Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Ohjeita suomalaiselle miehelle deittailuun ja seurusteluun ulkomaalaisen naisen kanssa

Lisätty 23.04.2015

Ohjeet turvalliseen seurusteluun ja deittailuun  

Tässä kirjoituksessa esitetään ohjeita turvalliseen seurusteluun ja deittailuun. Ohjeet on kirjoitettu suomalaiselle miehelle noudatettavaksi seurustellessa ulkomaalaisen naisen kanssa tai deittaillessa ulkomaalaisia naisia.  Noudattamalla tässä kirjoituksessa esitettyjä ohjeita suomalaiset miehet voivat parantaa mahdollisuuksiaan tasapainoisen ja onnellisen parisuhteen löytämiseen sekä välttää seurustelun ja deittailun mahdollisesti mukanaan tuomia ikäviä yllätyksiä. Vaikka kirjoitus onkin suunnattu ulkomaalaisista naisista kiinnostuneille suomalaisille miehille, soveltuvat nämä ohjeet yleisen luonteensa vuoksi hyvin noudatettaviksi kaikille, jotka seurustelevat ajatuksenaan löytää onnellinen parisuhde tai harrastavat muuten vain deittailua.

Noudata näitä ohjeita serustellessa ulkomaalaisen naisen kanssa

  • Opettele tuntemaan kumppanisi hyvin. Kommunikoi hänen kanssaan ja edellytä kommunikoinnin olevan molemmin puolista. Selvitä kumppanisi todelliset aikeet ja ota selvää hänen ajatuksistaan sekä siitä, minkälainen on hänen ajattelutapansa. Avoin ja rehellinen kommunikaatio on paras tapa selvittää onko kaikki sitä miltä se näyttää ja onko kumppanisi todella sellainen, jonkalaista etsit. Jos oleskelette seurusteluaikana pitkiä aikoja erossa toisistanne tai asutte eri maissa, on kommunikointi elintärkeää suhteen elinvoiman säilymisen kannalta. Erossaolon aikana ja oleskellessa eri maissa tarkkaile kumppanisi harjoittaman yhteydenpidon säännöllisyyttä ja sen tunnepitoisuutta. Esimerkiksi sähköpostin sisältö ja sähköpostin lähettämisen säännöllisyys ovat hyviä tarkkailun kohteita.
  • Kun matkustat ulkomaille tapaamaan kumppaniasi olet todennäköisesti lomalla tai ainakin elämäsi on erilaista kuin kotona. On hyvä pitää mielessä, että ulkomailla lomaillessa tai oleskellessa et koe samaa perusarkea kumppanisi kanssa, jollainen teillä olisi Suomessa. Tämä on tärkeää huomioida etenkin, jos tarkoituksenanne on muuttaa jossain vaiheessa pysyvästi Suomeen. Älä anna kauniin ulkonäön ja ulkomailla mahdollisesti tapahtuvan hauskanpidon ja huolettoman loma-ajan viedä arvostelukykyäsi, vaan pyri arvioimaan minkälaista perusarkenne olisi.
  • Älä ole liian antelias. Älä lähetä suuria summia rahaa tukeaksesi hänen perhettään tai sukulaisiaan äläkä osta hänelle taloudelliseen kantokykyysi nähden liian kalliita lahjoja. Todellinen rakkaus ei ole riippuvainen rahasta. Ota selvää saatko aitoa vastarakkautta.
  • Suhtaudu aina epäillen, jos kumppanisi pyytää sinulta rahaa. Yksi kansainvälisen seurustelun ja deittailun sekä nettideittailun tärkeimpiä periaatteita on olla lähettämättä rahaa kenellekään, jota ei ole vielä tavannut fyysisesti.
  • Älä hyväksy epärehellisyyttä. Jos kumppanisi on pettänyt sinua tai valehdellut sinulle jo seurusteluaikana, on hän todennäköisesti epärehellinen myös jatkossakin. Suurin osa maailman ihmisistä on rehellisiä ja perusaikeiltaan hyviä. Joukkoon mahtuu kuitenkin aina epärehellisiä yksilöitä. Löydät todennäköisesti rehellisen ja luotettavan kumppanin, jos et jää roikkumaan epärehellisen ihmisen seuraan.
  • Jos nainen sanoo miehelle haluavansa vain ystävyyttä, se mitä todennäköisimmin tarkoittaa, että hän tosiaankin haluaa vain olla ystävä. Selvemmin sanottuna hän ei silloin ole kiinnostunut sinusta seurustelukumppanina. Tälläiseen naiseen ei kannata jäädä roikkumaan, jos et itse etsi vain pelkkää ystävyyttä. Ulkomailla on paljon vapaita naisia, jotka haluavat seurustella ja avioitua suomalaisen miehen kanssa. Löydät varmasti sen mitä etsit.
  • Emme voi kotrolloida toisten ihmisten ajatuksia. On tärkeää, että kunnioitatte ja ymmärrätte toistenne tapoja. Älä kuitenkaan yritä muuttua toisenlaiseksi ihmiseksi. Edellytä, että kumppanisi hyväksyy sinut sellaisena kuin olet.
  • Opettele puhumaan ulkomaalaisen kumppanisi kieltä. Hakeudu kielikurssille, jos mahdollista. Ymmärtämällä hänen kieltään, tiedät mitä hänen ystävänäsä ja sukulaisensa puhuvat sinusta. Ymmärtämällä hänen kieltään varmistat myös, että sinua kohdellaan aina oikein hänen kotimaassaan.
  • Jos aikomuksenanne on muuttaa pysyvästi Suomeen, edellytä kumppaniltasi suomen tai mikäli olet ruotsin kielinen, ruotsin kielen opintoja sekä suomalaisen kulttuurin tuntemusta ja kunnioitusta. Oppimishaluinen ja sopeutumiskykyinen ihminen löytää todennäköisemmin työpaikan ja ystäviä Suomesta.
  • Joissain kulttuureissa naiset elävät alisteisessa asemassa miehiin nähden. Tästä syystä ulkomaalainen nainen haluaa todennäköisesti noudattaa selkeitä rooleja ja työnjakoa perheen sisällä. Todennäköisesti tämä sopii myös sinulle. Suomalainen yhteiskunta saattaa tuntua ulkomaalaisesta naisesta monimutkaiselta ja vieraalta. Voit helpottaa hänen oloaan ja sopeutumistaan opastamalla häntä asioiden hoidossa sekä kertomalla hänelle suomalaisen kulttuurin erityispiirteistä. 

Etsitkö seurustelua, deittailua tai kestävää kumppanuutta?

Tutustu kansainvälisiin deittiyhteisöihin valitsemalla alla olevista yhteisöistä parhaiten mieltymyksiäsi vastaava yhteisö.

Tai siirry tästä linkistä katsomaan kansainväliset deittisivustot, jotka ovat erinomaisia suomalaista miestä etsivien ulkomaalaisten naisten tapaamiseen.

OLE MUKANA MIESASIA