Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Luotettavat seurustelu ja deittisivustot

 

Tässä osiossa on listattuna Asumaan Suomeen sivuston suosittelemat luotettavat kansainväliset seurustelu- ja deittisivustot. Sivustot on lajiteltu kategorioittain.

Kaikki Asumaan Suomeen sivuston suosittelemat kansainväliset serustelu- ja deittisivustot ovat turvallisia, hyvässä maineessa olevia ja laadukkaita sivustoja, joiden jäsenet etsivät vakavaa parisuhdetta. Jos olet suomalainen mies ja etsit vakavaa parisuhdetta ulkomaalaisen naisen kanssa, sinun kannattaa käyttää tässä listattuja sivustoja, sillä turvallisuuden ja luotettavuuden lisäksi näiltä sivustoilta löytyy paljon Suomessa asuvia ulkomaalaisia naisia, jotka etsivät erityisesti suomalaista miestä.

Kaikille tässä listatuille sivustoille liittyminen on ilmaista, joten kirjautumalla sisään ja katsomalla sivuston tarjonnan et menetä mitään, mutta voit löytää paljon.

 

 

AFRIKKALAINEN / AFRIKKALAISTAUSTAINEN 

 

Afrointroductions

Afrointroductions sivustolta löytyy suuri määrä Afrikassa asuvia afrikkalaisia ja ympäri maailmaa asuvia afrikkalaistaustaisia, jotka etsivät itselleen seurustelukumppania ja puolisoa.

Monet suomalaiset, jotka ovat kiinnostuneita tapaamaan afrikkalaisen tai afrikkalaistaustaisen puolison, ovat käyttäneet Afrointroductions sivustoa ja löytäneet sieltä etsimänsä.

Afrointroductions sivuston suuri kansainvälinen suosio ja tunnettuus ovat sivuston parhaita puolia. Sivustolle onkin rekisteröitynyt seurustelua ja deittiä etsiviä afrikkalaisia miltei jokaisesta maailman maasta. Afrikkalaisen kanssa deittailusta kiinnostuneelle tai afrikkalaista puolisoa etsivälle suomalaiselle Afrointroductions on hyvä valinta, koska sivustolta löytyy myös paljon Suomessa asuvia afrikkalaisia ja afrikkalaistaustaisia, jotka etsivät erityisesti suomalaista kumppania.

Afrointroductions on turvallinen ja luotettava sivusto. Jos haluat afrikkalaisia ystäviä tai parisuhteeseen afrikkalaisen kanssa, voit tehdä sen turvallisesti Afrointroductions sivustolla.

Siirry tästä linkistä Afrointroductions sivustolle.

 

 

AASIALAINEN

 

AsianDating

Asian Dating sivusto on yksi maailman suurimpia ja luotettavimpia aasialaiseen deittailuun erikoistuneita sivustoja. Asian Dating sivustolle on rekisteröityneenä lähes 2 miljoonaa puolisoa ja seurustelua etsivää aasialaista.

Suurin osa Asian Dating sivustolle rekisteröityneistä seuraa hakevista aasialaisista on naisia. Asian Dating sivuston aasialaiset naiset etsivät itselleen länsimaalaista kumppania. Asian Dating sivustosta tekee luotettavan aasialaisiin naisiin erikoistuneen sivuston se tosiasia, että sivuostolle reksiteröityneet aasialaiset naiset etsivät useimiten seurustelua ja länsimaalaista puolisoa tositarkoituksella.

Aasialaisista naisista kiinnostuneen suomalaisen miehen kannattaa mennä katsomaan Asian Dating sivuston tarjonta.

Siirry tästä linkistä Asian Dating sivustolle.

 

ChinaLoveCupid

Yksi maailman johtavia kiinalaiseen serursteluun ja parisuhteisiin erikoistuneista sivustoista on ChinaLoveCupid, joka yhdistää kiinalaiset ja parisuhdetta kiinalaisen kanssa etsivät ihmiset keskenään maailmanlaajuisesti. Jos olet suomalainen mies ja haluat vakavaa serustelua ja parisuhteeseen kiinalaisen naisen kanssa, kannattaa liittyä ChinaLoveCupid sivustolle.

Siirry tästä linkistä ChinaLoveCupid sivustolle. 

 

ThaiCupid

Thaicupid on hyvässä maineessa oleva ja luotettava thaideittisivusto. Thaicupid on myös yksi maailman suurimmista thaideittisivustoista. Sivustolta löytyy Thaimaassa ja ympäri maailmaa asuvia thaimaalaisia naisia, jotka etsivät itselleen miestä tositarkoituksella.

Thaicupid -sivustolle rekisteröityneet thaimaalaiset naiset ovat usein koulutettuja ja omillaan toimeentulevia naisia, jotka haluavat tutustua miehiin tositarkoituksella. Monet Thaicupid sivustolle rekisteröityneet thaimaalaiset naiset etsivät erityisesti suomalaista aviomiestä.

Thaicupid sivustoa voi suositella kaikille thaimaalaisista naisista kiinnostuneille suomalaisille miehille sivustolle rekisteröityneiden käyttäjien suuren määrän sekä sivuston luotettavuuden ansiosta.

Suomalaisille miehille Thaicupid sivuston tekee erityisen mielenkiintoiseksi sivustolle rekisteröityneiden thaimaalaisten joukosta löytyvä suuri määrä naisia, jotka asuvat Suomessa ja etsivät itselleen suomalaista miestä.

Siirry tästä linkistä ThaiCupid sivustolle.

 

JapanCupid

Jos etsit serustelua tai vakavaa parisuhdetta japanilaisen kanssa, kannattaa tehdä se helposti ja luotettavasti JapanCupid sivustolla, jossa tuhannet japanilaiset etsivät kansainvälistä seurustelua ja parisuhdetta. JapanCupid on kategoriassaan hyvämaineinen sivusto, jonka jäsenet koostuvat japanilaisista ja japanilaisen kanssa parisuhdetta etsivistä. 

Siirry tästä linkistä JapanCupid sivustolle.

 

KoreanCupid

Oletko aina haaveillut löytäväsi rakkauden huipputeknologiastaan tunnetusta futuristisesta Etelä-Koreasta? Nyt sinulla on siihen mahdollisuus, sillä KoreanCupid yhdistää korealaiset naiset ja korealaisista naisista kiinnostuneet miehet. Koreasta kotoisin olevat naiset arvostavat koulutettua ja hyvää miestä. Monet Etelä-Korealaiset naiset arvostavat eurooppalaisia ja etenkin pohjoismaalaisia miehiä, jotka he kokevat eksoottisina ja viehättävinä.

Siirry tästä linkistä KoreanCupid sivustolle.

 

FilipinoCupid

Filipinocupid on tunnettu suuresta määrästä filippiiniläisiä naisia, jotka etsivät itselleen ulkomaalaista miestä. Mainitsemisen arvoista on, että FilipinoCupid sivustolla on huomattava määrä filippiiniläisiä naisia, jotka etsivät erityisesti suomalaista miestä.

Filipinocupid on yksi maailman suosituimmista ja tämän vuoksi luotetuimmista filipinodeittisivustoista. Jos olet suomalainen mies ja haluat parisuhteeseen tai avioliittoon filippiiniläisen naisen kanssa, kannattaa liittyä kategoriassaan hyvämaineiselle FilipinoCupid sivustolle. 

Siirry tästä linkistä FilipinoCupid sivustolle.

 

VietnamCupid

Vietnamcupid on hyvässä maineessa oleva sivusto, jonka jäsenet etsivät kansainvälistä seurustelua ja vakavaa parisuhdetta. VietnamCupid sivustolle on rekisteröitynyt suuri määrä vietnamilaisia naisia, jotka etsivät itselleen länsimaalaista miestä. Vietnamcupid sivuston kautta suomalaiset miehet voivat tutustua helposti ja turvallisesti vietnamilaisiin naisiin.

Siirry tästä linkistä VietnamCupid sivustolle.

 

 

LATINALAINEN

 

LatinAmericanCupid

Latinamericancupid sivustolle on rekisteröitynyt suuri määrä Etelä-Amerikassa asuvia tai sieltä lähtöisin olevia, mutta ulkomaille muuttaneita miehiä ja naisia, jotka etsivät itselleen puolisoa. Huomattava määrä heistä etsii erityisesti ulkomaalaista puolisoa. Latinalaisesta Amerikasta kotoisin olevista naisista kiinnostuneille miehille on suositeltavaa tutustua Etelä-Amerikkalaisiin naisiin LatinAmericanCupid sivuston tarjoamassa turvallisessa ympäristössä.

Siirry tästä linkistä LatinAmericanCupid sivustolle.

 

ColombianCupid

ColombianCupid on johtava Kolumbialaiseen seurusteluun erikoistunut sivusto, jonka kautta miehet voivat tutustua helposti ja turvallisesti kolumbialaisiin naisiin. ColombianCupid sivustolle on rekisteröitynyt merkittävä määrä kolumbialaisia naisia, jotka etsivät parisuhdetta ja vakavaa seurustelua länsimaalaisen miehen kanssa. Jos haluat parisuhteeseen kolumbialaisen naisen kanssa, kannattaa liittyä ColombianCupid sivustolle.

Siirry tästä linkistä ColombianCupid sivustolle.

 

BrazilCupid

BrazilCupid on turvallinen ja luotettava deittisivusto. Brazilcupid sivustolta löytyy brasilialaisia naisia ja miehiä, jotka etsivät itselleen puolisoa tositarkoituksella. Monet heistä ovat kiinnostuneita ukomaalaisen kumppanin löytämisestä. Jos haluat deittailla brasilialaista tai haluat rakastua Brasiliassa on suositeltavaa käyttää BrazilCupid sivuston tarjoamaa turvallista ympäristö.

Siirry tästä linkistä BrazilCupid sivustolle

 

 

 YLEINEN KANSAINVÄLINEN / ITÄ-EUROOPPALAINEN

 

InternationalCupid

 

InternationalCupid on hyvässä maineessa oleva kansainväliseen seurusteluun ja parisuhteisiin erikoistunut sivusto. InternationalCupid sivuston kautta vakavaa parisuhdetta ja kansaivälistä serustelua etsivät miehet ja naiset voivat tutustua helposti ja turvallisesti toisiinsa. Jos olet kiinnostunut kansainvälisestä seurustelulsta ja haluat vakavaan parisuhteeseen toisen saman kiinnostuksen omaavan vastakkaista sukupuolta olevan ihmisen kanssa, kannattaa liittyä InternationalCupid sivustolle.

Siirry tästä linkistä InternationalCupid sivustolle.

 

RussianCupid

Russiancupid sivustolta löytyy suuri määrä venäläisiä naisia, jotka etsivät ulkomaalaista puolisoa. Mainitsemisen arvoista on, että huomattava määrä heistä haluaa tutustua erityisesti suomalaisiin miehiin. 

Russiancupid on hyvämaineinen sivusto. Russiancupid sivuston jäsenet koostuvat suurimmaksi osaksi venäläisistä naisista ja venäläisen naisen kanssa parisuhteeseen tai avioliittoon haluavista miehistä.  Paras paikka tavata venäläisiä naisia, jotka etsivät suomalaista miestä tositarkoituksella on luotettavuutensa ja suuren jäsenmääränsä johdosta Russiancupid.

Russiancupid sivustolla on rekisteröityneenä venäläisiä naisia, jotka asuvat Venäjällä tai ulkomailla ja etsivät länsimaalaista miestä tositarkoituksella. Sivustolla on myös paljon venäläisiä naisia, jotka asuvat Suomessa ja haluavat parisuhteeseen suomalaisen miehen kanssa.

Jos olet suomalainen mies ja haluat parisuhteeseen tai avioliittoon venäläisen naisen kanssa, kannattaa liittyä Russiancupid sivustolle. 

Siirry tästä linkistä RussianCupid sivustolle.

 

UkraineDate

UkraineDate on hyvämaineinen ja luotettava sivusto, jonka kautta ukrainalaista naista etsivät miehet voivat tutustua turvallisesti ukrainalaisiin naisiin. Jos etsit vakavaa parisuhdetta ukrainalaisen naisen kanssa, kannattaa liittyä UkraineDate sivustolle, jonne on rekisteröityneenä huomattava määrä ukrainalaisa naisia, jotka haluavat vakaan ja turvallisen parisuhteen.

Siirry tästä linkistä UkraineDate sivustolle.

 

Dating Buddies

Dating Buddies on osa Dating Factorya, joka on yksi maailman suurimpia deittiyhteisöjä. Dating Buddies sivustolla on jäseniä kaikkialta maailmasta, mutta erityisen paljon Dating Buddies sivustolla on jäseniä Euroopasta ja itäisestä Euroopasta, joten sivusto soveltuu hyvin niille, jotka haluavat tutustua itä-eurooppalaisiin naisiin. Dating Buddies sivustolla on myös jäseniä Suomesta ja Amerikasta sekä jonkin verran Aasiasta, joten sivusto on ehdottomasti katsomisen arvoinen, varsinkin koska sivustolle liittyminen on ilmaista, etkä liittymällä menetä mitään.

Siirry tästä linkistä Dating Buddies sivustolle.

 

Foreign Dating Forum

Foreign Dating Forumilla on jäseniä kaikkialta maailmasta, myös Suomesta. Foreign Dating Forumin jäsenet etsivät rakkautta, erilaista kivaa ja osa myös vakavaa parisuhdetta. Foreing Dating Forumin jäseniä yhdistää se, että he ovat kiinnostuneita kansainvälisestä deittailusta. Foreign Dating Forum on suuri kansainvälinen sivusto, josta löytyy jäseniä oikeastaan kaikista maailman suurista kaupungeista, joten matkustelitpa missä päin maailmaa tahansa, niin Foreign Dating Forumilta löydät suurella todennäköisyydellä samanmielistä seuraa. Siirry tästä linkistä Foreign Dating Forum sivustolle.

OLE MUKANA MIESASIA

Evästeet

Tämä sivusto käyttää evästeitä tallentaakseen tietoja koneellesi.

Hyväksytkö evästeiden käytön?