Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Kokoelma deittivinkkejä

Lisätty 07.04.2016

Tämä kirjoitus on listan muotoon kirjoitettu kokoelma seurustelu- ja deittivinkkejä. Koska netti- tai online-deittailu on nykyään yksi suosituimpia tapoja tavata uusia ihmisiä ja löytää rakkautta, on tähän kokoelmaan sisällytetty online-deittivinkkejä. Ja koska online- turvallisuus on yksi tärkeä osa-alue online- ja nettideittailua, on tähän kokoelmaan sisällytetty myös online- turvallisuuteen liittyviä vinkkejä.

Osa tämän kirjoituksen vinkeistä perustuu kirjoittajan omiin kokemuksiin, osa vinkeistä on netistä löydettyjä ja osa kavereilta kuultuja.

 

 • Opettele tuntemaan deittikumppanisi tehdäksesi hyvän vaikutuksen.

  Treffien suunnittelu on huomattavasti helpompaa, jos olet oikeasti kiinnostunut deittikumppanistasi ja tiedät, mistä hän pitää. Joten opettele tuntemaan kumppanisi ja pidä mielessäsi ne asiat, joista olette keskustelleet aiemmin. Ehkäpä hän on maininnut jotain, josta hän erityisesti pitää tai mitä hän olisi aina halunnut kokeilla. Ei ole myöskään kiellettyä vilkaista toisen julkista Facebook profiilia, jos teet sen aidosti suunnitellaksesi täydelliset treffit! 

 

 • Avaa itsellesi uusi sähköpostiosoite käyttämättä oikeaa nimeäsi. Tällä tavoin identiteettisi ei ole helposti tunnistettavissa. Näin pystyt myös halutessasi lopettamaan online- kommunikoinnin toisen kanssa, koska hän ei pysty ahdistelemaan sinua enää sen jälkeen, kun olet sulkenut sähköpostiosoitteesi. Tämän edellytys on tietenkin se, että henkilöllisyytesi on pysynyt salassa. Käyttämällä toista sähköpostiosoitettasi pystyt myös helposti eriyttämään online-deittien sähköpostit muista sinulle mahdollisesti tulevista sähköposteista. Esimerkiksi Google antaa sinun luoda useita sähköpostitilejä ilman, että rikkoisit Googlen käyttöehtoja. Pidä kuitenkin mielessäsi, että valeprofiilien luominen tai toisena henkilönä esiintyminen on kiellettyä.

 

 • Vältä ilmaisia deittisivuja. Tiedetty tosiasia on, että naimisissa olevat miehet käyttävät usein ilmaisia deittisivuja pettääkseen vaimoaan. Ja naiset tietävät tämän!! Eihän kukaan naimisissa oleva halua maksullisen sivuston veloitusten jälkien näkyvän pankkitilin tai luottokortin tilitapahtumissa. Joten jos et halua keskustella bottien kanssa, vaan haluat liittyä deittisivustolle jossa on oikeita naisia, sinun kannattaa valita sellainen hyvämaineinen deittisivusto, jonka naisetkin valitsisivat. Tällaisen deittisivuston tunnistat helposti sivuston/sovelluksen markkinoinnista; Mikäli markkinointi näyttää olevan myös naisille suunnattua, on sivustolla mitä todennäköisimmin jäseninä oikeita naisia, eikä sinun tarvitse keskustella bottien kanssa.

 

 • Ole rehellinen. Oikeasti. Joskus tietysti on houkuttelevaa muuttaa tai "parannella" henkilökohtaisia tietojaan, kuten pituutta tai painoa tai käyttää photoshopattua kuvaa. Vaikka muut ihmiset ovatkin tottakai kiinnostuneita ulkonäöstäsi, on heillä kuitenkin realistiset odotukset ulkonäkösi suhteen. Ei kukaan ole oikeasti etsimässä supermallia tai Mr. Olympiaa. Ihmiset, jotka etsivät rakkautta, haluavat löytää rakkauden sellaisen henkilön kanssa, jolla on samat kiinnostuksen kohteet ja tavoitteet. Joten jos olet valehdellut ulkonäöstäsi, kynnys oikeaan tapaamiseen voi muodostua liian korkeaksi. Etkä siis löydä koskaan oikeaa rakkautta. Ja muista: Ulkomaalaiset naiset arvostavat suomalaista miestä ja hyväksyvät tämän sellaisena kuin hän on!

 

 • Valitse sinua miellyttävästä deittikategoriasta hyvämaineinen deittisivusto tai -sovellus. Googlettamalla usein selviää, mitä mieltä muut ovat olleet jostain palvelusta. Tämä pätee myös deittisivuihin ja -sovelluksiin. Joten jos olet kiinnostunut jostain tietystä kategoriasta, kuten esimerkiksi thaimaalaisista naisista, katso Googlesta mitä mieltä muut ovat olleet eri thaimaalaisten naisten deittailua tarjoavista palveluista.

  Voit esimerkiksi googlettaa "hyvämaineinen thaideittisivusto". Usein saat englanniksi enemmän tietoa palveluista, koska hyvin moni deittipalveluita tarjoavista yrityksistä on kansainvälisiä. Joten jos pystyt lukemaan englannin kielistä tekstiä, voit myös googlettaa vaikkapa "good reputation thai dating site". Google haku auttaa usein tekemään oikean päätöksen.

 

 • Ilmianna feikkiprofiilit, huijarit ja kaikenlainen epäilyttävä toiminta. Tällä tavoin voimme yhdessä työskennellä turvallisemman onlinedeittailun puolesta ja parantaa deittikokemustamme.

  On kuitenkin hyvä muistaa, että turvallisuus ja yksityisyys syistä on täysin hyväksyttävää luoda ns. kakkostilejä, joita käyttää vain deittailuun.

  Esimerkiksi Google antaa luvan luoda useita tilejä ilman, että rikkoo heidän käyttöehtojaan. Google antaa sinun jopa kytkeä useita eri tilejä samalle laitteelle, kuten vaikkapa Android puhelimeen. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että toisen henkilön valokuvien käyttäminen tai toisena henkilönä esiintyminen olisi sallittua. Joten älä tee sitä. Mutta voit siis luoda useita eri tilejä, kunhan et käytä niitä väärin.

 

 • Tilastollisesti pohjoismaissa ja Suomessa on enemmän miehiä, kuin naisia. Tämä tarkoittaa siis sitä, että tilastollisesti naisilla on kumppanin valinnan suhteen enemmän mahdollisuuksia ja valinnanvaraa, kuin miehillä.

  Hyvä uutinen on kuitenkin se, että maailmanlaajuisesti naisia on enemmän kuin miehiä. Se tarkoittaa siis, että tilastollisesti miehillä on maailmanlaajuisesti enemmän valinnanvaraa kuin naisilla.

  Joten on kannattavaa laajentaa hakualuettaan ja etsiä rakkauta maailmanlaajuisesti. Ulkomaalaiset naiset arvostavat suomalaista miestä ja tämän ominaisuuksia.

Voit tutustua rakkautta etsiviin ulkomaalaisiin naisiin turvallisesti käyttämällä yhteistyökumppanimme kanssa ylläpitämiämme deittiyhteisöjä tai valitsemalla itseäsi miellyttävän deittisivun Luotettavat Seurustelu- ja Deittisivut osiosta.

 

Katso myös Foreign Dating Forum Google Community, jossa voit julkaista vaikkapa omia ajatuksiasi.

 

OLE MUKANA MIESASIA