Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Afrikkalaistaustainen Kelly Kalonji viettelee suomalaisia miehiä

Lisätty 22.10.2015

Kelly Kalonji tuli tunnetuksi Miss Helsinkinä vuonna 2013. Sittemmin hän on esiintynyt rohkeissa glamourkuvissa ja tähdittänyt tosi-tv sarjoja. Kelly on myös vuoden 2013 Miss Tourism International kilpailun bikinikierroksen voittaja. Kelly on alunperin kotoisin Kongosta, josta hän muutti Suomeen lapsena. Kelly aloitti mallin työt jo teini-iässä. Kelly Kalonjin Instagram tili on ehdottomasti seuraamisen arvoinen, mikäli nautit laadukkaista kuvista ja afrikkalaisesta kauneudesta. Kelly Kalonjin Instagram tili löytyy täältä: @mskellykalonji

 

Kelly Kalonji on viimeaikoina tullut tunnetuksi Paratiisihotelli sarjasta

Paratiisihotelli on alun perin yhdysvaltalaiseen formaattiin perustuva tositelevisio-ohjelma, jota esitettiin Yhdysvalloissa Fox kanavalla. Formaatin suomalainen versio käynnistyi Nelosella syksyllä 2015. Ohjelmassa ryhmä sinkkuja asuu hienossa hotellissa ja yrittävät pysyä hotellissa mahdollisimman pitkään. Hotellissa pysyminen edellyttää kumppanin löytämistä vastakkaista sukupuolta olevista kilpailijoista. Mikäli kilpailija jää ilman kumppania, hänet poistetaan Paratiisihotellista. Hotellissa pisimpään selvinnyt voittaa kilpailun.

Jo sarjan alusta asti Kellyn todella upeassa kunnossa oleva vartalo on herättänyt kiinnostusta suomalaisissa miehissä ja kateutta naisten keskuudessa. Kelly on pariutunut ohjelmassa Johnny nimisen miespuolisen kilpailijan kanssa ja heitä on kutsuttu Paratiisihotellin mahtipariksi. Toistaiseksi Kelly on väistellyt Johnyn lähentely-yritykset ja osoittanut, ettei hän ole niin sanotusti helppo nainen. Johnyn mukaan Kelly on tulkinnut väärin hänen aikeensa.

 

Kelly on ollut parisuhteessa suomalaisen miehen kanssa 

Kohta 30 vuotta täyttävä Kelly on ollut seitsemän vuotta parisuhteessa suomalaisen miehen kanssa. Suhde on kuitenkin päättynyt pari vuotta sitten. Kelly kertoi Iltalehdessä 15.10.2015 haaveilevansa perheestä ja kiintopisteestä elämäänsä. 

Kelly kertoi myös ettei ole päässyt Suomessa helpolla, vaan joutunut kokemaan kiusaamista ja yksinäisyyttä. Kelly haluaa kuitenkin afrikkalaistaustaisena naisena olla esimerkkinä muille tummaihoisille naisille.

Kelly keroo osallistuvansa loppuvuodesta Miss Heritage -kauneuskilpailuun Etelä-Afrikassa. Ne saattavat olla Kellyn viimeiset kauneuskilpailut. Toivotaaan, että Kelly tulee siltä matkalta takaisin kruunu päässä.

Kellyä kiinnostavat työt mediassa. Hän kertoo olevansa kiinnostunut Paratiisihotellin kakkoskauden juontotehtävistä ja hänellä on myös mahdollisuus päästä Afrikan Next Top Model -sarjan stailaustiimiin. Nämä kuviot ratkeavat mahdollisesti tulevaisuudessa.

 

Afrikkalaisella kauneudella voi menestyä Suomessa

Miss Helsinki titteli ja lukuisat Kellyn tekemät mallikeikat osoittavat, että afrikkalaisella kauneudella voi menestyä Suomessa. Kelly on kertonut haluavansa olla esimerkkinä muille ulkomaalaisille naisille Suomessa ja painottanut, että uskomalla itseensä voi voittaa vaikeudet ja saavuttaa haluamansa. Kellyn trimmattu vartalo kuitenkin osoittaa, että pelkällä uskolla menestys ei ole tullut. Kellyä katsomalla näyttäisi, että menestykseen tarvitaan vahvan itseensä uskomisen lisäksi kovaa treeniä ja onnistunut ruokavalio.

 

Haluatko tavata rakkautta ja parisuhdetta etsiviä afrikkalaisia naisia?

Monet afrikkalaiset ja afrikkalaistaustaiset naiset etsivät rakkautta ja parisuhdetta suomalaisen miehen kanssa. Liittymällä Afrointroductions sivustolle voit tutustua rakkautta ja parisuhdetta etsiviin afrikkalaisiin naisiin. Afrointroductions sivustolta löytyy myös paljon Suomessa asuvia afrikkalaistaustaisia naisia, jotka haluavat rakkautta suomalaisen miehen kanssa.

Siirry tästä linkistä Afrointroductions sivustolle.

OLE MUKANA MIESASIA