Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Kuka on Cheyenne Järvinen

Lisätty 18.04.2016

 

Cheyenne Järvinen on suomalais-filippiiniläinen kaunotar

Filippiiniläisistä sukujuuristaan eksoottisen kauneutensa saanut Cheyenne Järvinen valittiin ensimmäiseksi perintöprinsessaksi Miss Helsinki 2015 kilpailussa. Sittemmin aasialaista kauneutta äidiltään perinyt Cheyenne on tullut tunnetuksi suomi-räppärien Cheek ja Juno salarakkaina. Cheyenne Järvinen pitää myös kauneus aiheista blogia sekä ilahduttaa säännöllisesti fanejaan rohkeilla Instagram kuvilla. Tämän kaiken lisäksi myös povipommiksi tituleeratusta Cheyennestä huhutaan olevan olemassa Big Brother Suomi tähden Antti Kurhisen kuvaama seksivideo. Eksoottista Cheyenne Järvistä voidaankin luonnehtia todelliseksi julkisuuden monitoiminaiseksi.

 

Cheyenne masentui tappiosta Miss Helsinki kilpailussa

Miss Helsinki kilpailussa perintöprinsessan titteliin tyytymään joutunut Cheyenne Järvinen oli syystäkin pettynyt sijoitukseensa. Kilpailun talent osuudessa viettelevästi tanssinut ja twerkannut Cheyenne oli saanut yleisön ulvomaan ihastuksesta. Kilpailun kuitenkin voitti ulkonäöstään kritisoitu Rosanna Kulju. Blogisaan Cheyenne Järvinen on kertonut masentuneensa tappiostaan ja olleensa katkera. Cheyenne on kuitenkin käsitellyt asian eikä kertomansa mukaan tunne kaunaa Rosanna Kuljua kohtaan. Sittemmin Cheyenne Järvinen on myös kiittänyt Rosanna Kuljua julkisesta tuestaan mm. salasuhdekohujen aikana.

Miss Helsinki kilpailuiden aikoihin Cheyenne tutustui mieheen, joka oli perustamassa Hyena Empire nimistä yhtiötä, johon hän sai Cheyennen houkuteltua mukaan. Hyena Empiren myötä Cheyennen tulevaisuus näyttikin Miss Helsinki tappiosta huolimatta valoisalta. Mutta Hyena Empire tulisi kuitenkin pettämään Cheyennen odotukset.

 

Cheyenne Järvinen koki tulleensa huijatuksi Hyena Empire jutussa

20. maaliskuuta 2016 julkaistussa Totuus ja Valheet Paljastuvat nimisessä blogikirjoituksessaan Cheyenne kertoo, kuinka häntä on uhkailtu, kiristetty ja nöyryytetty. Cheyenne Järvinen kokee, että häntä on pidetty kahlittuna ja orjuutettuna manipuloinnin ja pelottelun avulla. Cheyenne Järvinen kertoo blogikirjoituksessaan kuinka Hyena Empire nimistä yhtiötä perustamassa ollut mies huijasi hänet työskentelemään ilmaiseksi lupailemalla suuria. Cheyenne kertoo myös, että Hyena Empire toimi taustavaikuttajana Juno ja Cheek salarakaspaljastusten takana, ja että kaikki oli suunniteltua.

Cheyenne Järvinen on viimeaikoina saanut paljon näkyvyyttä iltapäivä- ja juorulehdissä. Cheyenne järvinen on kieltämättä hyötynyt häntä koskevista kohu-uutisista ja älykkäänä naisena varmasti osaa käyttää hyödyksi saamansa julkisuuden. Väistämättä mielessä tietenkin käy, ovatko kaikki Cheyenneen liitetyt kohut Hyena Empireä myöten olleet laskelmoitua julkisuuteen pyrkimistä. Oli niin tai näin, Chryenneä on kuitenkin syytä pitää vakavasti otettavana ja asiansa osaavana naisena. Lue tästä linkistä Cheyenne Järvisen kirjoitus Totuus ja valheet paljastuvat.

 

Cheyenne Järvinen arvostaa naiseuttaan ja toteuttaa ylpeänä itseään

Cheyenne Järvinen esiintyy rohkeissa kuvissa eikä häpeile naisellisia muotojaan. Cheynne Järvinen kertoo pukeutuvansa itseään varten ja tuntevansa olonsa itsevarmaksi ja seksikkääksi.

Cheyenne Järvinen on ottanut kantaa ns. slut shaming ilmiöön. Slut shaming tarkoittaa lyhyesti selitettynä ilmiötä, jossa toiset naiset arvostelevat tai pyrkivät häpäisemään toisia naisia näiden räväkän pukeutumisen tai vilkkaan seuraelämän takia. Slut shamingiä voidaan pitää eräänlaisena kateuden aiheuttamana ilmiönä.

Cheyenne Järvisen mielestä naisten tulisi arvostaa naiseuttaan ja pukeutua näyttävästi ja seksikkäästi. Myöskään naisten ei tulisi kritisoida toisiaan räväkästä pukeutumisesta, vaan päinvastoin tukea toisiaan kauneudessa ja seksikkyydessä.

Cheyenne muistuttaa blogikirjoituksessaan, että seksikkyyttä on monenlaista ja seksikkyys on katsojan silmässä. Cheyenne Järvinen kertoo itse pitävänsä treenattuja vartaloita seksikkäänä mutta arvostavansa myös tiimalasivartalon omaavia kurvinaisia.

Cheyenne antaakin kaikille naisille hienon ohjeen: ”Tukekaa toisianne, kuunnelkaa toisianne, olkaa seksuaalisia, olkaa omiaitsejänne. Kunhan ette fyysisesti ja henkisesti satuta ketään”.

Lähde: Cheyenne Järvisen blogi. 

 

Haluatko tutustua suomalaista miestä etsiviin filippiiniläisiin naisiin?

Filippiniläiset naiset ovat tunnettuja kauneudestaan ja siitä, että he arvostavat suomalaisia miehiä. Kansainvälisissä deittiyhteisöissämme on jäseninä paljon filippiiniläisiä naisia, jotka haluavat suomalaisen miehen. Valitse itsellesi parhaiten soveltuva deittiyhteisö klikaamalla alla olevia linkkejä tai kuvaa.

Voit myös katsoa kaikki suositellut deittisivustot Luotettavat Seurustelu- ja Deittisivustot osiosta.

OLE MUKANA MIESASIA