Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Miksi kannattaa mennä naimisiin suomalaisen miehen kanssa?

Lisätty 02.04.2015

Venäläisen naisen kertomus suomalaisesta miehestä

Venäjän kielinen nettilehti julkaisi 31.3.2015 venäläisen naisen kertomuksen siitä, minkä vuoksi hän halusi mennä naimisiin suomalaisen miehen kanssa.

Venäjän kielisessä nettilehdessä julkaistu kertomus suomalaisesta miehestä kuului sarjaan, jossa erimaalaisten miesten kanssa naimisissa olevat venäläiset naiset kertoivat elämästään. Iltasanomat uutisoi myös samasta venäläisen naisen tarinasta.

Lue tästä, mikä tekee suomalaisesta miehestä hyvän aviomiehen.

 
Venäläiset naiset ovat tyytyväisiä suomalaisen miehen kanssa 

Gubernija Dailylle haastattelun antanut nainen tuntui olevan varsin tyytyväinen suomalaiseen mieheensä. Haastattelussa venäläinen nainen kertoo ottaneensa suomalaisen miehen alkujaan järkisyistä siksi, että suomalainen mies vaikutti kunnolliselta ja hyvältä. He olivat tutustuneet toisiinsa internetissä.

Suomeen muutettuaan venäläinen nainen kertoo ihastuneensa oitis luontoon, joka ympäröi miehen kotipaikkaa. Kaupunki oli kaukana ja ympärillä oli metsää. Hän huomasi, että suomessa suhtaudutaan luontoon aivan erityisellä tavalla. 
 
Vaikutuksen venäläiseen naiseen teki esimerkiksi se, miten hänen suomalainen miehensä suhtautui siileihin. Kun hän löysi pensaiden alta siilejä, jotka eivät pelänneet lainkaan ihmistä, paljastuikin, että hänen miehensä ruokkii niitä kissanruoalla.
 
 
Liitto suomalaisen miehen kanssa on turvallinen
 
Suomalaiset miehet suhtautuvat toisiin ihmisiin, luontoon ja elämään ylipäänsä kunnioittavasti ja osaavat ottaa toiset huomioon. Tämän takia ulkomaalaisen naisen on helppo ihastua suomalaiseen mieheen.
 
Haastattelussa venäläinen nainen sanoo, että avioliitto suomalaisen miehen kanssa on ennen kaikkea rauhallinen ja turvallinen liitto, niin sanottua järkevää kumppanuutta. 
 
Temperamentin suhteen suomalaiset miehet eroavat muista miehistä - sekä rakkaudessa että riidoissa. 

Suomalaiset miehet tuovat kyllä saunan jälkeen kylpytakin naiselle ja antavat kukkia hääpäivänä, mutta se kaikki täytyy selittää heille. Riitoja he pelkäävät hurjasti, varsinkin, jos mennään kyyneliin asti, venäläinen nainen kuvailee kertomuksessa.
 
Suomalaisten miesten rauhallinen temperamentti on suhdetta tasapainottava piirre. Tämän takia ulkomaalaiset naiset ovat onnellisessa parisuhteeessa suomalaisen miehen kanssa.

Yksi suomalaisen miehen piirre on säästäväisyys, johon tarinan venäläinen nainen oli törmännyt pyytäessään miestään tuomaan kaupungista sampoota. Mies oli vastannut ihmetellen, että ”onhan sinulla jo yksi sampoo, olen nähnyt”. Venäläinen nainen oli vastannut siihen, että "tarvitsen toisen, erilaisen". Mies oli tietenkin tuonut sen, mutta kohautteli olkapäitään eikä ymmärtänyt.
 
Suomalaisen miehen säästäväisyys ja suunnitelmallisuus taloudenpidossa on omiaan luomaan taloudellista turvaa ja ennustettavuutta. Tällaisia ominaisuuksia etenkin köyhemmistä oloista kotoisin olevat ulkomaalaiset naiset arvostavat.
 
 
Suomalainen mies on tunnettu hyvistä ominaisuuksistaan
 
Asumaan Suomeen sivusto on myös kertonut suomalaisen miehen hyvistä ominaisuuksista. Suomalainen mies onkin arvostettu ja haluttu kumppani ulkomaalaisten naisten keskuudessa. Olisikin toivottavaaa, että suomalaiset miehet tiedostaisivat paremmin hyvät ominaisuutensa. Tästä voit siirtyä lukemaan jutun Ulkomaalaiset naiset haluavat suomalaisen miehen.
 

Haluatko tutustua suomalaista miestä etsiviin venäläisiin naisiin?

Jos olet suomalainen mies ja haluat parisuhteeseen venäläisen naisen kanssa, kannattaa käyttää luotettavaa ja hyvämaineista Russiancupid deitti- ja seurustelusivustoa.

Siirry tästä Russiancupid sivustolle, johon on rekisteröitynyt myös erityisesti suomalaista miestä etsiviä venäläisiä naisia sekä venäläisiä naisia, jotka asuvat Suomessa ja haluavat suomalaisen miehen!

Voit myös mennä katsomaan Asumaan Suomeen sivuston suosittelemat hyvämaineiset kansainväliset seurustelu- ja deittisivustot.

 
 
 
Voit katsoa tästä venäjän kielisen artikkelin tai tästä Iltasanomien jutun aiheesta.
 
Jos olet kiinnostunut miesten arvostukseen liittyvistä asioista, voit tutustua Miesasia sivustoon, jossa julkaistaan miesten arvostukseen liittyviä kirjoituksia.

OLE MUKANA MIESASIA