Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Kolumbialainen nainen

Lisätty 31.07.2015

Suomalaisen miehen tarina kohtaamisesta kolumbialaisen naisen kanssa

Mikko oli aina pitänyt latinalaisia naisia viehättävinä. Hän piti heidän muodokkaista vartaloistaan ja ruskettuneesta ihosta, joka oli hänen mielestään juuri sopivalla tavalla tumma. Mikko ei kuitenkaan koskaan ollut uskaltanut lähestyä latinalaisia tai Etelä-Amerikasta kotoisin olevia naisia, vaikka oli näitä Suomessa nähnyt. Nämä naiset olivat tuntuneet hänestä saavuttamattomilta.

Mikko oli sittemmin mennyt naimisiin suomalaisen naisen kanssa ja eli tavanomaista suomalaista avioelämää. Mikko kuitenkin fantasioi salaisesti tummasta etelä-amerikkalaisesta naisesta. Mikko ei ollut koskaan kertonut vaimolleen fantasioistaan latinalaisiin naisiin. Eräänä päivänä Mikon unelma latinalaisesta naisesta kävi toteen, kun hänen vaimonsa oli ystävystynyt Suomeen töihin tulleen kolumbialaisen naisen kanssa.

 

Kolumbialainen nainen viettelee Mikon

Mikon vaimo työskenteli kansainvälisessä yrityksessä, johon kolumbialainen nainen oli myös tullut töihin. Mikon vaimo ja kolumbialainen nainen, joka oli nimeltään Vanessa, olivat ystävystyneet, sillä Vanessa oli Suomeen muuttaessaan tullut sattumalta asumaan samaan kaupunkiin lähelle Mikkoa ja Mikon vaimoa.

Mikon vaimo ja Mikko olivat auttaneet Vanessaa muutamissa käytännön asioissa Suomeen muuttoon liittyen ja olipa Vanessa myös kutsuttu useaan otteeseen erilaisiin illanviettoihin, joissa Mikko oli myös ollut mukana. Mikko oli aina salaisesti katsellut Vanessan muodokasta ja jossain määrin urheilullista vartaloa sekä ihaillut Vanessan itsevarmuutta ja naisellisuutta. Itsevarmuus ja naisellisuus yhdistettynä muodokkaaseen, hyvin hoidettuun vartaloon oli Mikon mielestä viehättävää.

Mikon vaimo oli perinteinen suomalainen nainen, joka ei tuntenut oloaan hyväksi näyttävissä vaatteissa samalla tavalla kuin Vanessa. Mikko oli monesti salaisesti ihaillut Vanessan paljastavia ja vartaloa myötäileviä asusteita, jotka kuitenkin jättivät aina sopivasti arvailun varaa. Mikko oli ollut huvittunut, kun hänen vaimonsa oli moittinut hänelle Vanessan paljastavaa pukeutumista ja tietysti huvittuneisuutensa peittäen ollut vaimonsa mieliksi samaa mieltä siitä, että Vanessa pukeutui välillä liian paljastavasti. 

Eräänä viikonloppuna Mikon vaimo järjesti juhlat kotonaan, johon myös Vanessa oli kutsuttu. Osa vieraista oli jo saapunut ja Mikon vaimo joi viinilasillista vieraiden kanssa, kun Vanessa soitti hänelle ja kertoi, ettei pääse vielä lähtemään, koska hänen pesukoneensa vesihanassa tuntui olevan jotain vikaa ja hän ei uskalla lähteä, ennen kuin on varmistunut, että vesihana ei vuoda lattialle hänen poissaollessaan. Koska Mikko oli kätevä käsistään, Vanessa pyysi voisiko Mikko tulla katsomaan pesukoneen hanaa ja he voisivat sen jälkeen tulla yhtä matkaa Mikon vaimon juhliin.

"Mikko, voisitko puhua Vanessan kanssa, hänellä on jokin ongelma pesukoneen kanssa" Mikon vaimo sanoi ja ojensi puhelimen Mikolle.

Mikko otti puhelimen ja Vanessa kertoi hänelle oikuttelevasta pesukoneen hanasta, jota toivoi Mikon saapuvan katsomaan.

Mikko lähti kävellen parin korttelin päähän Vanessan luokse. Vanessan ovelle päästyään, Mikko huomasi oven olevan auki. Hän kuitenkin soitti ovikelloa ja astui sisään huutaen: " Vanessa, oletko täällä, se on Mikko tässä" 

"Olen täällä, tule sisään" Vanessa vastasi etelä-amerikkalaisittain korostaen.

Mikko astui huoneistossa peremmälle ja näki Vanessan asettuneena olohuoneen sohvalle pelkissä punaisissa alusvaatteissa ja mustissa korkokengissä. Vanessan kohtaaminen tällä tavalla oli kuin vastaus Mikon fantasioihin latinalaisista naisista. Kohtaaminen oli kuitenkin niin yllättävä, että Mikko pysähtyi ja jäykistyi paikoilleen.

"Olen huomannut, että olet katsellut minua" Vanessa sanoi. "Minusta on mukavaa olla haluttu, taidat olla ajatellut minua salaisesti. Onko vartaloni mielestäsi hyvä?" Vanessa jatkoi viehättävästi etelä-amerikkalaisittain korostaen. "Meillä etelä-amerikkalaisilla naisilla on tyypillisesti muodokas vartalo, erilainen kuin suomalaisilla naisilla, taidat pitää muodokkaista naisista" Vanessa kiusoitteli Mikkoa.

Vanessa vaikutti hyvin itsevarmalta ja Mikko ei oikein saanut sanaa suustaan. Tuntui, että Vanessa tiesi Mikon fantasiat liittyen latinalaisiin naisiin. 

"Voisin olla sinun kolumbialainen rakastajattaresi. Olet mielestäni hyvä mies ja ansaitsisit sellaisen naisen, joka vastaa paremmin mieltymyksiäsi" Vanessa sanoi.

Mikko ei vieläkään pystynyt sanomaan mitään, mutta hän ajatteli Vanessa olevan oikeassa. 

"Tiedän, että katselet ja haluat minua. Olen monesti pukeutunt paljastaviin vaatteisiin sinua varten. Tiedän, että se on ärsyttänyt vaimoasi" Vanessa sanoi nousten ylös sohvalta ja astellen lähemmäs mikkoa.

Mikko ei osannut päättää katsoisiko Vanessan rintoja vai hyvin treenattuja jalkoja yrittäen kuitenkin pitää katseensa Vanessan silmissä, ettei hänen halunsa paljastuisi. Halujen peittäminen oli kuitenkin turhaa, sillä Vanessa tiesi hyvin Mikon fantasiat. Olihan mikko niin monesti katsellut Vanessaa ja Vanessa oli aistinut tämän.  

Mikko olisi halunnut koskea ja pidellä Vanessan ruskettunutta ja kiinteää vartaloa, mutta ei vieläkään kyennyt liikkumaan eikä sanomaan sanaakaan.

Vanessa käveli Mikon eteen ja sanoi "Saat mitä haluat ja annan sinun tutustua vartalooni. En kuitenkaan tänään. Mutta kun se hetki koittaa, tulet varmasti haluamaan lisää" Vanessa sanoi itsevarmalla äänellä Mikon edessä seisten ja koskettaen Mikkoa hellästi kädellään samalla toisella kädellä painaen mikon käden rinnoilleen.

"Minun pitää nyt pukeutua, lähdemme vaimosi juhliin" Vanessa sanoi.

"Entäs pesukoneen hana?" Mikko kysyi saaden vihdoinkin sanotuksi jotain.

"Hah, älä välitä siitä. Se tuli jo kuntoon" Vanessa nauroi ja käveli kohti vaatehuonetta keinutellen mudokkaita pakaroitaan ja lantiotaan, joita korkokengät entisestään korostivat ja joiden muodot Mikko nyt näki aivan lähietäisyydeltä.

Vanessa pukeutui ja he lähtivät yhdessä kävellen Mikon vaimon juhliin. Mikko ei vieläkään osannut sanoa mitään, mutta Vanessa ei välittänyt tästä. He molemmat tiesivät, että Mikko pääsisi vielä tuntemaan Vanessan vartalon. 

"Tulet sitten joku päivä käymään paremmalla ajalla. Silloin saat minut" Vanessa kuiskasi Mikolle heidän kävellessään. Mikko tiesi, että hänen fantasiansa latinalaisesta naisesta kävisi pian toteen.

 

Haluatko tutustua kolumbialaisiin tai muihin etelä-amerikkalaisiin naisiin?

Voit tutustua kolumbialaisiin tai muualta Etelä-Amerikasta kotoisin oleviin naisiin turvallisesti käyttämällä Asumaan Suomeen sivuston suosittelemia luotettavia ja hyvämaineisia kansainvälisiä deittisivustoja.

Asumaan Suomeen sivuston suosittelemat kansainväliset deittisivustot soveltuvat erityisesti suomalaisille miehille, sillä suurimmassa osassa sivustoista on jäseninä Suomessa asuvia ulkomaalaisia naisia, jotka etsivät erityisesti suomalaista miestä.

Voit myös tutustua Foreign Dating Forumiin, joka on kansainvälinen deittiyhteisö kaikille kansainvälistä ystävyyttä ja rakkautta etsiville.

Voit katsoa tästä linkistä kaikki suositellut kansainväliset deittisivustot

OLE MUKANA MIESASIA