Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Venäläinen kaunotar muuttaa naapuriin

Lisätty 26.12.2015

Matti oli eronnut kaksi vuotta sitten ja hän oli kyllästynyt lapsellisiin ja ylimielisiin naisiin, joita hän oli tapaillut ja jopa elänyt yhden kanssa vuosia. Matista tuntui, että hän tarvitsi jotain erilaista joka muuttaisi hänen elämänsä. Hän tiesi tarvitsevansa naisen, joka hyväksyisi hänet sellaisena kuin hän on ja joka avaisi sydämensä hänelle. Lue Matin tarina ja mitä Matti pääsi kokemaan,  kun venäläinen kaunotar muutti Matin naapuriin.

"Nina Annikova", Matti katsoi ovea, ennen kuin astui sisään omaan huoneistoonsa. Se vaikuttaa venäläisen naisen nimeltä, Matti ajatteli. Asunto oli ollut tyhjillään jonkun aikaa. Nyt näytti siltä, että joku oli muuttanut siihen sillä aikaa, kun Matti oli ollut töissä. Aamulla asunnon ovessa ei vielä ollut nimeä.

Kaksi vuotta oli kulunut siitä, kun Matti oli eronnut vaimostaan. Hänen vaimonsa oli jättänyt hänet. Viimeiseen kahteen kuukauteen Matti ei ollut edes keskustellut naisten kanssa, ellei satunnaista jutustelua kaupassa tai töissä lasketa.

Matti oli pitkä ja jokseenkin lihaksikas vaalea skandinaavinen mies, jolle naiset osoittivat kiinnostustaan säännöllisesti. Matilla siis olisi ollut usein tilaisuuksia tapailla naisia. Matti kuitenkin oli kyllästynyt lapsellisiin ja ylimielisiin naisiin, joita Matin ympärillä tuntui riittävän.

Matista tuntui, että hän tarvitsi jotain erilaista. Matti halusi naisen, joka hyväksyisi hänet sellaisena kuin hän on ja joka ei yrittäisi muuttaa häntä. Matti halusi aidon naisen, joka avaisi sydämensä hänelle.

Matti oli aina pitänyt venäläisiä naisia viehättävinä. Venäläisissä naisissa oli jotain, jota Matti ei osannut selittää. Matti myös piti venäläisten naisten tyypillisesti muodokkaista vartaloista. Venäläisten naisten lähestyminen oli Matille kuitenkin vaikeaa. Matti ei ollut uskaltanut jutella venäläisille naisille, sillä hän ei ollut laisinkaan varma olisivatko venäläiset naiset kiinnostuneita suomalaisesta miehestä.  

Venäläinen nainen Nina, joka oli muuttanut naapuriin oli pitkä nainen ja hänestä huomasi, että hän huolehti terveydestään ja ulkonäöstään. Ninalla oli pitkät vaaleat hiukset ja muodokas vartalo. Nina alkoi hymyillä Matille, kun hän huomasi Matin katsovan häntä aina heidän kohdatessaan. Nina alkoi tervehtimään Mattia aina hymyillen ja silmiin katsoen. Matti tervehti takaisin ja muutaman kuukauden kuluttua Matti olikin kerännyt rohkeutta riittävästi pyytääkseen Ninaa kahville kanssaan.

 

"Kyllä, tulisin mielelläni kahville" Nina vastasi Matille kauniisti hymyillen. "Odotinkin jo, että koska sanot jotain" Nina naurahti ja jatkoi: "Minulla on kahvia kotona, juodaanko kahvit minun luonani"


"Noh.. Joo... Vaikka..." Matti takelteli suomalaiseen tapaan. Hän ei ollut odottanut kutsua Ninan kotiin.

Nina johdatti Matin asunnolleen ja pyysi häntä istumaan. Nina asui yksiössä, jossa oli keittokomero. Matti katseli ympärilleen ja huomasi Ninan elävän yksinkertaista elämää. Hänen yksiössään oli vuode, yöpöytä, peili sekä vaatekomero.

Matti istui yhä ja Nina meni kylpyhuoneeseen. Matti kuuli veden valuvan ja hän odotti Ninan tulevan ulos.

Nina oli oikeasti todella näyttävä nainen. Hän oli urheilullinen ja hänen vartalonsa oli muodokas juuri oikeista paikoista; hänellä oli kookkaat rinnat sekä pyöreä lantio. Kun Nina astui ulos kylpyhuoneesta, hänellä oli Matin yllätykseksi päällään sininen kylpytakki. Hieman löysästi sidottu ja hyvin istuva kylpytakki paljasti Ninan vartalon muodot. Matti näki myös, että Ninalla oli kylpytakin alla kiiltävästä, silkinomaisesta materiaalista valmistetut alusvaatteet.

Nina hymyili Matille ja käveli häntä kohti. "Päätin vaihtaa ylleni vähän mukavampaa" Nina hymyili.

Matti katsoi Ninaa silmiin ja näki Nina hymyilevän kasvoillaan juuri sellaista hymyä, johon Matti voisi rakastua. Matti katsoi Ninan rintoja ja lantion muotoja. Matti oli sanaton.

Nina rikkoi hiljaisuuden ja kehotti Mattia rentoutumaan.

Nina otti Matin käden ja asetti sen kylpytakin alle lanteilleen sekä suuteli Mattia.

"Haluatko rentouttavan hieronnan?" Nina kysyi. "Pidätkö vartalostani?" Hän jatkoi.

Matti takelteli: "... Pidän... Kyllä..."

Nina katsoi Mattia silmiin ja suuteli Mattia uudelleen. "Kun näin sinut ensimmäisen kerran, tiesin että haluan riisua sinut ja koskettaa vartaloasi" Nina sanoi.


Matti siirtyi makaamaan sängylle. Nina hieroi lämmintä öljyä käsiinsä ja aloitti hieromaan Matin hartioita ja yläselkää. Matti rentoutui ja nautti Ninan käsien kosketuksesta. Nina oli oikeastaan todella hyvä hieroja.

Nina kumartui eteenpäin ja siirtyi hieromaan Matin jalkoja. Matista tuntui hyvälle, kun näyttävä ja muodokas nainen hieroi häntä. Nina nautti hieronnasta myös.

Matti oli nyt täysin rentoutunut. Rentoutuneena Matti pystyi nauttimaan hieronnasta entistä enemmän. Ninan kookkaat rinnat koskettivat Matin selkää joka kerta, kun Nina kumartui eteenpäin. Matti ei tiennyt koskettiko Nina rinnoillaan hänen selkäänsä tarkoituksella vai vahingossa. 

 

Yht'äkkiä Nina keskeytti hieronnan ja totesi hymyillen sekä leikkisästi: "Eikös meidän pitänyt juoda kahvit".

Ninalla ei ollut aikomusta mennä hierontaa pidemmälle ja Matti kunnioitti Ninaa.

"Matti, olet todella mukava mies" Nina sanoi. "Sinunlaisellasi miehellä on varmasti paljon ottajia" Nina halusi tietää tapailiko Matti ketään.

Matti kertoi eronneensa kaksi vuotta sitten. Ninan mielestä Matin ei tarvinnut olla häpeissään eron takia. Itse asiassa Nina oli myös ollut parisuhteessa, joka oli päättynyt. Joten Nina ymmärsi, mitä Matti on käynyt läpi.

Nina ja Matti huomasivat tulevansa juttuun hyvin keskenään ja jatkoivat keskustelua... Matti huomasi, että Nina oli avaamassa sydäntään hänelle...

 

Haluatko tavata parisuhdetta etsiviä venäläisiä tai ulkomaalaisia naisia?

Tapaa venäläisiä naisia liittymällä tunnetulle ja hyvämaineiselle RussianCupid sivustolle.

Voit myös katsoa tästä linkistä kaikki luotettavat ja hyvämaineiset deittisivustot.

OLE MUKANA MIESASIA