Itä-eurooppalaisten naisten feminiinisyydestä johtuen (tai sen ansiosta) naiset itäisessä Euroopassa pitävät erityistä huolta kauneudestaan ja tykkäävät pukeutua miellyttääkseen miesten silmää. Feminiiniset naiset myös sallivat miesten olla maskuliinisia eivätkä yritä muuttaa miestä olemaan jotain muuta.

Itä-Euroopassa naiset eivät ole alistettuja ja päinvastoin mitä feministit ajattelevat, miehet eivät halua alistaa naisia. Itse asiassa Itä-Euroopassa naisilla on hyvät mahdollisuudet ja paljon uravaihtoehtoja. Itä-Euroopasta on tullut monia merkittäviä naisia ja alueella on ollut myös naispresidenttejä. Monet itä-eurooppalaiset naiset ovat myös opiskelleet yliopistoissa ja muuttaneet ulkomaille uran ja työn perässä. Kaikki tämä siis todistaa, että itä-eurooppalaiset naiset ovat samaan aikaan itsenäisiä, älykkäitä ja kauniita. Ja mikä hienointa, he osaavat olla kaikkea tätä ja samalla vaalivat omaa biologista feminiinistä rooliaan.

 

Miten voit parhaiten tavata itä-eurooppalaisia naisia

Monet ajattelevat, että itä-eurooppalaiset naiset ovat vaikeasti lähestyttäviä, ja että heitä on vaikea tavata ellei matkusta Venäjälle tai Ukrainaan tai johonkin muuhun Itä-Euroopan maahan. Asia ei kuitenkaan ole näin, vaan itä-eurooppalaisia naisia on oikeasti helppo lähestyä ja tavata. Tämä on tietysti helppoa vain, jos tiedät parhaat paikat itä-eurooppalaisten naisten tapaamiseen. Tietysti jos haluat matkustella Itä-Euroopassa, niin sekin on kannattavaa ja järkevää, mutta naisten tapaamisen vuoksi ei todellakaan pakollista. On nimittäin myös mahdollista tutustua itä-eurooppalaisiin naisiin, jotka asuvat Suomessa. Seuraavissa kappaleissa selostetaan, miten pääset tapaamaan Suomessa asuvia venäläisiä, ukrainalaisia ja muualta Itä-Euroopasta kotoisin olevia naisia.

Paras tapa tavata Suomessa asuvia Itä-Eurooppalaisia naisia on liittyä sellaiselle seuranhakusivustolle, jossa on jäsenenä Suomessa asuvia itä-eurooppalaisia naisia. Kannattaa varmistaa, että sivustolla olevat jäsenet ovat aitoja ja että sivustolla on laaja jäsenpohja. Kannattaa myös valita sellainen sivusto, joka on kansainvälisesti luotettu ja tunnettu sekä markkinointityötä myös Suomessa tekevä. Tällaisella seuranhakusivustolla sinulla on parhaat mahdollisuudet tutustua itä-eurooppalaisiin naisiin, myös Suomessa asuviin. 

Ja vaikka aikoisitkin matkustella Itä-Euroopassa, niin silti kannattaa liittyä seuranhakusivustolle. Ajattale vain, kuinka paljon helpompaa naisen löytyminen on, jos voit jo ennen matkaasi tutustua matkakohteesi naisiin. (Kyllä, se tekee siitä paljon helpompaa ja on myös hauskaa viestitellä naisille kotona iltaisin).

Seuraavassa alla on mielenkiintoisten faktojen kera esitelty kolme seuranhakusivustoa, jotka ovat luotettavia ja laajan jäsenpohjan omaavia. Näitä sivustoja käyttämällä on myös mahdollista tavata Suomessa asuvia venäläisiä, ukrainalaisia ja itä-eurooppalaisia naisia.

 

RussianCupid

 • Paljon venäläisiä naisia, jotka asuvat Venäjällä ja paljon venäläisiä naisia, jotka ovat muuttaneet ulkomaille.
 • Mahdollista tavata Suomessa asuvia venäläisiä naisia
 • Naiset etsivät ystävyyttä, rakkautta, vakavaa parisuhdetta ja deittailua.
 • Venäläisten naisten tapaaminen sivuston kautta on turvallisempi tapa, kuin monet muut tavat.
 • Tekee venäläisten naisten löytymisestä nopeaa ja helppoa.
 • Pääset selaamaan venäläisten naisten ilmoituksia ilman sisäänpääsymaksua.
 • Voit hakea naisia lähialueeltasi tai kauempaa; siis enemmän vaihtoehtoja.

Liity tästä: RussianCupid.

UkraineDate

 • Paljon naisia Ukrainasta ja jonkin verran muualta Itä-Euroopasta
 • Kaikenlaisia naisia; nuoria ja vanhoja, ruskeaverikköjä ja vaaleaverikköjä, muodokkaita ja vähemmän muodokkaita sekä korkeasti koulutettuja että vähemmän koulutettuja.
 • Asettamalla hakukriteerit pääset helposti valitsemaan minkä tyyppisten naisten kanssa haluat olla tekemisissä.
 • Tulee halvemmaksi, kuin Ukrainaan matkustaminen.
 • Mahdollisuus tavata ukrainalaisia naisia, jotka etsivät avioliittoa ja vakavaa parisuhdetta.

Liity tästä: UkraineDate.

Dating Buddies

 • Suosittu ja suuri kansainvälinen sivusto. Jäseniä kaikkialta Itä-Euroopasta ja Baltiasta, myös Suomesta.
 • Pääset selaamaan naisten seuranhakuilmoituksia ilman sisäänpääsymaksua.
 • Chattaile, videochattaile tai lähetä sähköpostia valitsemillesi naisille. Voit myös sopia livetapaamisen ja treffit sivuston kautta.
 • Mahdollista löytää pidempiaikainen kumppani tai deitti.
 • Voit tavata oikeastaan niin paljon naisia kuin jaksat ja tahdot. Tulee halvemmaksi, kuin viedä useita naisia treffeille.

Liity tästä: Dating Buddies.


Jos olet kiinnostunut tietämään lisää baltialaisista naisista, niin lue tämä kirjoitus: Baltialaiset naiset.

 

Täältä pääset näkemään lisää luotettavia ja hyvämaineisia kansainvälisiä seuranhakusivustoja.