Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Seurustelu latinalaisen naisen kanssa

Lisätty 19.01.2016

Vinkkejä latinalaisten naisten deittailuun

Latinalaisten naisten huomion saaminen voi olla vaikeaa, jos et tiedä mistä latinalaiset naiset pitävät. Latinalaisilla naisilla sanotaankin olevan aivan oma ajattelutapansa. Mutta kun pääset sisälle latinalaisten naisten ajattelumaailmaan ja alat saada heidän huomiota, et ehkä halua tapailla enää muita naisia. Huomion arvoista on, että latinalaisten naisten ja suomalaisten miesten ajatusmaailmat sopivat yllättävän hyvin yhteen. Jos olet kiinnostunut latinalaisista tai etelä-amerikkalaisista naisista ja haluat tietää miten tapaat latinalaisia naisia, niin sinun kannattaa lukea tämä kirjoitus.

 

Hyväksy itsesi ja luota itseesi

Latinalaisilla naisilla on tyypillisesti hyvä itsetunto ja he ovat yleensä hyvin itsevarmoja. Latinalaiset naiset myös niin sanotusti tietävät, mitä he haluavat. Näiden ominaisuuksiensa johdosta latinalaiset naiset arvostavat myös miehiä, joilla on hyvä itsetunto.

Joskus miehet saattavat kohottaa itsetuntoaan upeilla autoilla tai kalliilla merkkivaatteilla. Joskus latinalaiset naiset saattavat olla viehtyneitä tällaisiin asioihin. Mutta yleisesti ottaen suurin osa latinalaisista naisista kykenee näkemään tällaisten asioiden läpi.

Latinalaiset naiset arvostavatkin niin sanottuja aitoja ja maskuliinisia miehiä, joiden itseluottamus perustuu itsensä hyväksymiselle ja itsetuntemukselle. Joten opettele tuntemaan itsesi, ennen kuin yrität opetella tuntemaan latinalaisia naisia.

Voit aloittaa opettelemaan tuntemaan itsesi ja hyväksymään itsesi muistamalla, että elämäsi ei ole kiveen kirjoitettu ja että sinun tulee huolehtia ensin itsestäsi, jotta voisit huolehtia muista. Mainittakoon, että tällä tavalla myös latinalaiset naiset ajattelevat.

 

Latinalaiset naiset näkevät miesten läpi

Älä yritä pelata pelejä tai huiputtaa latinalaisia naisia. Latinalainen kulttuuri on tunnetusti niin sanottujen pelimiesten kulttuuri. Latino miehet osaavat pelata ja huiputtaa naisia ja latinalaiset naiset ovat oppineet heidän pelinsä. Joten suomalaisena, älä edes yritä.

Sen sijaan että pelailisit pelejä tai yrittäisit olla "gigolo", voit tehdä vaikutuksen latinalaisiin naisiin olemalla rehellinen ja kunnioittamalla heitä. Voit opetella tuntemaan ne asiat, joista juuri sinun latinalainen naisesi pitää ja sen, miten hän haluaa tulla kohdelluksi.

 

Opettele ainakin espanjan tai portugalin alkeet

Jos pystyt kommunikoimaan espanjaksi tai portugaliksi, pystyt kommunikoimaan suuremman ihmisjoukon kanssa kuin pystyisit puhumalla vain englantia. Etenkään Etelä-Amerikassa ihmiset eivät yleisesti ottaen puhu paljonkaan englantia, joten heidän kielensä osaaminen on erittäin tärkeää.

Sen sijaan että yrittäisit kommunikoida vain englanniksi tai pelkillä käsimerkeillä, voit tehdä vaikutuksen latinalaisiin naisiin opettelemalla heidän kielensä. Voit jopa pitää aluksi omana salaisuutenasi, että ymmärrät heidän kieltään ja yllättää kielitaidollasi juuri oikealla ja sopivalla hetkellä sanomalla jotain nasevaa espanjaksi tai portugaliksi. Kaikki naiset pitävät positiivisista ja fiksuista yllätyksistä, niin myös pitävät latinalaiset naiset.

 

Suomalaiset naiset eivät jää aamupalalle, latinalaiset naiset eivät lähde

Latinalaiset naiset ovat hyvin tunteellisia ja rakastuvat erittäin voimakkaasti ja syvästi. 

Kun latinalainen nainen rakastuu, hän kirjaimellisesti ottaen ei jätä sinua rauhaan. Tämän asian voi ottaa hyvänä tai pahana, mutta niin voimakas on latinalaisen naisen rakkaus. Jokainen mies, joka on edes kerran elämässäään ollut latinalaisen naisen kanssa, on hyvin todennäköisesti muuttanut käsitystään siitä, millainen naisen tulisi olla ja minkälaista on voimakas rakkaus.

Jos siis etsit yhden illan juttuja, niin ne eivät ole suositeltavia latinalaisten naisten kanssa. Mutta jos etsit rakkautta ja vakavaa parisuhdetta, niin silloin kannattaa tutustua latinalaisiin naisiin. 

 

Miten tavata rakkautta ja parisuhdetta etsiviä latinalaisia naisia

Paras ja turvallisin tapa tutustua rakkautta ja parisuhdetta etsiviin latinalaisiin naisiin on käyttää luotettavia ja hyvämaineisia latinalaiseen deittailuun erikoistuneita deittisivustoja. Tutustu näihin  hyvämaineisiin deittisivustoihin Luotettavat deittisivustot osiossa.

Kannattaa myös tutustua Asumaan Suomeen sivuston omiin deittiyhteisöihin valitsemalla parhaiten omia mieltymyksiä vastaava yhteisö klikkaamalla alla olevia linkkejä. Mainittavan arvoista on, että Foreign Dating Forumilla on jäseniä Latinalaisesta Amerikasta. 

OLE MUKANA MIESASIA