Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Naimisiin filippiiniläisen naisen kanssa

Lisätty 11.12.2018

Julkaistu alunperin 17.5.2016.

11.12.2018 lisätty sisällysluettelo ja päivitetty parisuhdetta etsiviä filippiiniläisiä naisia osio

Tämä kirjoitus kertoo filippiiniläisistä naisista sekä siitä, miten solmitaan avioliitto filippiiniläisen naisen kanssa

Luotettavan kumppanin ja vakitusen parisuhteen löytäminen on joskus hankalaa. Entistä hankalammaksi rakkauden löytämisen tekee se, jos edellyttää puolisoltaan tiettyjä kriteereitä, kuten; kauneutta, vastarakkautta, pyyteetöntä huolenpitoa ja kunnioitusta. Eikä olekaan mitään syytä, miksei näitä asioita pitäisi puolisoltaan edellyttää. Tästä syystä monet suomalaiset miehet ovatkin menneet naimisiin filippiiniläisen naisen kanssa, sillä filippiiniläiset naiset ovat kauniita, arvostavat ja kunnioittavat suomalaista miestä sekä rakastavat puolisoaan pyyteettömästi.

Lue kokonaan »

Rakastunut ulkomaalaiseen

Lisätty 18.09.2014

Tiedostamalla mahdolliset ongelmat voi välttää ikävät yllätykset

Suomalaiset matkustelevat paljon. On hyvin yleistä, että ulkomaan matkan aikana syntyy lomaromanssi. On myös hyvin tavanomaista matkustaa ulkomaille etsimään seuraa. Vaikka monien matkojen tarkoituksena on vain nauttia satunnaisesta seurasta ja hetken huumasta, saattavat tunteet joskus ottaa vallan ja lopputuloksena on rakastuminen. Ulkomaalaiseen rakastuneen kannattaa kuitenkin ottaa muutamia asioita huomioon, ennen kuin lomaromanssista lähdetään tekemään vakavampaa suhdetta.

Tässä kirjoituksessa otsikot ovat toteamuksia, jotka voivat olla kenen tahansa ulkomaalaisen kanssa parisuhteessa olevan suomalaisen mahdollisia toteamuksia. Lukemalla tämän kirjoituksen, voi tiedostaa mahdolliset ongelmat ja välttää ikävät yllätykset parisuhteessa ulkomaalaisen kanssa.

Lue kokonaan »

Suomalaiset joutuvat ulkomaalaisen huijarin uhriksi

Lisätty 30.06.2014

Kansainvälisten deittisivustojen yleisimmät huijaukset

Vaikka kaikki tietävät, että internetin seurustelu- ja keskustelupalstoilla liikkuu huijareita, silti aina jotkut nettideittailijat joutuvat huijauksen uhriksi. Asumaan Suomeen sivusto tarjoaa puolueetonta ja luotettavaa tietoa kansainvälisestä seurustelusta ja avioliitoista sekä niihin liittyvistä kiemuroista. Koska useat suomalaiset ihastuvat ja rakastuvat ulkomaalaisiin internetin seurustelu- ja keskustelupalstoilla, käydään tässä kirjoituksessa läpi yleisimmät kansainvälisillä deittisivustoilla esiintyvät huijaukset. Nämä huijaukset tuntemalla voit välttää tulemasta ulkomaalaisen nettideittailijan huijaamaksi.

Lue kokonaan »

Nigerialaiset naiset haluavat myydä seksiä Suomessa

Lisätty 10.06.2014

Nigerialaiset naiset hakevat miehiä ja oleskelulupaa Suomesta

Euroopassa on tällä hetkellä ylitarjontaa prostituoiduista. Prostituoitujen suuri määrä on lisännyt kilpailua asiakkaista ja seksin lisääntynyt tarjonta on painanut seksin hintaa alaspäin. Ylitarjonta ja alentuneet hinnat ajavat prostituoituja uusille alueille. Suomessa seksin kysyntä ja tarjonta ovat vielä toistaiseksi tasapainossa ja Suomessa prostituutio on vielä ainakin toistaiseksi kannattavaa nigerialaisille naisille. Lisäksi on epäilty, että nigerialaisia naisia Suomeen prostituoiduksi houkuttelee Suomen hyvä maine auttajamaana sekä Suomen tarjoamat kohtuullisen kehittyneet elinolosuhteet ja löyhä rikoslain rangaistusasteikko. Tärkein nigerialaisten prostituoitujen kertoma syy Suomeen saapumiselle on kuitenkin ollut Suomessa vallitseva korkea seksin kysyntä ja kysynnästä johtuva suomalaisten maksama kohtuullisen korkea seksin hinta.

Lue kokonaan »

Naimisissa ulkomaalaisen kanssa -ironisoitu totuus

Lisätty 27.04.2014

Päivitetty 27.6.2016. Lisätty kappale Lomalla aina samaan paikkaan.

 

Avioliitto ulkomaalaisen kanssa kyynisesti nähtynä

Ulkomaalaisen kanssa seurusteluun ja ulkomaalaisen kanssa avioliitossa elämiseen liittyy erilaisia haasteita. Jokaiselle on itsestään selvyys, että erilaiset kulttuurit tuovat mukanaan haasteita ja näistä on saanut kuulla varmasti riittävästi mediasta ja ystäviltä sekä sukulaisilta. Tässä kirjoituksessa kerrotaan toisenlaisista haasteista ja toisenlaisesta totuudesta liittyen avioelämään ulkomaalaisen kanssa. Kaikkien ulkomaalaisen kanssa naimisiin menoa harkitsevien kannattaa lukea tämä kirjoitus ennen avioliiton solmimista.

 

Lue kokonaan »

Thaimaalaiset naiset haluavat miehen Suomesta

Lisätty 21.04.2014

Thaimaalaiset naiset rakastuvat suomalaisiin miehiin

Thaimaalaiset naiset ihailevat länsimaalaisia miehiä. Todella monet thaimaalaiset naiset ovat erilaisissa yhteyksissä tutustuneet suomalaisiin miehiin ja todenneet haluavansa itselleen suomalaisen miehen. Suomalaiset miehet pitävät thaimaalaisista naisista, koska thaimaalainen nainen on onnellinen sellaisena, kuin hän on. Suomalaiset miehet arvostavat thaimaalaisia naisia, jotka ovat sinuja oman naiseutensa kanssa ja ymmärtävät, että miehet ovat miehiä ja naiset naisia. Näistä syistä suomalainen ja thaimaalainen nainen sopivat hyvin yhteen.

Lue kokonaan »

Venäläiset naiset etsivät suomalaista miestä

Lisätty 20.03.2014

Yhä useampi suomalainen mies avioituu venäläisen naisen kanssa

Monet venäläiset naiset haaveilevat suomalaisesta miehestä, sillä he arvostavat suomalaisen miehen rehellisyyttä. Monet suomalaiset miehet arvostavat venäläisten naisten ulkonäköä, sillä venäläiset naiset pitävät tunnetusti itsestään hyvää huolta. Näiden tosiseikkojen valossa voidaankin sanoa, että suomalaisten miesten ja venäläisten naisten välillä kysyntä ja tarjonta kohtaavat erittäin hyvin toisensa. Monet suomalaiset miehet ovatkin ottaneet itselleen venäläisen vaimon.

Lue kokonaan »

Seurustelu ulkomaalaisen kanssa

Lisätty 10.03.2014

Ennen avioliiton solmimista puolisoiden kannattaa tutustua toisiinsa hyvin

Suomalaiset solmivat ulkomaalaisten kanssa avioliiton usein lyhyen seurusteluajan jälkeen. Monet ulkomaalaisen kanssa avioliiton solmineet suomalaiset ovat tavanneet kumppaninsa vain muutamia kertoja ennen naimisiin menoa ja yhteen muuttamista. Hyvin moni epäonnistunut parisuhde ja avioero olisi ehkä voitu välttää, jos puolisot olisivat tutustuneet toisiinsa riittävän hyvin ennen avioliiton solmimista. Tämä kirjoitus on tehty, jotta useammat unelmat toteutuisivat ja avioliitot olisivat onnellisempia.   

Lue kokonaan »

Ulkomaalaisen kanssa naimisiin

Lisätty 23.02.2014

Ulkomaalaisten kanssa solmitut avioliitot yleistyvät Suomessa

Moni suomalainen menee naimisiin ulkomaalaisen kanssa. Ulkomaalaisten kanssa solmivat avioliittoja sekä miehet että naiset. Noin 50 000 suomalaista on naimisissa ulkomaalaisen kanssa. Suomalaiset solmivat ulkomaalaisten kanssa vuosittain noin 1500 uutta avioliittoa. Suomalaisten miesten ulkomaalainen puoliso löytyy usein Thaimaasta tai Venäjältä. Suomalaiset naiset solmivat liittoja paljon turkkilaisten, brittiläisten ja ruotsalaisten kanssa.

Lue kokonaan »

Avioliitto ulkomaalaisen kanssa

Lisätty 18.02.2014

Kannattaako ulkomaalaisen kanssa mennä naimisiin?

On vaikea löytää tietoa, miten avioliitto solmitaan Suomen kansalaisen ja ulkomaalaisen välillä. Tietoa ei myöskään ole helpolla tarjolla Suomeen asumaan asettumisesta eikä niistä seikoista, joita on hyvä ottaa huomioon ulkomaalaisen kanssa naimisiin mentäessä. Tämä sivusto on luotu, jotta virheet voitaisiin välttää ja asioista selvitä pienemmällä stressillä. Tästä kirjoituksesta hyötyvät ne, jotka aikovat solmia avioliiton jonkin toisen kansallisuuden edustajan kanssa sekä ne parit, jotka harkitsevat Suomeen asumaan asettumista.

Lue kokonaan »

Kutsukirje, turistiviisumi ja avioliiton solmiminen

Lisätty 06.02.2014

Voiko turistiviisumilla Suomeen tullut ulkomaalainen avioitua Suomessa suomalaisen kanssa

Kutsukirje vaaditaan usein viisumihakemuksen yhteydessä. Kutsukirjeestä käy ilmi kutsujan ja kutsuttavan henkilötiedot sekä heidän suhteensa laatu. Kutsukirjeessä esitetään myös selvitys kutsuttavan matkan tarkoituksesta, kestosta ja siitä, miten matkan aikana syntyvät elinkustannukset tulevat katetuiksi. Kutsukirje lähetetään kutsuttavalle henkilökohtaisesti.

Lue kokonaan »