Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Rakastunut ulkomaalaiseen

Lisätty 18.09.2014

Tiedostamalla mahdolliset ongelmat voi välttää ikävät yllätykset

Suomalaiset matkustelevat paljon. On hyvin yleistä, että ulkomaan matkan aikana syntyy lomaromanssi. On myös hyvin tavanomaista matkustaa ulkomaille etsimään seuraa. Vaikka monien matkojen tarkoituksena on vain nauttia satunnaisesta seurasta ja hetken huumasta, saattavat tunteet joskus ottaa vallan ja lopputuloksena on rakastuminen. Ulkomaalaiseen rakastuneen kannattaa kuitenkin ottaa muutamia asioita huomioon, ennen kuin lomaromanssista lähdetään tekemään vakavampaa suhdetta.

Tässä kirjoituksessa otsikot ovat toteamuksia, jotka voivat olla kenen tahansa ulkomaalaisen kanssa parisuhteessa olevan suomalaisen mahdollisia toteamuksia. Lukemalla tämän kirjoituksen, voi tiedostaa mahdolliset ongelmat ja välttää ikävät yllätykset parisuhteessa ulkomaalaisen kanssa.

 

Tapasin kumppanini lomakohteen baarissa tai bordellissa

Suomalaisesta voi tuntua täysin normaalilta tavata baarissa henkilö, jonka kanssa aletaan seurustella ja ehkä mennään jopa naimisiin. Tottakai näin voi tapahtua myös ulkomailla. On kuitenkin hyvä ottaa huomioon, että lomakohteiden baareissa ja yökerhoissa liikkuvat paikalliset asukkaat käyvät niissä paikoissa todennäköisesti siksi, koska he tietävät turistien etsivän sieltä paikallista seuraa.

Lomakohteiden baarit ja yökerhot ovat turisteille hyviä paikkoja löytää paikallista seuraa ja paikallisille asukkaille ne ovat hyviä paikkoja tavata paikallista seuraa etsiviä turisteja. On hyvä muistaa, että vaikka lomakohteiden baarit ovat turisteille hyviä paikkoja saada paikallista seuraa, ovat ne paikallisille onnenonkijoille ensisijaisesti ulkomaalaisen lypsylehmän saalistuspaikkoja. Lomakohteen baarissa tavattu paikallinen on hyvin epätodennäköisesti varteen otettava elämänkumppani, joten kannattaa olla varuillaan ja varautua sydäntä särkeviin yllätyksiin.

Hyvin monet käyvät ulkomailla bordellissa hakemassa hetken nautintoa. Usein hetken nautinnon aikana tunteet saattavat ottaa vallan ja sydän saattaa käskeä tapaamaan bordellituttavuuden uudestaan. Mielessä saattaa käydä ajatuksia yhteisestä tulevaisuudesta tai bordellissa työskentelevän tuttavuuden auttamisesta ja pois pääsystä prostituutiosta. Tällaisten toivekuvien elättely on yksi suurimmista virheistä, jonka suomalainen tai kuka länsimaalainen tahansa voi ulkomailla tehdä.

Prostituoidut omaavat lähes aina rikkinäisen ja surullisen elämäntaustan ja ovat oman menneisyytensä kovettamia vankeja. Vaikka tarinoita prostituution onnistuneesti jättäneistä kuuleekin, on hyvin epätodennäköistä, että prostituoituna työskentelevää pystyy millään tavalla auttamaan pois tilanteestaan. Vielä epätodennäköisempää on saada prostituoidusta itselleen elämänkumppania.

Vaikka prostituoitu itse haluaisi jättää prostituution, estävät hänen prostituoituna työskentelevät ystävänsä sekä hänen prostituution ympärillä pyörivät piirinsä, joihin hän on uponnut jo liian syvälle, prostituoidun elämästä pois pääsyn. 

 

Rakastuin lomamatkalla ensisilmäyksellä

Viikon tai kahden mittaisella lomalla voi rakastua. Rakastumista on vaikea estää, sillä rakastuminen on aivokemiaa ja tapahtuu tahdosta riippumattomassa hermostossa. Emme siis voi päättää itse keneen rakastumme ja milloin. Rakastuessa tuntee vahvasti tavanneensa "sen oikean".

Tosiasiassa viikon tai kahden mittaisen lomanmatkan aikana ei ehdi tutustumaan riittävästi tuoreeseen rakkauden kohteeseensa. Ei ainakaan niin riittävästi, että olisi viisasta ajatella juuri hänen olevan "se oikea" ja alkaa suunnitella avioliittoa.

Onnistuneiden ja pitkäkestoisten parisuhteiden salaisuus on yksinkertaisesti kiteytettynä siinä, että molemmat kumppanit tuntevat toisensa hyvin ja yhtä hyvin sekä ovat toisistaan kiinnostuneita ja yhtä kiinnostuneita. Onnistuneiden parisuhteiden osapuolet myös lähes poikkeuksetta jakavat yhteiset päämäärät ja tukevat toisiaan näiden päämäärien saavuttamisessa.

Fakta on, että muutaman viikon mittaisen lomaromanssin aikana ei ehdi tutustua tuttavuuteensa riittävästi eikä ehdi saada selville omaako hän tosiasiassa lainkaan samanlaista elämänkatsomusta ja samankaltaisia päämääriä rakastuneen turistin kanssa.

 

Aion mennä naimisiin ulkomaalaisen kanssa, koska siten voimme olla yhdessä

Kaikista järkisyistä huolimatta monet suomalaiset menevät naimisiin lomamatkan aikana tapaamansa ulkomaalaisen kanssa, koska avioliiton solmiminen on monissa tapauksissa ainoa tapa saada kumppanille oleskelulupa ja päästä olemaan yhdessä.

Monet surullisesti päättyneet avioliitot ovat alkaneet siten, että suomalainen menee naimisiin ulkomaalaisen kanssa saadakseen ulkomaalaisen puolisonsa Suomeen luokseen, jotta he voisivat aloittaa yhteisen elämän. Tällaisessa tapauksessa suomalainen osapuoli ottaa suuren riskin joutua onnettomaan tilanteeseen, jossa ulkomaalainen puoliso paljastuukin epäkelvoksi elinkumppaniksi muutamien avioliitossa vietettyjen kuukausien jälkeen.

Pahimmissa tapauksissa suomalaiset ovat menettäneet avio-oikeuden alaisen omaisuutensa ullkomaalaiselle onnenonkijalle, saaneet itselleen särkyneen sydämen ja tulleet nöyryytetyksi ystävien, sukulaisten ja yhteiskunnan silmisssä.

Ennen avioliiton solmimista on erittäin tärkeää tuntea kumppaninsa hyvin.

 

Olen naimisissa ulkomaalaisen kanssa ja hänen sukulaisensa ärsyttävät minua

On tärkeää pitää mielessä, että ulkomaalaisten perhekäsitys poikkeaa huomattavasti suomalaisesta perhekäsityksestä. Ulkomaalaisen perhekäsityksen mukaan voi olla täysin normaalia, että ulkomaalaisen kumppanin sukulaiset ottavat kantaa ja puuttuvat pariskunnan avioelämään ja yhteistaloutta koskeviin kysymyksiin.

Ei ole mitenkään tavatonta, että ulkomaalainen lähettää Suomesta saatua rahaa kotimaahansa kaukaisillekin sukulaisilleen. Ulkomaalaisen puolison kotimaassa asuvat sukulaiset saattavat jopa olettaa Suomessa asuvan pariskunnan tukevan heitä jatkuvasti taloudellisesti.

Ulkomaalaisen kumppanin sukulaiset saattavat myös tulla Suomeen vierailulle useiden kuukausien ajaksi, jona aikana heidän mielestään on täysin normaalia oleilla Suomessa asuvan perheenjäsenensä luona elätettävänä.

 

Olen naimisissa ulkomaalaisen kanssa ja hänen ystävänsä ärsyttävät minua

Ulkomaalaisten sosiaalinen elämä poikkeaa huomattavasti suomalaisesta sosiaalisesta elämästä. Suomalaisen halutessa levätä työpäivän jälkeen saattaa ulkomaalainen kumppani olla kutsunut ystäviään kylään, jotka keskustelevat kovaan ääneen ja käyvät läpi edellisten iltojen tai kotimaansa tapahtumia.

Suomalaisen halutessa rauhoittua ja valmistautua seuraavaan työpäivään nukkumalla hyvin saattavat ulkomaalaiset suunnitella yökerhoon lähtöä tai aloittaa ruoan valmistuksen kotona. Ulkomaalaisilla on yleisesti ottaen tapana nukkua vähemmän kuin suomalaisilla ja käydä enemmän ulkona ystävien kanssa.

Ulkomaalaisesta saa hyvin harvoin seuraa rauhallisiin koti-iltoihin tai syömään kotiruokaa television ääreen. 

 

Olen naimisissa ulkomaalaisen kanssa ja hänen yksinkertaisuutensa ärsyttää minua

Suomalainen koulutus on tasokasta ja kansainvälisesti arvostettua. Suomalaiset ovat yleisesti ottaen hyvin koulutettuja ja tulevaisuutta järkevästi suunnittelevia ihmisiä.

Ulkomailla yliopisto- tai korkeakouluopinnot ovat yleensä hyvin kalliita ja mahdollisia vain harvoille. Siksi ulkomaalaisten koulutuksen taso saattaa olla alempi, kuin suomalaisten. Joissain maissa kaikilla ei ole edes mahdollisuutta käydä peruskoulua.

Ulkomaalaisen kanssa naimisiin menevä suomalainen voi avioliittoa solmiessaan tiedostaa, että tulevan kumppanin koulutustaso on alempi. Avioliittoa solmittaessa tämä seikka yleensä kuitenkin sivuutetaan eikä tämän seikan mahdollisesti mukanaan tuomia asioita ymmärretä ajatella riittävän pitkälle.

Parisuhteen alussa suomalaisesta saattaa tuntua, että avio-onni on taattu, kunhan avioelämä toimii makuuhuoneen puolella, jolloin syvempiä keskusteluja ei tarvita. Parisuhteen alussa usein riittääkin, että kumppani on mukava, hyvännäköinen ja tyydyttää suomalaisen fyysiset tarpeet.

On kuitenkin tärkeää huomioida, että pelkkä fyysisten tarpeiden tyydyttäminen ei aina riitä pitämään avioliittoa onnellisena. Pitkien ja onnistuneiden parisuhteiden taustalla on lähes aina myös henkinen yhteisymmärrys. On hyvä muistaa, että onnistuneessa ja pitkäkestoisessa parisuhteessa kumppanit lähes poikkeuksetta täydentävät toisiaan myös henkisesti.

 

Olen naimisissa ulkomaalaisen kanssa ja hänen työttömyytensä ärsyttää minua

Monesti ulkomaalaisen on vaikea työllistyä Suomessa. Työllistymiselle saattaa tulla kielitaidon ja koulutuksen puutteen tuomia esteitä. Työn saamisen vaikeus saattaa turhauttaa ulkomaalaisen ja hänen suomalaisen puolisonsa.

Joskus köyhistä maista lähtöisin olevat ulkomaalaiset saattavat olettaa, että Suomeen muuton yhteydessä suomalainen kumppani sallii ulkomaalaiselle ylellisen ja joutilaan elämän eikä edellytä ulkomaalaiselta lainkaan osallistumista yhteisen elämän taloudelliseen hoitoon.

Tosiasiassa perheen talouden ylläpito yhden ihmisen tuloilla muodostuu usein raskaaksi taakaksi suomalaiselle. Joissain tapauksissa kuitenkin kumppanin taloudellinen tukeminen on hyvä toimintamalli. Tällaisia tapauksia ovat tilanteet, joissa ulkomaalainen puoliso keskittyy kodin ja lasten hoitamiseen suomalaisen osapuolen hankkiessa perheelle elannon. Ulkomaalaiset naiset ovat usein tyytyväisiä rooliinsa kotona lasten kanssa. 

 

Tapasin mielenkiintoisen ulkomaalaisen henkilön internetin seurustelusivustolla

Monet tapaavat puolisonsa internetin välityksellä. Internetin kansainväliset seurustelusivustot ovat hyviä paikkoja tavata suomalaista puolisoa etsiviä ulkomaalaisia.

On kuitenkin hyvä tiedostaa, että internetin deittisivustoilla olevat ulkomaalaiset hyvin todennäköisesti pitävät yhteyttä moniin eri ihmisiin, joita he pitävät varteenotettavina puolisoehdokkaina. Toisin sanoin siis ulkomaalaisen kanssa netissä keskusteleva suomalainen ei luultavimmin ole ainoa henkilö, jonka kanssa ulkomaalainen netissä keskustelee.

Netissä keskusteleva suomalainen on kielitaitonsa ja nettikeskustelutaitojensa ansiosta kuitenkin todennäköisesti voittaja, kun ulkomaalainen valitsee itselleen mielekkäimmän keskustelukumppanin, jonka kanssa hän on valmis jakamaan enemmän.

On hyvä tietää myös, että hyvin monet ulkomaalaiset etsivät erityisesti suomalaista puolisoa.

 

 

Voit tutustua turvallisesti ja helposti suomalaista kumppania etsiviin ulkomaalaisiin  luotettavien ja hyvämaineisten deittisivustojen kautta

Asumaan Suomeen sivusto seuraa jatkuvasti kansainvälistä deittirintamaa. Jos haluat tutustua suomalaista puolisoa etsiviin ulkomaalaisiin turvallisesti ja helposti, kannattaa käyttää Asumaan Suomeen sivuston suosittelemia kansainvälisiä deittisivustoja.

Siirry tästä linkistä katsomaan Asumaan Suomeen sivuston suosittelemat turvalliset ja luotettavat kansainväliset deittisivustot

 

 

OLE MUKANA MIESASIA