Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Suomalaiset miehet avioituvat ulkomaalaisten naisten kanssa

Lisätty 09.04.2015

Miksi suomalaiset miehet valitsevat ulkomaalaisen naisen?

Suomalaisten miesten ja ulkomaalaisten naisten parisuhteet yleistyvät jatkuvasti. Ulkomaalaisissa naisissa suomalaisia miehiä viehättää ulkomaalaisten naisten yleisten eksottisten erityispiirteiden lisäksi se tosiasia, että ulkomaalaiset naiset ovat yleensä perinteisiä perhearvoja kunnioittavia miehestään välittäviä ja miestään arvostavia naisia, jotka ovat sinuja oman naiseutensa kanssa. Ulkomaalaiset naiset osaavat vastata suomalaisen miehen tarpeeseen olla oma itsensä ja pystyvät olemaan suomalaiselle miehelle samanaikaisesti välittäviä elämänkumppaneita sekä tasapainoisen elämän suunnannäyttäjiä.


Ulkomaalaiset naiset ovat tasapainoisia ja päämäärätietoisia

Suomalaisen nykykulttuurin yksi erityispiirre on ihmisten päämäärätiedottomuus, joka johtaa jatkuviin murheisiin siitä, mitä elämässä pitäisi tehdä. Tässä tarkoitettu päämäärätiedottomuuden muoto on ihmistä epätasapainottava piirre, joka ilmenee ailahteluna ja jatkuvina elämänsuunnanmuutoksina. Ailahtelut ja jatkuvat suunnanmuutokset johtavat elämäntilanteiden ennustettavuuden heikkenemiseen ja läheisille epämiellyttäviin kokemuksiin. 

Ulkomaalainen nainen on usein hyvin selvillä päämääristään. Ulkomaalaiselle naiselle on yleensä itsestään selvyys, että hän haluaa tasapainoisen avioliiton, perheen ja lapsia. Vaikka moni ulkomaalainen nainen on onnellinen kotona ja valitsee itse kotiäidin roolin, ei avioliitossa ja perheenäidin roolissa eläminen kuitenkaan ulkomaalaisen naisen mielestä sulje pois työelämään osallistumista hänen niin halutessaan. Ulkomaalaiset naiset ovatkin usein hyvin tasapainoisa työ- ja perhe-elämän yhteensovittamisen suhteen.

 

Ulkomaalaisen naisen kanssa avioliitossa elävät suomalaiset miehet ovat keskimäärin tyytyväisempiä parisuhteeseensa kuin täysin suomalaisissa liitossa elävät

Väestöliiton perhebarometri 2012, jossa käsiteltiin suomalaisten ulkomaalaisten kanssa solmimia avioliittoja pyrki luomaan yleistettävää kuvaa suomalaisten kaksikulttuurisista avioliitoista. Väestöliiton perhebarometri 2012 mukaan kaksikulttuurisissa liitoissa olevat suomalaismiehet ovat muita useammin uudelleenavioitujia. Tämä tarkoittaa sitä, että ulkomaalaisen naisen kanssa avioituneet suomalaiset miehet ovat usein olleet aikaisemmin avioliitossa suomalaisen naisen kanssa ja nämä avioliitot ovat siis päättyneet eroon.

Tämän valossa näyttäisikin vahvasti siltä, että ulkomaalaisen naisen kanssa onnellisessa parisuhteessa elävät suomalaiset miehet ovat valinneet ulkomaalaisen naisen suomalaisen naisen sijasta juuri ulkomaalaisille naisille tyypillisten luonteenpiirteiden johdosta, jotka vaikuttavat vahvasti parisuhteen ja yhteiselämän laatuun. 

 

Kaksikulttuurisissa liitoissa elävät ovat tyytyväisiä rooleihinsa parisuhteessa

On lähestulkoon poikkeuksetta selvää, että onnelinen parisuhde ja avioliitto perustuu samansuuntaiselle elämän arvojärjestykselle. Samansuuntaisena arvojärjestyksenä parisuhteessa voidaan pitää ainakin seuraavia asioita: Puolisoiden keskinäistä kunnioitusta, toistensa työn arvostusta, yksimielisyyttä työn, kodin ja perheen roolista elämässä sekä yhteisymmärrystä lasten kasvatuksessa. 

Näyttääkin vahvasti siltä, että mitä enemmän yhteiskuntamme pyrkii rikkomaan perinteisiä sukupuolirooleja, sitä epätasapainoisemmaksi elämä muuttuu. On havaittavissa, että hyvin monet ihmiset arvostavat perinteisiä rooleja tai ainakin kaipaavat selkeää roolijakoa parisuhteeseen. Tätä havaintoa ei missään nimessä pidä tulkita siten, etteikö nainen voisi käydä töissä ja mies hoitaa lapsia kotona. Tärkeää on, että henkilö on valinnut itse roolinsa. Kukaan ei ole tyytyväinen pakotettuna johonkin rooliin.

Koska ulkomaalaiset naiset kunnioittavat suomalaista miestä ja ovat yleensä tyytyväisiä rooliinsa kotona lasten kanssa ja valitsevat usein itse kotiäitiyden sekä kykenevät sovittamaan perheen ja työn luontevalla tavalla yhteen, on suomalaisen miehen helppo kunnioittaa ulkomaalaista naista puolisona ja löytää itselleen sopiva aviomiehen ja perheenisän rooli.

Ulkomaalaisen naisen kanssa parisuhteessa elävät suomalaismiehet eivät kärsi roolijaon epäselvyydestä. Suomalaisen miehen parisuhde ulkomaalaisen naisen kanssa on tasapainoinen ja perustuu samansuuntaiselle arvojärjestykselle.

 

Haluatko tutustua suomalaista miestä parisuhteeseen etsiviin ulkomaalaisiin naisiin?

Asumaan Suomeen sivusto seuraa taukoamatta kansaivälistä seurustelu- ja deittirintamaa pyrkimyksenään edistää suomalaisten miesten onnellisuutta ja turvallista seurustelua. Voit tutustua suomalaista miestä etsiviin ulkomaalaisiin naisiin helposti ja turvallisesti Asumaan Suomeen sivuston suosittelemien turvallisten ja luotettavien seurustelu- ja deittisivustojen kautta.

Siirry tästä linkistä katsomaan luotettavat ja turvalliset sivustot, joiden jäsenet hakevat vakavaa ja aitoa parisuhdetta. Osioon on listattuna sivustoja, jotka ovat erinomaisia erityisesti suomalaista miestä etsivien ulkomaalaisten naisten löytämiseen.

 

 

Tästä voit tutustua väestöliiton perhebarometriin.

 

OLE MUKANA MIESASIA