Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Miksi suomalaiset miehet rakastuvat venäläisiin naisiin

Lisätty 22.11.2016

Mikä tekee venäläisistä naisista viehättäviä

Venäläiset naiset ovat kauniita. On vaikeaa sanoa tarkkaan, mistä venäläisten naisten kauneus muodostuu. Yhden teorian mukaan venäläinen naisten kauneus on uniikki sekoitus indo-eurooppalaista, saksalaista ja itä-slaavilaista vaikutusta höystettynä mongolialaisella perimällä, jota jäi nykyisen Venäjän alueelle 1200-luvulla mongolien valloitussodan aikaan. Venäjä onkin ollut mielenkiintoinen kulttuurien ja perimän sulatusuuni vuosisatojen ajan. Ehkäpä näin on syntynyt venäläisten naisten kauneus; korkeat poskipäät, vaalea iho, vihreät tai siniset silmät sekä kauniit vaaleat tai vaalean ruskeat ja ruskeat hiukset.

Venäläiset naiset ovat naisellisia

Venäläiset naiset haluavat näyttää kauniilta. Halu näyttää kauniilta on merkki aidosta naisellisuudesta. Venäläiset naiset haluavat näyttää kauniilta kaikissa tilanteissa ja monet venäläiset naiset käyttävät tyylikästä meikkiä, korkeita korkoja ja lyhyitä hameita joka päivä, koska venäläiselle naiselle kauneus on voimaa. Venäläiset naiset tietävät, että paras tapa päästä osoittamaan sisäinen kauneutensa on tulla huomatuksi ensin ulkoisilla avuilla.

Suurimmalla osalla venäläisistä naisista on tiimalasivartalo, joka on merkki korkeasta naishormoni estrogeenin tasosta. Monilla suomalaisista naisista taas on niin sanottu omenavartalo, joka naisella on merkki korkeasta mieshormoni testosteronin tasosta. Naishormoni estrogeeni siis tekee venäläisistä naisista naisellisempia, kuin suomalaiset naiset.

 

Venäläiset naiset ovat uskollisia

Venäläiset naiset ovat luonnostaan erittäin huolehtivaisia ja helliä. Venäläinen tyttöystävä tai vaimo on miehensä vankkumaton tukija ja paras neuvonantaja aina tarvittaessa. Mitä vaan tapahtuukaan, niin venäläinen tyttöystävä tai vaimo pysyy miehensä rinnalla ja kohtaa vastoinkäymiset yhdessä miehensä kanssa. Venäläinen nainen arvostaa omaa kumppaniaan ja hänen mielestään hänen oma kumppaninsa on kaikkein paras kumppani juuri hänelle. Venäläinen nainen osaa myös upeasti osoittaa tämän, sillä venäläinen nainen osaa arvostaa myös itseään.

Toisaalta, venäläinen nainen edellyttää kumppaniltaan vankkumatonta uskollisuutta ja venäläinen nainen osaa olla myös vaativa. Venäläinen nainen haluaa itselleen miehen, joka aidosti rakastaa häntä ja vain häntä. Venäläiset naiset arvostavat perinteisiä perhearvoja ja pysyvät uskollisena miehelleen, kunhan vain saavat mieheltään pyytteetöntä rakkautta.

 

Miten tehdä vaikutus venäläiseen naiseen

Venäläiset ovat yleisesti ottaen hieman varautuneita ja kuten suomalaisetkin, he mielellään pitävät aluksi hieman välimatkaa tuntemattomiin ihmisiin. Tämän takia venäläiset naiset saattavat joskus tuntua vaikeasti lähestyttäviltä. Mutta tosiasiassa venäläiset naiset ovat helposti lähestyttäviä ja päästävät sellaiset ihmiset helposti lähelleen, joista he pitävät.

Paras tapa saada venäläinen nainen pitämään sinusta on olla oma itsensä esittämättä muuta, mitä on. Venäläiset naiset arvostavat myös kohteliaisuutta ja hyviä tapoja. Voit esimerkiksi avata ovia hänelle ja viedä kukkia, kun menette treffeille. Kannattaa myös pitää mielessä, että venäläiset naiset arvostavat hyväkäytöksistä miestä. Ole siis kohtelias ja käyttäydy hyvin kaikkia kanssaihmisiä kohtaan.

Venäläiset naiset ihastuvat ja avioituvat sellaisten miesten kanssa, jotka ovat aitoja ja joihin voi aidosti rakastua. Venäläiset naiset ovat älykkäitä ja heidät on kasvatettu ajattelemaan itsenäisesti. Tämä tarkoittaa sitä, että jos venäläinen nainen on ihastunut sinuun, sinun ei varsinaisesti tarvitse murehtia, miten tekisit vaikutuksen häneen. Venäläinen nainen kyllä tietää itse, mitä hän haluaa ja osaa kertoa sen.

 

Missä tavata venäläisiä naisia

Paras tapa tutustua rakkautta etsiviin venäläisiin naisiin on liittyä kansainväliselle deittisivustolle, jossa on jäsenenä venäläisiä naisia.

RussianCupid on kansainvälinen deittisivusto venäläisille naisille ja niille miehille, jotka ovat kiinnostuneita rakkaudesta ja parisuhteesta venäläisen naisen kanssa. RussianCupidista tekee erinomaisen se, että siellä on paljon Suomessa asuvia venäläisiä naisia, jotka etsivät etityisesti suomalaista miestä.

Liity tästä linkistä RussianCupid sivustolle tai klikkaa alla olevaa kuvaa.

Jos olet kiinnostunut venäläisistä naisista, olet todennäköisesti kiinnostunut myös lukemaan kirjoituksen Seurustelu venäläisen naisen kanssa - ohjeita venäläisten naisten deittailuun.

Kannattaa myös katsoa alapuolelle upotettu video venäläisistä naisista sekä tutustua kaikkiin suositeltuihin kansainvälisiin deittisivustoihin.