Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Tumma nainen kutsuu illalliselle

Lisätty 28.02.2016

Markuksella oli tapana mennä töiden jälkeen läheiseen kahvilaan juomaan kupillinen mustaa, vahvaa kahvia ja lukemaan lehteä. Markus tykkäsi istua samalla paikalla joka päivä. Tältä paikalta Markus pystyi näkemään kaiken, mitä kahvilassa tapahtui. Eräänä päivänä kahvilassa istui muodokas tummaihoinen nainen. Markus oli aina pitänyt tummaihoisia naisia viehättävinä. Markus oli erityisen viehtynyt muodokkaisiin tummaihoisiin naisiin.

Markus istui kahvilassa juoden mustaa vahvaa kahvia. Markus joi kahvinsa aina tällä tavoin ilman sokeria. Markus istui paikallisessa kahvilassa, johon hän tuli joka päivä töiden jälkeen juomaan kupillisen kahvia ja lukemaan lehden. Siitä paikalta jossa Markus istui, pystyi näkemään oikeastaan kaiken, mitä kahvilassa tapahtui. Markus istui samalla paikalla joka päivä. Jos pöytä hänen paikallaan sattui olemaan varattu, Markus istui viereiseen pöytään. Jos joku puhui hänelle, hän ei oikeastaan koskaan vastannut. Ja jos hän vastasi, niin hän vastasi yhdellä tai korkeintaan kahdella sanalla. Markus vain halusi juoda kahvin rauhassa ja lukea lehden.

Tänään kahvilassa istui tyylikkään näköinen ja ulkonäöllään huomiota herättävä tummaihoinen nainen. Markus oli aina tuntenut vetoa tummaihoisiin naisiin. Markus oli erityisen viehtynyt muodokkaisiin ja suuririntaisiin tummaihoisiin naisiin.

Kahvilassa istuvalla tummaihoisella naisella oli olkapäille ulottuvat suoristetut ja sileän kiiltävät hiukset. Hän oli erittäin muodokas ja hänellä oli selkeästi kookkat rinnat. Hän oli juuri sellainen tummaihoinen nainen, joista Markus piti. Koska naisen läsnäolo kahvilassa oli Markuksen mielestä niin huomiota herättävää, Markus ei pystynyt keskittymään lehden lukemiseen. Markus ei meinannut saada silmiään irti naisesta.

Tummaihoinen nainen huomasi, että Markus katseli häntä. Hän hymyili Markukselle ja Markus hymyili takaisin. Markus huomasi, että nainen oli kohtuullisen pitkä ja että hän oli pukeutunut tyylikkäisiin ja jopa hieman kalliin näköisiin vaatteisiin, jotka sopivat hyvin yhteen hänen korkeakorkoisten ja pitkävartisten nahkasaappaidensa kanssa. Nainen näytti Markuksen mielestä todella seksikkäältä pitkävartisissa ja korkeakorkoisissa nahkasaappaissa.


Nainen hymyili Markukselle jälleen ja sipaisi sormillaan hiuksiaan. Hän sipaisi hiuksiaan merkiksi siitä, että hän oli huomannut Markuksen olevan kiinnostunut hänestä.

Nainen istui sivuttaissuunnassa Markukseen nähden, joten Markuksella oli mahdollisuus katsella hyvinkin tarkkaan hänen muotojaan. Nainen riisui takkinsa paljastaen näin Markukselle, miten kookkaat hänen rintansa olivat. Takin alla naisella oli päällään ihoa myötäilevä syvään uurrettu toppi, joka paljasti hänen rintavakonsa. Näytti aivan, kuin hänen kookkaat rintansa pyrkisivät koko ajan ulos tiukasta paidasta.

Nainen tiesi, että Markus katsoi häntä ja hän katsoi Markusta silmiin ja hymyili tälle. Hänen vartonsa viestit kävivät entistä selkeämmiksi ja Markus pystyi aistimaan, että nainen teki tämän kaiken Markusta varten. Nainen kosketteli hiuksiaan sekä korjasi paitaansa aivan kuin asetellen kookkaita rintojaan paremmin paikoilleen ja hymyili katsoen Markusta.

Aikaa oli kulunut jonkin verran naisen hymyillessä ja leikitellessä Markuksen kanssa. Pian nainen nousi tuolistaan, otti käsilaukkunsa ja katseli ympärilleen. Tämän jälkeen hän käveli päättäväisin askelin kahvilan toiseen päähän, jossa Markus istui.

Tumma nainen näytti upealta. Hänen kävellessään Markus pystyi näkemään, kuinka pitkät hänen jalkansa mustissa nahkasaappaissa olivat sekä hänen pyöreän ja muodokkaan lantionsa keinuvan upeasti sekä rytmikkäästi puolelta toiselle. Markus tunsi, miten hänen sykkeensä nousi, kun nainen lähestyi häntä.

Markus aisti, miten naisen parfyymi täytti tilan hänen ympärillään hänen istuessaan samaan pöytään Markuksen kanssa. Nainen istuutui, katsoi Markusta silmiin ja sanoi: "Moi".

Markus katsoi häntä ja vastasi takaisin: "Moi".

 

"Huomasin, että katselit minua. Pidätkö näkemästäsi?" Nainen kysyi.


"Näytät todella hyvältä". Markus sanoi hieman epävarmasti ja hiljaisesti.

Nainen katsoi Markusta ja kysyi hymyillen: "Haluaisitko tulla luokseni?Teen sinulle illallisen"

 

Markus ei ollut kauhean puheliasta tyyppiä. Eikä Markus osannut vastata naisen illalliskutsuun, kuin kysymällä: "Koska?"

 

"Miten olisi tänään." Nainen totesi hymyillen. "Olet varmasti illemmalla nälkäinen. En ole nähnyt sinun syövän mitään." Tumma nainen jatkoi hymyillen.

 

Haluatko tavata Suomessa asuvia rakkautta ja parisuhdetta etsiviä afrikkalaisia ja afrikkalaistaustaisia naisia?

Tummaihoiset naiset ympäri maailman etsivät rakkautta ja parisuhdetta Afrointroductions sivuston turvallisessa ympäristössä.

 

OLE MUKANA MIESASIA