Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Afrikkalaiset naiset Suomessa - seuran haku ja parisuhde

Lisätty 03.01.2019

Afrikkalaisia naisia parisuhteeseen ja seuraksi

Haluaisitko saada tietää, millaista olisi olla afrikkalaisen naisen kanssa, mutta et tiedä miten heihin tutustuisi? Tässä kirjoituksessa kerrotaan, miten löydät seuraa ja parisuhdetta etsiviä afrikkalaisia ja afrikkalaistaustaisia naisia Suomesta.

Monet miehet ovat kiinnostuneita hakemaan seuraa afrikkalaisista naisista ja nykyään seuran ja parisuhteen löytyminen afrikkalaisen naisen kanssa on helpompaa kuin ennen. Afrikkalaisten naisten löytyminen seuralaiseksi tai parisuhteeseen ei ole enää pitkään aikaan edellyttänyt Afrikkaan tai ulkomaille matkustamista. Jos kuitenkin olet kiinnostunut myös matkustamisesta, kannattaa käydä katsomassa Asumaan Ulkomaille sivuston tarjonta, mutta kuten sanottua, niin voit hyvin tavata mukavia seuraa kaipaavia afrikkalaisia naisia Suomessa, kunhan vain tiedät miten seuraa kannattaa hakea.

 

Millaisia ovat afrikkalaiset naiset

Hyvin monet afrikkalaiset naiset Suomessa etsivät seuraa ja useat haluavat myös löytää vakavan parisuhteen. Yleisesti ottaen Suomessa asuvat afrikkalaiset naiset ihailevat suomalaista yhteiskuntaa ja suomalaista miestä. Tästä syystä suomalaiset miehet ovat afrikkalaisten naisten silmissä haluttuja deittikumppaneita, kuin myös haluttuja seurustelukumppaneita vakavampaan parisuhteeseen.

Tyypillisesti afrikkalaiset ja afrikkalaistaustaiset naiset ovat vartaloltaan muodokkaampia ja uhkeampia kuin esimerkiksi aasialaiset naiset, mutta kunnioittavat miestä ja perinteisiä perhearvoja samaan tapaan, mitä aasialaiset naiset yleisesti. Joten tässä mielessä afrikkalaiset naiset ovat hyvää vaimoainesta, ja jos pitää muodokkaammasta ja uhkeammasta naisvartalosta, niin silloin afrikkalainen/afrikkalaistaustainen nainen on hyvä valinta pitämään huolta kodista ja perheestä sekä miehen tarpeista.

 

Nigerialaisia, ghanalaisia ja kenialaisia naisia

Suomessa on mahdollista tavata romanttisessa mielessä naisia oikeastaan mistä päin Afrikkaa tahansa. Vaikka suurin osa Suomessa asuvista afrikkalaisista onkin somaleja, hakeutuvat he harvoin suomalaisten seuraan. Tämän lisäksi hyvin moni Suomessa asuva somali on mies. Tästä syystä yleisimmin suomalaisten miesten seuraa hakevat afrikkalaiset naiset ovat kotoisin Nigeriasta tai Ghanasta, joista molemmista on tullut naisia Suomeen opiskelemaan ja työskentelemään. Suomessa asuu myös jonkin verran kenialaisia naisia ja myös karibialta kotoisin olevia naisia, joista suurinta osaa karibialaisista voidaan ulkonäkönsä puolesta luonnehtia afrikkalaistaustaisiksi naisiksi.

Etenkin nigerialaiset naiset ovat Euroopassa ja Suomessa tunnettuja heidän laajalti harjoittamastaan prostituutiosta. Tässä yhteydessä on syytä muistaa, että kaikki nigerialaiset naiset eivät ole Suomessa ja Euroopassa seksin myynti tarkoituksessa, eikä kaikilta nigerialaisilta naisilta ole mahdollista ostaa seksiä. Tässä kirjoituksessa ei tulla kertomaan sen tarkemmin seksipalvelujen ostamisesta. Mutta jos olet kiinnostunut nigerialaisten naisten harjoittamasta prostituutiosta, sinun kannattaa lukea kirjoitus Nigerialaiset naiset haluavat myydä seksiä Suomessa

 

Miten tutustua seuraa hakeviin afrikkalaisiin naisiin Suomessa

Vuodesta 2002 lähtien toiminut Afrointroductions on yksi maailman johtavia ja suurimpia afrikkalaiseen deittailuun erikoistuneita sivustoja, jonka jäsentietokantaan kuuluu yli 2,5 miljoonaa sinkkua USA:sta, Britanniasta, Saksasta, Ranskasta, Keniasta, Kamerunista, Etelä-Afrikasta, Nigeriasta, Ghanasta, Madagaskarista, Norsunluurannikolta ja monista muista Afrikan maista. Näiden lisäksi Afrointroductions sivustolla on laajalti tarjolla Suomessa asuvia afrikkalaisia naisia, jotka ovat Suomessa opiskelemassa tai työskentelemässä ja haluavat tavata erityisesti suomalaisen miehen.

Sivustosta erinomaisen tekee sivuston luotettavuus, josta todisteena on jo yli 15 vuoden mittainen toiminta. Luotettavuudesta kielii se, että jos sivuston toimintatavoissa olisi jotain moitittavaa tai hämärää, ei sivusto houkuttelisi jäseniä vuodesta toiseen siinä mittakaavassa, mitä Afrointroductions tekee.

 

Miksi kannattaa valita Afrointroductions eikä muuta palvelua

  • Käyttämällä Afrointroductions palvelua pääset tutustumaan afrikkalaisiin naisiin kaikkialta maailmasta, myös Suomesta, sillä sivustolla on merkittävä määrä Suomessa asuvia afrikkalaisia naisia.
  • Pääset tutustumaan afrikkalaisiin naisiin anonyymisti toisin kuin esim. sosiaalisessa mediassa tai muilla sosiaalisen median tiliin yhdistetyllä deittipalvelulla. (Afrointroductionsiin voit liittyä sähköpostiosoitteella, jonka voit halutessasi tehdä kokonaan uuden jos et halua käyttää pääasiallista sähköpostiasi)
  • Soveltuu seuranhakuun esim. matkustaessa ja myös vakavan parisuhteen etsimiseen.
  • Pääset siirtymään deittikumppanin löydettyäsi sivustolta pois käyttämään muita viestintäsovelluksia, ja voit tehdä tämän silloin kun itse haluat ja koet olevasi siihen valmis.

Löydä itsellesi eksoottinen afrikkalaiskanotar. Aloita kuumien afrikkalaisnaisten profiilien katsominen siirtymällä Afrointroductions sivustolle tästä linkistä.

 

Voit myös katsoa lisää hyviä kansainvälisiä deittisivustoja täältä