Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Ulkomaalaiset naiset haluavat suomalaisen miehen

Lisätty 10.12.2014

Erilaisuus kiehtoo naisia

Monesti lehdissä ja televisio-ohjelmissa hehkutetaan, miten suomalaiset naiset pitävät ulkomaalaisia miehiä viehättävinä. Harvoin kuulee kuitenkaan kerrottavan, kuinka hyvä menestys suomalaisella miehellä on ulkomaalaisten naisten keskuudessa. Kaikki ulkomailla matkustaneet suomalaiset miehet tietävät, että siinä missä suomalaisia naisia kiehtoo ulkomaalainen mies, niin ulkomaalaisia naisia kiehtoo suomalainen mies. Suomalaiset miehet voivatkin saavuttaa helposti merkittävääkin menestystä ulkomaalaisten naisten keskuudessa.

 

Ulkomaalaiset naiset arvostavat suomalaisten miesten luonnetta

Suomalaiset miehet ovat kansainvälisesti verrattuna hyvin koulutettuja. Suomalainen korkeatasoinen peruskoulu jo itsessään suo suomalaisille miehille etulyöntiaseman moniin vain peruskoulutuksen omaaviin ulkomaalaisiin miehiin verrattuna.

Korkeatasoinen peruskoulutus antaa suomalaisille miehille kyvyn keskustella ajankohtaisista aiheista sekä herättää terveen halun ja kyvyn ottaa selvää tärkeistä asioista. Ulkomaalaiset naiset arvostavat suomalaisen miehen kyvykkyyttä ja valveutuneisuutta.

Suomalainen mies on myös sosiaalisesti kyvykäs, vaikka usein toisin väitetään. Suomalaisen miehen sosiaaliset kyvyt vain ilmenevät eri tavoin, kuin muiden miesten. Suomalaisen miehen sosiaaliset kyvyt ilmenevätkin hyväntahtoisuutena, luotettavuutena ja muista ihmisistä välittämisenä, sillä suomalainen mies ei lähtökohtaisesti halua pahaa kenellekään, varsinkaan naisille. Tämän kaltaiset luonteen piirteet ovat erityiseti köyhemmistä maista tulevien naisten suosiossa, sillä heidän kulttuureistaan usein puuttuu hyvän tahtoisuus ja heikompien huomioon ottaminen, puhumattakaan köyhempiä yhteiskuntia usein vaivaavasta yleisestä luottamuksen puutteesta.

 

Ulkomaalaiset naiset arvostavat suomalaisten miesten kykyä huolehtia perheestä

Biologia sanelee jokaiselle naiselle tarpeen saada lapsia ja pariutua. On toki huomioitavaa, että joillakin naisilla tämä biologinen tarve on voimakkaampi kuin toisilla. Esimerkiksi suomalaiset naiset lykkäävät perheen perustamista yhä vanhemmalle iälle ja monet päättävät olla hankkimatta lainkaan lapsia. Tämän karun totuuden todistavat Suomen alhaiset syntyvyysluvut.

Ulkomaalaiset naiset arvostavat usein perinteisiä perhearvoja ja siten myös arvostavat miestä, jonka kykyyn huolehtia perheestä he voivat luottaa. Perinteisä perhearvoja arvostava suomalainen mies sekä ulkomaalainen nainen kykenevätkin usein muodostamaan kestävän ja yheteisille tavoitteille perustuvan parisuhteen.

Suomalaiset miehet ja suomalainen yhteiskunta ovat tunnettuja tasa-arvoisuudestaan ja kyvystään turvata lapsille hyvät lähtökohdat elämään. Ulkomaalaiset naiset tietävät, että suomalainen mies osaa hoitaa perheen asiat. Tämän johdosta ulkomaalaiset naiset usein näkevätkin suomalaisen miehen turvallisena ja hyvänä aviomiehenä.

 

Suomalaisen miehen tulisi arvostaa itseään enemmän

Suomalaisen miehen pitäisi ymmärtää oma arvonsa ja omat hyvät puolensa paremmin. Suomalainen yhteiskunta, media ja suomalaiset naiset usein vähättelevät suomalaista miestä. Tämän kaltainen yleinen asenne ja ilmapiiri on saanut monet suomalaiset miehet vetäytymään kuoreensa. 

Suomalaisten miesten tulisi vähät välittää suomalaisen median luomasta väheksyvästä mieskuvasta.

Suomalaisten miesten tulisi matkustaa ulkomaille, hakeutua paikallisten pariin ja todeta omin silmin osaavansa ja hallitsevansa monet asiat paremmin kuin ulkomaalaiset miehet.

Suomalaisten miesten tulisi tutustua ulkomaalaisiin naisiin ja kokea, miltä tuntuu olla arvostettu sekä oppia arvostamaan omaa mieheyttään ja suomalaisuuttaan.

 

Haluatko tutustua parisuhdetta suomalaisen miehen kanssa etsiviin ulkomaalaisiin naisiin turvallisesti ja luotettavasti?

Siirry tästä linkistä katsomaan kaikki Asumaan Suomeen sivuston suosittelemat turvalliset ja luotettavat kansainväliset deittisivustot.

 

Jos olet kiinnostunut miesten arvostukseen liittyvistä asioista, voit tutustua Miesasia sivustoon, jossa julkaistaan miesten asioihin liittyviä kirjoituksia.