Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Nigerialaiset naiset haluavat myydä seksiä Suomessa

Lisätty 10.06.2014

Nigerialaiset naiset hakevat miehiä ja oleskelulupaa Suomesta

Euroopassa on tällä hetkellä ylitarjontaa prostituoiduista. Prostituoitujen suuri määrä on lisännyt kilpailua asiakkaista ja seksin lisääntynyt tarjonta on painanut seksin hintaa alaspäin. Ylitarjonta ja alentuneet hinnat ajavat prostituoituja uusille alueille. Suomessa seksin kysyntä ja tarjonta ovat vielä toistaiseksi tasapainossa ja Suomessa prostituutio on vielä ainakin toistaiseksi kannattavaa nigerialaisille naisille. Lisäksi on epäilty, että nigerialaisia naisia Suomeen prostituoiduksi houkuttelee Suomen hyvä maine auttajamaana sekä Suomen tarjoamat kohtuullisen kehittyneet elinolosuhteet ja löyhä rikoslain rangaistusasteikko. Tärkein nigerialaisten prostituoitujen kertoma syy Suomeen saapumiselle on kuitenkin ollut Suomessa vallitseva korkea seksin kysyntä ja kysynnästä johtuva suomalaisten maksama kohtuullisen korkea seksin hinta.

 

Ihmiskauppa ja seksin ostaminen ihmiskaupan uhrilta on lainvastaista ja rangaistavaa

Asumaan Suomeen sivusto haluaa muistuttaa, että kaikki nigerialaiset eivät ole Suomessa harjoittamassa prostituutiota ja kaikki prostituoidut eivät harjoita prostituutiota vapaaehtoisesti. Jotkin prostituoiduista saattavat olla ihmiskaupan uhreja. Seksin ostajan tulisi aina tiedostaa ihmiskaupan mahdollisuus prostituoitujen palveluja käyttäessään. Jos seksin ostaja epäilee seksin ostotilanteeseen liittyvän ihmiskauppaa, tulisi hänen jättää seksi ostamatta. Asumaan Suomeen sivusto haluaa korostaa,  että ihmiskauppa ja seksin ostaminen ihmiskaupan uhrilta on lainvastaista ja rangaistavaa.

 

Suomalaiset miehet voivat joutua tahtomattaan tekemisiin järjestäytyneen prostituution kanssa

Nigerialaisten naisten parittajat toimivat yleensä järjestäytyneesti ja nigerialaiset naiset ovat tottuneita pitkän linjan prostituoituja. Vaikka osa heistä haluaisikin pois prostituutiosta ja ihmiskaupasta, heidän on vaikea lähteä tai ylipäätään mahdoton päästä pois, sillä heidän parittajansa pitävät heistä tiukasti kiinni. Nigerialaiset naiset myös pitävät yhteyttä keskenään ja painostavat toisiaan takaisin prostituution pariin, jos he huomaavat jonkun kanssa sisarensa yrittävän päästä eroon prostituution harjoittamisesta.

Viime aikoina on liikkunut huhuja, että nigerialaiset prostituoidut saattavat huijata miehiä kertomalla haluavansa vakavaa seurustelua tai avioliittoa. Tarkoituksena on kuitenkin saada mieheltä rahaa tai hankittua itselle oleskelulupa. Vakavaa seurustelua ei kuitenkaan koskaan tule ja oleskeluluvan saatuaankin pitkän linjan kokeneet prostituoidut yleensä jatkavat prostituution harjoittamista.

Toinen liikkeellä oleva huijaus on kertomus halusta päästä eroon prostituutiosta. Tarkoituksena on kuitenkin nyhtää kiltiltä auttajamieheltä rahaa ja mahdollisesti myös saada oleskelupa. Rahat kuitenkin päätyvät lopulta nigerialaisen naisen ja hänen parittajansa taskuun.

Tässä vaiheessa on hyvä muistaa ottaa huomioon, että kaikki nigerialaiset eivät tietenkään ole prostituoituja eivätkä huijareita. Suomessa asuu myös paljon Nigeriasta kotoisin olevia rehellisiä naisia, jotka etsivät suomalaista miestä tosi tarkoituksella. Hyvä paikka tutustua tositarkoituksella kumppania Suomesta etsiviin nigerialaisiin naisiin on Afrointroductions -seurustelusivusto, jonne on rekisteröitynyt paljon Nigeriasta ja muualtakin Afrikasta kotoisin olevia puolisoa etsiviä naisia.

 

Nigerialaiset naiset haluavat jäädä Suomeen

Suomeen on saapunut viime aikoina suuri määrä nigerialaisia naisia, jotka hakevat oleskelulupaa Suomesta. Useat nigerialaiset naiset ovat myös etsineet suomalaista miestä, sillä seurustelu tai avioliitto suomalaisen kanssa helpottaisi oleskeluluvan saamista. Nigerialaiset naiset ovat ilmoitelleet ahkerasti internetin kansainvälisillä seurustelu- ja deittisivustoilla.  Heidän joukossaan on paljon prostituoituja. Osa heistä saattaa olla ihmiskaupan uhreja, sillä Nigeria on suuri ihmiskaupan lähtömaa. Monet Suomeen saapuneista nigerialaisista naisista saattavat haluta irti ihmiskauppatilanteesta. 

 

Myyvätkö nigerialaiset naiset Suomessa seksiä oleskeluluvan saatuaan?

Yle uutisoi alkukesällä 2014 Suomen viranomaisten epäilevän, että osa Suomesta oleskelulupaa ja turvapaikkaa hakevista nigerialaisnaisista pyrkii Suomeen myymään seksiä. Helsingin rikospoliisi on kertonut muutamista tapauksista, joissa oleskeluluvan Suomesta saanut nigerialaisnainen on harjoittanut prostituutiota Suomessa.

Suomalaiset viranomaiset ja poliisi ovat syystäkin huolissaan ilmiöstä, jossa suomalaista auttamisjärjestelmää käytetään väärin. Joutsenon vastaanottokeskuksessa on Ylen (a-studio 2.6.2014) mukaan käynyt ilmi, että turvapaikkaa hakevat nigerialaisnaiset saattavat käyttäää turvapaikkajärjestelmää hyväkseen päästäkseen myymään seksiä Suomeen.

 

Haluatko tutustua suomalaista miestä etsiviin afrikkalaisiin naisiin?

Siirry tästä linkistä Afrointroductions sivustolle, ja tutustu kumppania tositarkoituksella etsiviin afrikkalaisiin ja afrikkalaistaustaisiin naisiin!

Voit myös siirtyä tästä linkistä katsomaan kaikki Asumaan Suomeen sivuston suosittelemat turvalliset ja luotettavat kansainväliset deittisivustot

Voit lukea tästä Ylen artikkelin turvapaikkajärjestelmästä ja nigerialaisista naisista.

Voit lukea tästä Ylen uutisoiman vähemmistövaltuutetun edustajan lausunnon liittyen nigerialaisiin naisiin ja turvapaikkajärjestelmään.

OLE MUKANA MIESASIA