Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Afrikkalaiset naiset Suomessa - seuran haku ja parisuhde

Lisätty 03.01.2019

Afrikkalaisia naisia parisuhteeseen ja seuraksi

Haluaisitko saada tietää, millaista olisi olla afrikkalaisen naisen kanssa, mutta et tiedä miten heihin tutustuisi? Tässä kirjoituksessa kerrotaan, miten löydät seuraa ja parisuhdetta etsiviä afrikkalaisia ja afrikkalaistaustaisia naisia Suomesta.

Monet miehet ovat kiinnostuneita hakemaan seuraa afrikkalaisista naisista ja nykyään seuran ja parisuhteen löytyminen afrikkalaisen naisen kanssa on helpompaa kuin ennen. Afrikkalaisten naisten löytyminen seuralaiseksi tai parisuhteeseen ei ole enää pitkään aikaan edellyttänyt Afrikkaan tai ulkomaille matkustamista. Jos kuitenkin olet kiinnostunut myös matkustamisesta, kannattaa käydä katsomassa Asumaan Ulkomaille sivuston tarjonta, mutta kuten sanottua, niin voit hyvin tavata mukavia seuraa kaipaavia afrikkalaisia naisia Suomessa, kunhan vain tiedät miten seuraa kannattaa hakea.

Lue kokonaan »

Foreign Dating Forum - seuraa Suomesta ja maailmalta

Lisätty 04.12.2018

Chatti- ja treffiseuraa sekä mahdollisuus parisuhteeseen

Mitäköhän kaverisi ja muut tuttavasi mahtaisivat sanoa, jos näkisivät sinut yhdessä seksikkään tiukkoihin vaatteisiin pukeutuneen aasialaisen naisen kanssa, tai kauniin pitkäsäärisen itä-eurooppalaisen naisen kanssa, tai kenties eksoottisen afrikkalaisen naisen kanssa, jonka rintavarustus ja takamus työntyvät ulospäin vaatteita kiristäen? Todennäköisesti he olisivat kateellisia, ja sinä olisit onnellinen.

Lue kokonaan »

Baltialaisia ja itä-eurooppalaisia naisia

Lisätty 11.09.2018

Aloita seurustelu baltialaisten ja itä-eurooppalaisten naisten kanssa

Slaavilaiset naisen kasvon piirteet miellyttävät miesten silmää. Itä-Euroopan alueelta ja Baltian maista kotoisin olevat naiset ovat tunnetusti kauniita slaavilaisilla kasvonpiirteillä varustettuja naisia, jotka pitävät ulkonäöstään huolta. Tämän johdosta monet miehet viehtyvät baltialaisiin ja itä-eurooppalaisiin naisiin. Viehättäviä tyypillisiä slaavilaisia piirteitä ovat mm. korkeat poskipäät, pitkä ja hoikka vartalotyyppi sekä kauniit kiiltävän vaalean ruskeat hiukset. Silmien ja hiusten värillä on kuitenkin paljon vaihtelua Itä-Euroopan ja Baltian alueilla.

Lue kokonaan »

Kannattaako mennä naimisiin thaimaalaisen naisen kanssa

Lisätty 11.06.2018

Mahdollisia huonoja puolia avioliitossa thaimaalaisen naisen kanssa

Avioliittoinstituution tärkeydestä keskusteltaessa instituutiota kritisoivat ihmiset yleensä unohtavat tilastolliset faktat, että avioliitossa elävät ihmiset pysyvät terveempinä ja elävät pidempään kuin yksineläjät tai irtosuhteita harrastavat. Tämän lisäksi avioliitossa elävät miehet kerryttävät tilastollisesti elämänsä aikana enemmän varallisuutta, kuin yksin elävät miehet. Näiden tilastollisten faktojen perusteella pystytään toteamaan, että avioliitto ei tarkoita rahan menoa ja uhrautumista, kuten jotkut luulevat, vaan avioliitto on itseasiassa tuottavuutta ja terveyttä lisäävä asia. Avioliittojen on tarkoitettu kestävän eliniän. Silti noin puolet avioliitoista päättyy eroon ja avioero voi joskus olla taloudellisesti sekä henkisesti raskas viedä läpi. Tästä syystä avioliittoa suunnittelevien olisi syytä miettiä tarkkaan, onko valmis solmimaan avioliiton. On myös hyvä pohtia, onko avioliitto varmasti itselle soveltuva asia, vai olisiko omalla kohdalla parempi ottaa kannettavaksi tilastollinen riski pienemmällä varallisuudella eletystä epäterveellisemmästä ja lyhyemmästä elämästä useampien kumppaneiden kanssa. Tässä kirjoituksessa on listattuna mahdollisia huonoja puolia avioliitosta thaimaalaisen naisen kanssa. Vaikka tämä kirjoitus keskittyykin thaimaalaisiin naisiin, voi tässä kirjoituksessa kerrottuja asioita soveltaa yleisesti muissakin tilanteissa avioliittoa pohdittaessa. Tämän kirjoituksen tarkoitus on saada lukija pohtimaan asioita, jotta hän voisi tehdä elämässään oikean ratkaisun.

Lue kokonaan »

Vaimo Filippiineiltä

Lisätty 07.02.2018

Miten löytää rakkautta ja parisuhdetta etsiviä filippiiniläisiä naisia

Tänä päivänä kansainvälinen deittailu on muutakin kuin postimyyntimorsiamia ja lomaromansseja. Kansainvälinen deittailu on itse asiassa tänä päivänä suositumpaa kuin koskaan ja huomattavasti suositumpaa, mitä valtavirta haluaa ihmisten ajattelevan. Kenties perimmäinen syy, miksi kansainvälinen deittailu on noussut niin suosituksi, on perinteisten perhearvojen katoaminen länsimaista. Perinteisiä perhearvoja kunnioittavien naisten katomisesta johtuen yhä perinteisiä perhearvoja kunnioittavat miehet ovat suunnanneet katseensa ulkomaille niihin maihin, joissa on yhä mahdollista löytää avioliittoa ja perhettä kunnioittavia perinteisiä naisia. Kansainvälisen deittailun suosion nousua selittää myös se, että nopeat internetyhteydet ja älypuhelimet tekevät kansainvälisestä deittailusta huomattavasti helpompaa, mitä se oli postimyyntimorsianten ja postikirjeiden aikakaudella. 

Tämä kirjoitus ei kerro, miksi sinun kannattaa aloittaa kansainvälinen deittailu. Oletuksena on, että tiedät jo miksi. Siitä ei myöskään saisi kovinkaan pitkää kirjoitusta, sillä vastaus siihen kysymykseen on hyvin yksinkertainen: Sinun tulisi aloittaa kansainvälinen deittailu siksi, koska siten sinun on helpompi löytää perinteisiä perhearvoja kunnioittavia naisia. Tämä kirjoitus ei myöskään kerro, miten mennään naimisiin Filippiineillä filippiiniläisen naisen kanssa. Jos haluat tietää miten, voit lukea sen täältä: Miten mennään naimisiin Filippiineillä filippiiniläisen naisen kanssa. Sen sijaan, tämä kirjoitus kertoo miksi sinun kannattaa tutustua filippiiniläisiin naisiin ja miten tapaat parhaiten kauniita ja naisellisia perinteisiä filippiiniläisiä naisia, jotka ovat kelvollisia parisuhteeseen ja joiden kanssa voit harkita avioliittoa ja perheen perustamista.

Lue kokonaan »

Miten tapaan suomalaista miestä etsiviä venäläisiä naisia

Lisätty 11.12.2017

Mitä sinun pitää tietää venäläisistä naisista ja nettideittailusta

Vaikka venäläiset naiset tyypillisesti suhtautuvat myönteisesti miehiltä saamaansa huomioon, on nettideittailu silti paras tapa lähestyä venäläisiä naisia. Nettideittailusta ylivoimaisesti parhaan tavan tavata venäläisiä naisia (ja naisia ylipäätään) tekee se, että nettideittisivustolla voit välttää vaivaannuttavat tilanteet lähestyessäsi naisia. Tämä johtuu siitä, että deittisivustolla voit lähteä siitä oletuksesta, että sieltä löytyvät naiset itseasiassa odottavat tulevansa lähestytyiksi, toisin kuin esimerkiksi kaikki sattumanvaraisesti kaupassa vastaan tulevat naiset. Toiseksi, nettideittailun avulla on helppoa tavata naisia toisesta kaupungista tai sellaisista paikoista, joissa et ilman nettiä kävisi tutustumassa naisiin. Esimerkiksi Venäjän suurkaupunkien ulkopuolella. Nämä kaksi seikkaa tarkoittavat sitä, että nettideittailun avulla sinulla on enemmän vaihtoehtoja ja enemmän mahdollisuuksia tavata naisia, sillä voit etsiä naisia laajemmalta maantieteelliseltä alueelta ja voit keskittyä vain niihin naisiin, jotka ovat imaisseet tahtonsa tulla lähestytyiksi deittisivustolle liittyessään.

Lue kokonaan »

Nettideittailu kansainvälistä parisuhdetta etsivälle

Lisätty 09.08.2017

Miten löytää parisuhde

Tämä kirjoitus kertoo nettideittailusta ja siitä, miten saavutat sellaisen suhteen mitä olet etsimässä. Tämä kirjoitus on suunnattu kansainvälistä parisuhdetta etsiville. Nettideittailussa on tärkeää valita itselle parhaiten soveltuva deittisivusto. Tämä tarkoittaa sitä, että sinun on löydettävä palveluntarjoaja, jonka palvelu vastaa parhaiten  juuri sinun mielenkiintosi kohteita.

Lue kokonaan »

Thaimaalainen nainen vaimoksi

Lisätty 06.03.2017

Miten löytää hyvä thaivaimo

Tässä kirjoituksessa kerrotaan, miten löydät hyvän thaivaimon sekä vältät pahimmat sudenkuopat thaimaalaisten naisten deittailussa ja thaimaalaisen vaimon etsimisessä. Parisuhde ja avioliitto thaimaalaisen naisen kanssa on erittäin antoisa ja rakkauden täyteinen. Mutta ennen kuin aloitat seurustelun thaimaalaisen naisen kanssa, on sinun otettava huomioon muutamia tärkeitä seikkoja.

Lue kokonaan »

Naimisissa filippiiniläisen naisen kanssa

Lisätty 27.01.2017

Katsaus filippiiniläisten naisten kulttuuriin

Jos olet kiinnostunut seurustelemaan tai avioitumaan filippiiniläisen naisen kanssa, mutta et tiedä paljoa aasialaisesta kulttuurista etkä erityisesti filippiiniläisestä kulttuurista, niin silloin sinun kannattaa lukea tämä kirjoitus. Ja jos haluat tietää, mitä eroa on englannin kielisillä sanoilla Filipino ja Filipina, niin sen saat tietää täältä: Mitä eroa on sanoilla Filipino ja Filipina.

Seurustelu tai avioliitossa eläminen filippiiniläisen naisen kanssa on oikeasti mahtavaa. Filippiiniläinen kulttuuri sisältää monia sellaisia ainesosia, jotka tekevät filippiiniläisistä naisista kauniita, tasapainoisia ja erittäin rakastettavia naisia.

Lue kokonaan »