Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Japanilaiset ja etelä-korealaiset naiset

Lisätty 05.07.2016

Miksi aasialaisista naisista kiinnostuneiden suomalaisten miesten kannattaa harkita japanilaisten ja etelä-korealaisten naisten deittailua 

Ennakkoluuloiset suomalaiset, etenkin suomalaiset naiset, yleensä kritisoivat aasialaisia naisia ja virheellisesti väittävät, että kaikki aasialaiset naiset tai ylipäätään ulkomaalaiset naiset ovat suomalaisten miesten kanssa vain rahan takia tai saadakseen oleskeluluvan Suomeen. Kaikki aasialaiset naiset eivät suinkaan ole suomalaisten miesten kanssa vain rahan tai oleskeluluvan takia. Ja tämä pitää erityisen hyvin paikkansa etenkin japanilaisten ja etelä-korealaisten naisten osalta. Lue tämä kirjoitus, niin tiedät miksi.

 

Aasialaiset naiset ja suomalaiset miehet

Aasialaiset naiset ovat söpöjä ja ihania. Joidenkin miesten mielestä aasialaiset naiset ovat kaikista maailman naisista juuri niitä kaikkein naisellisimpia ja miestään arvostavia itsevarmoja naisia. Aasialaisten naisten ero miehestään huolehtivina naisellisina naisina verrattuna feminismin pilaamiin itsekeskeisiin suomalaisiin naisiin onkin huikea. Tästä syystä aasialaisen naisen kanssa parisuhteessa elävät suomalaiset miehet muuttuvat elämänmyönteisiksi ja itsevarmoiksi miehiksi.

Kaikkein parasta aasialaisissa naisissa on, että aasialaiset naiset arvostavat suomalaisen miehen ominaisuuksia ja pitävät suomalaisen miehen ulkonäöstä. Aasialaiset naiset myös mieluummin tekevät yhteistyötä miehen kanssa kodin ja perheen eteen, kuin kilpailisivat miehensä kanssa kaikesta. Joten miksi kukaan ei olisi onnellinen ihanan aasialaisen kaunottaren kanssa, joka täyttää miehensä kaikki tarpeet ja fantasiat?

Valitettavasti ennakkoluuloiset suomalaiset naiset usein yrittävät pilata suomalaisten miesten onnen ja kritisoivat aasialaisia naisia sekä väittävät, että aasialaiset naiset hakevat suomalaisia miehiä vain rahan ja oleskeluluvan toivossa. Valitettavasti tällaisiakin aasialaisia naisia kyllä on.

Mutta onneksi tietenkään kaikki aasialaiset naiset eivät etsi suomalaisia miehiä vain oleskeluluvan tai rahan vuoksi. Ja päinvastoin mitä suomalaiset naiset väittävät, on olemassa monia suomalaisia miehiä, jotka elävät onnellisessa ja rakkauteen perustuvassa parisuhteessa aasialaisen naisen kanssa.

 

Miten aasialaisista naisista kiinnostuneet suomalaiset miehet voivat parantaa mahdollisuuksiaan löytää sellainen aasialainen nainen, joka ei ole vain rahan ja oleskeluluvan perässä?

Vastaus ovat japanilaiset ja etelä-korealaiset naiset. Lue alla olevat kappaleet huolella, sillä ne selittävät sinulle miksi.

 

  • Japani ja Etelä-Korea ovat molemmat moderneja, vauraita ja korkealle teknologisoituja yhteiskuntia. Tästä syystä suurin osa japanilaisista ja etelä-korealaisista naisista on onnellisia omassa kotimaassaan. Japanilaiset ja etelä-korealaiset naiset eivät yleisesti haaveile ulkomaille muutosta. Kuitenkin jos he rakastuvat suomalaiseen mieheen ja suomalainen mies ehdottaa Suomeen muuttoa, niin nämä naiset muuttavat mielellään rakkauden perässä Suomeen. Tämä johtuu siitä, että suomalaiset miehet ovat hyviä miehiä ja Suomella on Japanissa ja Etelä-Koreassa hyvän maan maine, vaikkakin Japani ja Etelä-Korea ovat Suomea kehittyneempiä yhteiskuntia. Tämä fakta, että Japani ja Etelä-Korea ovat molemmat vauraita ja moderneja yhteiskuntia, sotii sitä ennakkoluuloista ajatusta vastaan, että kaikki aasialaiset naiset etsivät suomalaisia miehiä vain oleskeluluvan toivossa.

 

  • Japanilaiset ja etelä-korealaiset naiset eivät yleisesti ottaen ole kiinnostuneita suomalaisen miehen rahoista, vaan heidän mielestään vaaleat ja aasialaisiin miehiin verrattuna pitkät suomalaiset miehet ovat heidän mielestään viehättäviä ja eksoottisia. Japanilaisia ja etelä-korealaisia naisia viehättää suomalaisen miehen tyypilliset maskuliiniset piirteet sekä se, että suomalainen mies kohtelee naisia hyvin ja ymmärtää tasa-arvon merkityksen. Mainittavan arvoista on, että kaikista länsimaalaisista miehistä etelä-korealaiset ja japanilaiset naiset yleensä mieluiten valitsevat juuri vaalean ja naisia hyvin kohtelevan pohjoismaalaisen miehen, jollaisia siis suomalaiset miehet ovat!

 

  • Jotkut (mutta eivät missään nimessä kaikki) japanilaiset ja etelä-korealaiset naiset voivat joskus sanoa sinulle, että et ole heidän tyyppiään tai että hänelle sopivat paremmin toisenlaiset kiinostuksen kohteet tai puheenaiheet. Joten, jos japanilaiset ja etelä-korealaiset naiset voivat joskus antaa pakit suomalaiselle miehelle, tarkoittaa se sitä, että kaikki aasialaiset naiset eivät ole vain rahan tai oleskeluluvan perässä. Japanilaisille ja etelä-korealaisille naisille toimivat henkilökemiat ja yhteiset kiinnostuksen kohteet ovat tärkeämpiä, kuin elämä ulkomailla ja raha.

 

  • Japanissa ja Etelä-Koreassa suurin osa ihmisistä viettää keskiluokkaista tai ylemmän keskiluokan elämää länsi-eurooppalaisilla elämän mittareilla ajateltuna. Tämä tarkoittaa siis sitä, että suurimmalla osalla ihmisistä on työpaikat ja riittävästi rahaa itsensä elättämiseen. Japanin BKT:n arvo edustaa 6,65% koko maailman taloudesta (GDP value of Japan) ja Etelä-Korean BKT per asukas vastaa 195% koko maailman keskiarvosta (GDP per capita in South Korea). Työttömyysprosentti sekä Japanissa että Etelä-Koreassa on alle 4%. Kun vertaat tätä työttömyysprosenttia Euroopan Unionin työttömyysprosenttiin, joka on 10%, (unemployment rate in the European Union) ymmärrät että japanilaisten ja etelä-korealaisten naisten ei tarvitse hakea suomalaisia tai muitakaan länsimaalaisia miehiä rahan tai oleskeluluvan toivossa.

 

  • Ennakkoluuloiset suomalaiset naiset saattavat väittää, että suomalaisen miehen ei ole helppoa tutustua keskiluokkaisiin saatikka yläluokkaisiin aasialaisiin naisiin. He ovat kuitenkin väärässä. On kyllä totta, että yläluokkaisia naisia on vaikeampi niin sanotusti iskeä. Mutta, kuten aikaisemmin mainittiin, monet aasialaiset naiset ovat viehtyneitä tyypillisesti maskuliinisiin ja naisia hyvin kohteleviin suomalaisiin miehiin. Tämä pitää paikkansa myös ylemmistä luokista tulevien aasialaisten naisten kohdalla. Tämä siis tarkoittaa sitä, että myös ylemmistä luokista tulevat aasialaiset naiset voivat rakastua suomalaiseen mieheen. Paras tapa tutustua keskiluokasta ja ylemmistä luokista tuleviin aasialaisiin naisiin on liittyä hyvämaineiselle ja luotettavalle aasialaiseen deittailuun erikoistuneelle deittisivustolle, sillä ylemmistä luokista tulevia aasialaisia naisia on joskus vaikea tavata muuten.

 

On hyvä muistaa, että loppujen lopuksi japanilaiset ja etelä-korealaiset naiset (kuten kaikki aasialaiset naiset) ovat vain ihmisiä (aivan kuten sinäkin), jotka ovat mieluiten sellaisessa seurassa, jonka he kokevat viehättävänä.

 

Miten tutustua suomalaista miestä arvostaviin naisellisiin aasialaisiin naisiin?

Paras tapa tavata suomalaista miestä arvostavia aasialaisia naisia on liittyä hyvämaineiselle ja luotettavalle aasialaiseen deittailuun erikoistuneelle deittisivustolle.

Alla on lyhyesti esiteltynä kolme tällaista sivustoa. Niistä kannattaa valita yksi tai kokeilla kaikkia.

 

 

AsianDating on yksi maailman ensimmäisiä aasialaiseen deittailuun erikoistuneita sivustoja ja täten yksi maailman suurimpia ja tunneituimpia kategoriassaan. AsianDating sivustolla on jäseninä aasialaisia naisia kaikkialta Aasiasta ja ympäri maailmaa. Klikkaa yllä olevaa kuvaa tai siirry tästä linkistä AsianDating sivustolle.

 

JapanCupid sivustolla voit tutustua rakkautta etsiviin japanilaisiin naisiin. JapanCupid on kansainvälisesti tunnettu japanilaiseen deittailuun erikoistunut sivusto, jossa on jäsenenä monia erityisesti länsimaalaisiin miehiin viehtyneitä japanilaisia naisia. Klikkaa yllä olevaa kuvaa tai siirry tästä linkistä JapanCupid sivustolle.

 

KoreanCupid on yksi johtavia korealaiseen deittailuun erikoistuneita sivustoja. KoreanCupid sivustolla suomalaiset miehet voivat tutustua etelä-korealaisiin naisiin. Monet etelä-korealaiset naiset pitävät vaaleita miehiä kauniina ja eksoottisina. Klikkaa yllä olevaa kuvaa tai siirry tästä linkistä KoreanCupid sivustolle.

 

Voit katsoa kaikki luotettavat ja hyvämaineiset aasialaiset ja muut kansainväliset deittisivustot tämän sivuston Luotettavat Seurustelu- ja Deittisivustot osiosta.

Kannattaa myös tutustua Foreign Dating Forumiin.

 

Kirjoituksessa käytetyt lähteet maiden taloustiedoista: 

www.tradingeconomics.com

http://ec.europa.eu/eurostat

OLE MUKANA MIESASIA