Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Thaimaalainen nainen tyttöystäväksi tai vaimoksi

Lisätty 17.10.2016

Miksi suomalaisen miehen kannattaa ottaa tyttöystäväksi tai vaimoksi thaimaalainen nainen

Toisin kuin monet suomalaiset naiset, thaimaalaiset naiset ovat yhä kosketuksissa naisellisten vaistojensa kanssa. Thaimaalaiset naiset, kuten monet aasialaiset naiset yleensäkin, pitävät maskuliinisista miehistä ja haluavat rakentaa elämänsä parisuhteen ja perheen ympärille. Näiden syiden vuoksi perinteisiä perhearvoja kunnioittavan suomalaisen miehen kannattaa harkita thaimaalaisiin naisiin tutustumista. Ja mikä thaimaalaisissa naisissa suomalaisen miehen näkökulmasta on parasta, on että thaimaalaiset naiset omaksuvat helposti suomalaiset elämän arvot ja kunnioittavat suomalaisen miehen tapoja. Suurin osa thaimaalaisista naisista myös haluaa miehen, joka on perheen pää ja suunnannäyttäjä. 

 

Monet suomalaiset naiset ovat kadottaneet naisellisuutensa

Naisellinen nainen huolehtii kauneudestaan ja on vastaanottavainen miehen ajatuksille. Naisellinen nainen rakastaa miestään sekä luo lämpimän ja tervetulleeksi toivottavan ympäristön.

Monet suomalaiset naiset suhtautuvat epäluuloisesti miehiin ja ovat agressiivisia sekä itsekeskeisiä. Suomalaisille naisille on median ja yhteiskunnan toimesta opetettu, että suomalaiset miehet ovat pahoja, ja että miehet ovat naisten kilpailijoita. Tämän takia suomalaiset naiset ovat menettämässä naisellisen identiteettinsä ja ovat muuttuneet agressiivisiksi suomalaisia miehiä kohtaan.

Sekä miehet että naiset on molemmat alunperin suunniteltu löytämään elämälleen tarkoituksen perheestä ja rakkaudesta. Erityisesti naiset harvoin löytävät tarkoitusta elämälleen taloudellisista tai yhteiskunnallisista saavutuksista. Siinä, missä naiset on suunniteltu löytämään elämän tarkoituksen rakkauden antamisesta, on miehet suunniteltu löytämään elämän tarkoituksen rakkauden saamisesta.

Suomalaisessa ja länsimaalaisissa yhteiskunnissa jylläävät vahvat voimat ovat luoneet ymäristön, jossa länsimaalaiset naiset ovat alkaneet kieltämään naisellisuutensa ja naiseuteen liittyvät luonnolliset erityispiirteensä. Länsimaalaiset naiset, mukaanlukien suomalaiset naiset ovat viimeaikoina muuttuneet koko ajan entistä agressiivisemmeksi ja itsekeskeisimmiksi. Tämä on johtanut länsimaissa ja Suomessa tilanteeseen, jossa miehet, jotka on alunperin suunniteltu löytämään elämälleen tarkoituksen rakkauden saamisesta, eivät enää saa rakkautta naisilta, jotka kieltävät itseltään naisellisuutensa. Tästä syystä niiden suomalaisten miesten, jotka haluavat saada rakkautta naisilta, tulisikin alkaa etsimään rakkautta Suomen ja länsimaiden ulkopuolelta.

 

Thaimaalaiset naiset ovat naisellisia

Naisellisuus ja äidillisyys kulkevat käsi kädessä. Voidaankin sanoa, että naisellisuuden syvin olemus löytyy nimenomaan äitiydestä ja äidillisyydestä. Naisellinen nainen antaa miehelleen ja lapsilleen kyseenalaistamatta ehdotonta rakkautta eikä pidä miestään kilpailijanaan. Naiset, jotka kilpailevat miesten kanssa ovat itsekeskeisiä eivätkä kykene antamaan kyseenalaistamatta ehdotonta rakkautta kenellekään, eivät edes omille lapsilleen.

Thaimaalaiset naiset ovat luonnostaan huolehtivaisia ja perhekeskeisiä. Thaimaalaiset naiset eivät kilpaile miesten kanssa. Thaimaalaiset naiset mieluummin tekevät yhteistyötä miehensä kanssa, kuin kilpailevat saavuttaakseen päämääränsä. Feministit länsimaissa ovat harhaanjohtaneet naisia ja saaneet heidät uskomaan, että naiset ja miehet ovat kilpailijoita, ja että naisten tulisi voittaa miehet kilpailussa ollakseen tasa-arvoisia. Thaimaalaiset naiset tietävät, että todellinen tasa-arvo ei ole kilpailua. Thaimaalaiset naiset tietävät, että todellinen tasa-arvo on työskentelyä yhdessä yhteisten arvojen sekä tavoitteiden eteen.

Thaimaalaiset naiset arvostavat sellaisia miehiä, jotka pitävät perheestään huolta. Thaimaalaisia naisia syytetään usein virheellisesti siitä, että he olisivat viehtyneitä sellaisiin miehiin, jotka pysytyvät tukemaan naistaan taloudellisesti. On totta, että jotkut miehet käyttävät paljon rahaa naisiin sekä käyttävät rahaa houkutellakseen naisia itselleen. Joka tapauksessa, thaimaalaiselle naiselle mies on paljon muutakin, kuin elättäjä.

Sinun ei tarvitse olla rikas, tehdäksesi vaikutuksen thaimaalaiseen naiseen. Tehdäksesi vaikutuksen thaimaalaiseen naiseen tarvitset tavallista maskuliinisuutta ja uskoa omaan miehekkyyteesi. Maskuliinisuus ja usko omaan miehekkyyteen viehättää thaimaalaisia naisia. Thaimaalainen nainen haluaa itselleen miehen, joka antaa hänen elämälleen suunnan ja luo turvallisen kasvuympäristön heidän yhteisille lapsilleen.

 

Monet suomalaiset miehet ovat löytäneet onnen ja saavuttaneet tasapainoisen elämän thaimaalaisen naisen kanssa

Thaimaalaiset naiset eivät kiistä omia luonnollisia naisellisia piirteitään eivätkä anna suomalaisten tai länsimaalaisten feministien aivopestä heitä uskomaan, että naisten ja miesten tulisi kilpailla keskenään. Thaimaalaiset naiset löytävät elämälleen tarkoituksen rakkauden antamisesta ja vastaanottamisesta. Tämän takia niiden suomalaisten miesten, jotka haluavat saada kyseenalaistamatonta ja ehdotonta rakkautta naisilta, tulisikin tutustua thaimaalaisiin naisiin.

Monet suomalaiset miehet ovat löytäneet onnellisen parisuhteen sekä saavuttaneet tasapainoisen elämän perinteisiä perhearvoja kunnioittavan thaimaalaisen naisen kanssa. Monet suomalaiset miehet ovat oppineet thaimaalaisen naisen kanssa, miten nainen luo rakastavan ja lämpimän kodin ilmapiirin.

Thaimaalaiset naiset ovat aidosti naisellisia naisia. Thaimaalaiset naiset hyväksyvät suomalaisen miehen sellaisena kuin hän on ja kunnioittavat suomalaisen miehen tapoja. Thaimaalainen nainen on aidosti hyvä ja rakastava kumppani.

 

Aloita tutustuminen kauniisiin ja aidosti naisellisiin thaimaalaisiin naisiin, jotka hyväksyvät sinut sellaisena kuin olet

ThaiCupidin avulla tutustut helposti suomalaista miestä etsiviin thaimaalaisiin naisiin. ThaiCupid sivustolla on paljon jäsenenä myös Suomessa asuvia thaimaalaiaisa naisia, jotka etsivät itselleen erityisesti suomalaista miestä. Klikkaa alla olevaa kuvaa tai siirry tästä linkistä ThaiCupid sivustolle.

Kannattaa myös tutustua Asumaan Suomeen sivuston omiin deittiyhteisöihin.