Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Suomalainen mies on onnellisempi ulkomaalaisen naisen kanssa

Lisätty 17.06.2015

Miksi suomalaisella miehellä on parempi elämä ulkomaalaisen naisen kanssa

Ihmiset tarvitsevat sosiaalisia suhteita. Suomalainen kulttuuri on yksilöllisyyttä ja itsenäisyyttä edellyttävä kulttuuri. Nämä suomalaisen kulttuurin erityispiirteet aiheuttavat helposti yksinäisyyttä ja ahdistusta. Yleisesti tunnustettu fakta on, että sosiaaliset suhteet ovat hyvän mielenterveyden kannalta tärkeitä. Sosiaalisilla suhteilla voikin vaikuttaa omaan onnellisuuteen merkittävästi. Monet muut maailman kulttuurit ovat sosiaalisesti avoimempia mitä suomalainen kulttuuri. Näiden tosiseikkojen valossa sellaisen suomalaisen, joka ei ole tyytyväinen sosiaaliseen elämäänsä Suomessa, kannattaisi lähteä paremman sosiaalisen elämän saavuttamiseksi tutustumaan johonkin sosiaalisesti avoimempaan kulttuuriin. Tässä kirjoituksessa esitetään syitä, miksi suomalainen mies on onnellinen ulkomaalaisen naisen kanssa ja miten suomalaisen miehen sosiaalinen elämä voi parantua ulkomaalaisen naisen kanssa

 

  • Ulkomaalaiset kulttuurit, etenkin Latinalaisessa Amerikassa, Karibialla ja Aasiassa mutta myös Afrikassa ja Itä-Europpassa ovat avoimempia ja vähemmän teeskentelyä sisältäviä kulttuureita. Suomalaisen miehen tavatessa tällaisesta avoimesta kulttuurista tulevia naisia, voi suomalainen mies vapautua yksinäisyytensä aikaansaamista estoista. Suomalaiselle miehelle saattaa olla helpompaa tuntea yhteys avoimen kulttuurin naisen kanssa, koska suomalainen mies on pohjimmiltaan ja perusluonteeltaan hyvin aito ihminen.

 

  • Ulkomaalaisen naisen kanssa suomalaisen miehen ei tarvitse teeskennellä olevansa jotain muuta, mitä oikeasti on, sillä avoimesta kulttuurista kotoisin olevat ulkomaalaiset naiset hyväksyvät suomalaisen miehen sellaisena, kuin hän on. Hyväksytyksi tulemisen tunne on erittäin vapauttava tunne. Omista estoistaan irti pääsemisen edellytys on tulla hyväksytyksi sellaisena, kuin on. Jos et voi olla oma itsesi, et voi myöskään olla vapaa estoistasi.

 

  • Ulkomaalaisten naisten mielestä miesten ja naisten kuuluu elää yhdessä toisiaan tukien eikä keskenään kilpaillen. Monet ulkomaalaiset naiset pitävät itsestään selvyytenä, että heidän naiseutensa todellinen ilmentymä voi päästä esiin vain miehen kanssa. Tämän takia ulkomaalaiset naiset pysytyvät saavuttamaan elämälleen täyttymyksen yhdessä miehen kanssa ja ovat tästä syystä naisellisia miehen vuoksi.

 

  • Suomessa ei ole todellista deittailukulttuuria. Karkeasti sanottuna: Suomessa tavataan kumppani kännissä baarissa ja tämän jälkeen muutetaan yhteen. Ulkomaalaiset naiset kuitenkin ovat tottuneet seurusteluun ja deittailuun. Tämän vuoksi ulkomaalaisen naisen kanssa seurustelu ja deittailu tapahtuu helposti ja luonnollisesti. Ulkomaalaiset naiset ovat ystävällisiä ja maanläheisiä. Näiden ominaisuuksien johdosta ulkomaalaisia naisia on helppo lähestyä esimerkiksi treffipyynnöllä ja heihin on helpompi saavuttaa yhteys.

 

  • Ulkomaalaiset naiset pukeutuvat mielellään näyttävästi miestään varten ja osaavat vastaanottaa miesten kohteliaisuuksia. Ulkomaalainen nainen arvostaa miesten kehuja koskien ulkonäköään ja nauttii saadessaan arvostusta mieheltään.

 

  • Suomessa flirttailu koetaan negatiivisena. Flirttailua pidetään Suomessa sopimattomana ja outona. Suomessa miesten ei ole sallittua osoittaa kiinnostustaan naiselle. Ulkomaalaiset naiset ovat kuitenkin tottuneet miesten flirttailuun ja osaavat arvostaa itseään miesten kiinnostuksen kohteena. Ulkomaalaiselle naiselle on helppo osoittaa kiinnostustaan ja ulkomaalainen nainen saa miesten kiinnostuksen kohteena olemisesta positiivista energiaa.

 

  • Ulkomaalaisen naisen kanssa miehen on mahdollista saavuttaa tasapainoinen perhe-elämä, jossa jokainen perheenjäsen ottaa huomioon toistensa tarpeet. Ulkomaalaisille naisille perheen perustaminen ja perheestä huolehtiminen on itsestään selvyys. 

 

  • Ulkomaalaisen naisen kanssa suomalainen mies voi vapautua psyykkisistä paineistaan ja päästä eroon epävarmuudestaan. Psyykkinen vapautuminen ja epävarmuudesta eroon pääsy on suoraa seurausta ulkomaalaisen naisen miehelleen antamasta arvostuksesta ja hyväksynnästä. Monet ulkomaalaisen naisen kanssa parisuhteessa tai avioliitossa olevat suomalaiset miehet ovat kokeneet löytäneensä täydellisen itsevarmuuden saamansa arvostuksen ja hyväksynnän myötä.

 

Miksi suomalaisen miehen kannattaa tutustua ulkomaalaisiin naisiin?

Tärkeimmät kaksi syytä, miksi suomalaisen miehen kannattaa tutustua ulkomaalaisiin naisiin ovat:

Mahdollisuus saavuttaa menestystä miehenä ja tulla arvostetuksi omana itsenään.

Nämä kaksi syytä johtavat itseluottamuksen ja psyykkeen vahvistumiseen ja vaikuttavat tätä kautta miehen kokonaisterveydentilaan positiivisesti. 

Tutustumalla ulkomaalaisiin naisiin suomalainen mies voi saavuttaa enemmän ja parempia sosiaalisia suhteita sekä yleisesti ottaen mieltä avartavia kokemuksia.

Aloita ulkomaalaisiin naisiin tutustuminen turvallisesti ja helposti välittömästi valitsemalla mieltymyksiisi parhaiten soveltuva kansainvälinen deittisivusto linkkejä klikkaamalla.

Voit myös katsoa tästä linkistä kaikki luotettavat sivustot kategorioittain lueteltuna.

OLE MUKANA MIESASIA