Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Thaimaalaiset naiset tarjoavat thaihierontaa

Lisätty 01.11.2014

Thaimaalaiset naiset myyvät seksiä thaihieronnan yhetydessä

Thaimaalaiset naiset tulevat yleensä Suomeen avioliiton myötä. Monet thaimaalaiset naiset ovat ennen Suomeen tuloaan työskennelleet seksialalla. Kun avioliitto Suomessa ei jostain syystä täyttänytkään odotuksia, on thaimaalaisen naisen helppo siirtyä työskentelemään seksialalle Suomeen. Nämä ovatkin yksinkertaistettuna ne syyt, miksi Suomessa on niin paljon thaihierontapaikkoja.

 

Suomalaiset miehet thaihierojien asiakkaina

Thaihierontapaikkoja löytyy jokapuolelta Suomea. Pienissäkin kaupungeissa saattaa olla pari thaihierontapaikkaa. Tämä kertoo kysynnän thaihieronnalle ja sen yhteydessä tarjottaville muille palveluille olevan kova. Pääsääntöisesti thaihieronnan asiakas on suomalainen mies.

Hierojina työskentelevien ja seksuaalipalveluja tarjoavien thaimaalaisten naisten kertomusten mukaan ei voida erottaa tietynlaista miestyyppiä, joka olisi thaihieronnan tyypillinen asiakas. Thaihierojien kertomusten mukaan heidän palvelujaan käyttävät sekä yksineläjät että parisuhteessa olevat, kuin myös varakkaat ja pienemmillä tuloilla toimeentulevat, sekä aina kaikenikäiset miehet ammattikoulu- ja lukiopojista eläkeläisiin.

 

Seksin tarjoaminen thaihieronnan yhteydessä ei ole laitonta

Paritus on Suomessa rikollista. Myös seksin ostaminen parituksen tai ihmiskaupan uhrilta on kiellettyä. Parituksella tarkoitetaan taloudellisen hyödyn hankkimista toisten tarjoamia seksuaalipalveluja hyödyntämällä. 

Thaihieronta paikoissa ei yleisesti ottaen ole paritusta, vaan thaihieronnat pyörivät yrittäjävetoisesti. Seksipalvelujen tarjoaminen thaihieronnan yhteydessä on sallittua, mikäli seksipalvelun tarjoaja tarjoaa seksuaalipalveluaan itsenäisesti siten, ettei palvelusta saatavaan taloudelliseen hyötyyn liity muita osapuolia.

Ymmärrettävämmin ilmaistuna seksin ostaminen yksityisyrittäjänä toimivalta thaihierojalta on siis täysin laillista eikä millään tavalla oikeudellisessa mielessä tuomittavaa saati rangaistavaa.

 

Thaihierojat vastustavat seksin ostamisen kriminalisointia

Suomessa on ajettu lakihanketta seksin ostamisen täyskriminalisoinnista. Seksin ostamisen täyskriminalisoinnissa sekä seksin ostaminen että seksin myyminen tehtäisiin rangaistavaksi.

Thaihieronta ja seksialalla yksityisyrittäjinä työskentelevien thaimaalaisten naisten mielissä siintää pelko siitä, jos hieronta- ja seksuaalipalvelujen ostajien ei anneta käyttää laillisesti toimivien yrittäjävetoisten hierontapaikkojen palveluja.

Thaihieronta ja seksialalla työskentelevien thaimaalaisten naisten peloissa mahdollisen täyskriminalisoinnin myötä Suomessa tulisi olemaan monin verroin enemmän ihmiskauppiaita.

Ihmiskauppiaille syntyy seksin ostamisen täyskriminalisoinnin myötä markkinarako, koska tällöin ostajat tarvitsisivat välittäjän ollakseen yhteydessä seksinmyyjiin. Tämä johtaisi seksialalla työskentelevien aseman heikkenemiseen parittajan ottaessa suurimman osan tuloista.

 

Myös muut tahot kyseenalaistavat seksin ostamisen täyskriminalisoinnin

Tutkija Anna Kontulan mukaan osuuskuntabordellien salliminen parantaisi seksityöntekijöiden työturvallisuutta, kun taas seksinostokielto saattaisi heikentää prostituoitujen itsemääräämisoikeutta ja lisätä paritusrikollisuutta.

Myös prostituoituja auttavan Pro-tukipisteen mukaan ostokielto siirtäisi toiminnan pimentoon, jolloin etenkin parittajien armoilla olevat seksityöntekijät kärsisivät. Seksinostokielto vahingoittaisi erityisesti heikoimmassa asemassa olevia seksityöntekijöitä.

 

Haluatko tavata länsimaalaista miestä parisuhteeseen etsiviä aasialaisia naisia turvallisesti ja luotettavasti?

Tästä pääset siirtymään Thai Cupid sivustolle, josta on helppo löytää erityisesti suomalaista miestä etsiviä thaimaalaisia naisia.

Siirry tästä linkistä katsomaan kaikki Asumaan Suomeen sivuston suosittelemat turvalliset ja luotettavat kansainväliset deittisivustot

Lähteet:

Yle A-studio 21.10.2013

Tutkija Anna Kontulan julkaisut (www.annakontula.fi)