Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Millainen etelä-amerikkalainen nainen viehättää sinua

Lisätty 11.03.2016

Ei ole vaikeaa arvata, miksi niin monet miehet ovat viehtyneitä etelä-amerikkalaisiin naisiin. Etelä-amerikkalaiset naiset, tai latinalaiset naiset omaavat tunnetusti muodokkaan vartalon, joka näyttää hyvälle ihonmyötäisissä vaatteissa. Etelä-amerikkalaiset naiset ovatkin todellisia kuumaverisiä viettelijättäriä huomiota herättävän kauneutensa ansiosta. Latinalaisilla naisilla onkin tapana saada miehiltä haluamansa. Mutta ovatko kaikki latinalaiset naiset samanlaisia?

Yllättävää kyllä (tai sitten ei), mutta kaikki latianalaiset naiset eivät ole samanlaisia. Kuten Yhdysvalloista kotoisin oleva latino-koomikko Al Madrigal vapaasti suomennettuna sanoi: "Latinot ovat kaikki samanlaisia, paitsi meksikolaiset. Ecuadorilaisten mielestä dominikaanit ja puerto ricolaiset eivät osaa puhua espanjaa. Ja chileläiset syövät aivan liikaa majoneesia. Mutta mitä kaikilla latinoilla on sitten yhteistä? He inhoavat muita latinoita".

Latinalaiset naiset, kuten kaikki latinot identifioivat itsensä mielellään oman kulttuuriperintönsä mukaan. Sen voi huomata siitä, miten he pukeutuvat, puhuvat ja toimivat. Eikö olisikin hienoa, jos voisit oppia tunnistamaan eri tyyppisiä latinalaisia naisia ja tietäisit, missä voit tavata heitä?

Miten tunnistaa erityyppisiä naisia ja erityyppisiä latinalaisia naisia

Internet ja kirjakaupat ovat täynnä kaikenlaisia oppaita ja teoksia liittyen naisiin, seurusteluun ja deittailuun. Myös latinalaisista naisista on kirjoitettu lukuisia teoksia. Akateeemisesta maailmasta löytyy jopa sellainen tutkimuksen ala kuin naistutkimus. Kuitenkaan kukaan näiden teosten kirjoittajista, eivätkä edes akateemiset naistutkijat, ole kyenneet selittämään yksityiskohtaisesti kuinka tunnistaa erityyppisiä naisia ja missä heitä voisi tavata.

Onneksi vihdoinkin on ilmestynyt kirja, joka tekee sen mitä deittigurut ja akateemiset naistutkijat eivät ole kyenneet tekemään; Selittämään yksityiskohtaisesti miten tunnistaa erityyppisiä naisia ja missä tavata heitä. Ja mikä hienointa, kaikille latinalaisista naisista kiinnostuneille miehille on tehty oma teos, joka opastaa erityyppisten latinalaisten naisten tunnistamiseen.

Vei jopa vuosikymmeniä ennen kuin joku vihdoinkin keksi, että tarkkailupohjainen lähestymistapa naisten ja suhteiden tutkimiseen on pajon järkeenkäyvempää kuin sen pohtiminen, että miksi naiset käyttäytyvät kuten he käyttäytyvät. Enää kenenkään ei tarvitse olla riippuvainen perinteisestä naisten tutkimuksesta, kun voimme sen sijaan perehtyä siihen, mitä naiset tekevät ja missä voimme havaita heitä, kun he tekevät sitä, mitä ovat tekemässä.

 

Opi tunnistamaan erityyppisiä latinalaisia naisia käyttämällä lintubongareiden maailmasta tuttuja metodeja

Lintujen bongauksessa lintujen jaottelu eri lajeihin on tärkeässä asemassa. Jaottelu on myös tärkeässä asemassa eri tyyppisten latinalaisten naisten tunnistamisessa. Linnut voidaan luonnollisesti jaotella eri lajeihin. Latinalaiset naiset voidaan myös helposti jaotella alkuperämaansa ja kulttuurinsa perusteella eri ryhmiin. Tällaisia ryhmiä ovat esimerkiksi meksikolaiset, brasilialaiset, kolumbialaiset ja niin edelleen. Jotta asiat pysyisivät yksinkertaisina, kutsutaan tätä jaottelua tässä yhteydessä myös "lajeiksi".

Joe Bovinon uusi kansainvälinen menestysteos, Chicaspotting: A Field Guide to Latinas of the United States sisältää 14 eri latinalaisen naisen lajia, jotka on jaoteltu ensisijaisesti heidän alkuperämaansa ja kulttuurinsa perusteella. Jokaisesta lajista on kirjassa yksityiskohtainen selostus kunkin lajin fyysisistä ominaispiirteistä sekä tyypillisestä käyttäytymisestä, joiden avulla latinalaisten naisten tunnistaminen on erittäin helppoa.

Yllättäen (tai sitten ei) Bovino on havainnut, että jokaisella eri latinalaisen naisen lajilla on omat erityispiirteensä. Tällaisia erityispiirteitä ovat mm. tietyntyyppiset kasvonpiirteet, vartalon muoto ja ihon rusketusaste. Hänen lajijaottelunsa kertoo myös kunkin lajin tyypillisestä pukeutumistavasta sekä lajille ominaisista taipumuksista plastiikkakirurgiaan. Lajijaottelun yhteyteen on myös kunkin lajin kohdalla esitetty ns. promiskuiteetti arvio. Lajikohtainen promiskuiteetti kertoo, kuinka helposti kukin laji antautuu irtosuhteisiin ennen avioliittoa.

Esimerkiksi kolumbialaisten naisten kerrotaan omaavan hienostuneet ja symmetriset, jopa söpöksi luonnehdittavat hymyilevät kasvon piirteet. Kolumbialaisella naisella kerrotaan olevan tyypillisesti pitkät tumman ruskeat tai mustat kiiltävät ja suorat hiukset. Kolumbialaisilla naisilla tavataan myös kevyesti taipuisaa hiustyyppiä. Kolumbialaisilla naisilla on tyypillisesti ruskeat silmät sekä kevyesti ruskettunut tai ruskettunut iho. Kolumbialaisten naisten kerrotaan olevan seuraa rakastavia ja sanavalmiita. Kolumbialaiset naiset ovat perhekeskeisiä ja jossain määrin uskonnollisia. Kirjan mukaan kolumbialaiset naiset suhtautuvat joskus kyynisesti miehiin. Promiskuiteetiltaan kolumbialaiset naiset ovat luokkaa 5 (asteikolla 1 - 10, jossa 1 on vaikein ja 10 helpoin).

Kolumbialaisia naisia tavataan tyypilliesti mm. kauneushoitoloissa, kuntosaleilla, rannalla, uima-altaalla, ostoskeskuksissa, trendikaupoissa, ravintoloissa ja baareissa. Kolumbialaisia naisia voi tulla vastaan myös konserteissa (erityisesti latinalaisen musiikin tapahtumissa) sekä urheilutapahtumissa. 

 

Miten tutustun erityyppisiin latinalaisiin naisiin

Latinalaisia naisia tavataan kaikkialla maailmassa. Joe Bovinon Chicaspotting on perehtynyt erityisesti Yhdysvalloissa asuviin latinalaisiin naisiin, mutta kirjan lajijaottelua ja kullekin lajille esitettyjä erityispiirteitä voidaan soveltaa käytettäväksi latinalaisiin naisiin myös Suomessa.

Latinalaiset naiset kaupoissa tai baareissa saattavat pysähtyä hetkeksi paikoilleen, jolloin suomalaisella miehellä on hyvä tilaisuus tarkkailla heitä ja heidän toimiaan. Joskus latinalaiset naiset kuitenkin kulkevat nopeasti ja pysähtymättä, jolloin heistä kiinnostuneelle suomalaiselle miehelle ei jää aikaa tunnistaa heitä ja päästä tutustumaan heihin.

Chicaspotting kirjan "habitaatti" -osio onkin erityisen hyödyllinen kaikille latinalaisista naisista kiinnostuneille. "Habitatti" -osioon on nimittäin koottu kunkin lajin kohdalle tyypillinen esiintymisalue, eli paikat, joissa tietyntyyppisiä latinalaisia naisia voi helpoiten tavata. Joten jos etsit erityisesti tietyntyyppistä latinalaista naista, sinun kannattaa mennä paikkoihin, joissa voit todennäköisimmin tavata heitä ja opetella tunnistamaan etsimäsi tyypin erityispiirteet. Kun havaitset jossain naisen, jonka epäilet olevan latinalainen nainen, voit tarkkailla häntä sekä yrittää kuunnella miten hän puhuu ja katsella miten hän käyttäytyy saadaksesi varmuuden, että hän on latinalainen nainen. Tämän jälkeen voit tarkkailla häntä lisää sekä pyrkiä tunnistamaan kirjassa esitettyjen kunkin lajin erityispiirteiden avulla, onko hän juuri etsimäsi tyyppinen latinalainen nainen.

Jos olet kiinnostunut latinalaisista naisista ja pystyt lukemaan helppolukuista englannin kielistä tekstiä, hanki itsellesi Chicaspotting ja opettele sen avulla tunnistamaan erityyppisiä latinalaisia naisia. Ja muista, latinalaiset naiset arvostavat länsimaalaisia miehiä ja erityisesti sellaisia gringoja, jotka yrittävät ymmärtää heidän erityispiirteitään.

Aloita latinalaisten naisten tunnistaminen ja hanki Chicaspotting: A Field Guide to Latinas of the United States paperi- tai Kindle-versio Amazon verkkokaupasta. 

Voit myös ladata laitteellesi ilmaisen pdf version Joe Bovinon nettisivuilta osoitteessa www.joebovino.com.

 

Haluatko tavata rakkauta ja parisuhdetta etsiviä latinalaisia naisia?

Paras tapa tutustua rakkautta etsiviin latinalaisiin naisiin on liittyä turvalliselle LatinAmericanCupid -sivustolle.

Tiesitkö, että monet kolumbialaiset naiset ovat rakastuneet suomalaiseen mieheen? Jos olet kiinnostunut kolumbialaisista naisista, sinun kannattaa liittyä ColombianCupid -sivustolle.

Klikkaa yläpuolella olevia linkkejä tai alapuolella olevia kuvia!

 

Voit myös katsoa tästä linkistä kaikki luotettavat ja hyvämaineiset kansainväliset deittisivustot.

 

Jos olet kiinnostunut latinalaisista naisista, olet varmasti myös kiinnostunut lukemaan kirjoituksen Seurustelu latinalaisen naisen kanssa.

OLE MUKANA MIESASIA