Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Filippiiniläiset naiset etsivät miestä avioliittoon

Lisätty 13.02.2015

Filippiiniläiset naiset haluavat suomalaisen miehen

Filippiiniläiset naiset etsivät usein puolisoa ulkomailta, sillä filippiiniläiset naiset arvostavat länsimaalaisia miehiä. Suomalaiset ovat tulleet filippiiniläisille tutuiksi lähinnä kansaivälisten yritysten ja turismin kautta. Monet suomalaiset yritykset ovatkin harjoittaneet onnistunutta liiketoimintaa ja luoneet hyvää Suomikuvaa Filippiineillä. Tämän johdosta moni filippiiniläinen nainen on todennut haluavansa miehen Suomesta. Filippiiniläiset naiset pitävät suomalaista miestä modernina ja rakastavana kumppanina, jonka kanssa suhde on turvallinen ja tasa-arvoinen.

 

Filippiiniläinen nainen arvostaa vakaata perhe-elämää

Filippiiniläisessä kulttuurissa perhe on tärkeä. Filippiiniläinen perhekäsitys poikkeaa hieman suomalaisesta. Filippiineillä suuret perheet ovat tavanomaisia ja kaukaisiakin sukulaisia tai ystäviä pidetään yleisesti perheen jäseninä, toisin kuin Suomessa. Filippiiniläinen nainen mieltää ydinperheekseen aviomiehen sekä lapset ja pitää näitä yhtenä tärkeimpänä osana elämäänsä. Filippiiniläinen nainen pitää tunnetusti hyvää huolta miehestään ja lapsistaan.

 

Filippiiniläiset naiset ovat vieraanvaraisia

Filippiiniläiset naiset valmistavat mielellään ruokaa yhdessä ja syövät perheidensä ja ystäviensä kanssa vaihtaen samalla kuulumisia. Vieraskin pyydetään aina ruokapöytään ja vieraalle tarjotaan parasta filippiiniläisen valloittavan hymyn kera. Tällaiseen vieraanvaraisuuteen sekä lämpimään luonteeseen suomalaisen miehen onkin helppo ihastua Filippiineillä matkustellessaan. Ei ole siis lainkaan ihme, että hyvin monet suomalaiset miehet ovat ottaneet filippiiniläisen naisen vaimokseen.

 

Filippiiniläinen nainen haluaa rakkautta ja onnellisen avioliiton

Vastoin yleistä käsitystä, filippiiniläiselle naiselle rahalla ei ole merkitystä. Filippiiniläinen nainen haluaa olla onnellinen tasapainoisessa ja tasa-arvoisessa avioliitossa. Filippiiniläinen nainen tietää, että suomalainen mies voi tehdä hänet onnelliseksi ja tarjota turvallisen kodin. Suomalainen mies saa filippiiniläiseltä naiselta paljon rakkautta ja huolenpitoa, sillä filippiiniläinen nainen haluaa huolehtia miehensä jokaisesta tarpeesta.

 

Filippiiniläinen nainen ymmärtää miesten ja naisten erot

Filippiiniläiset naiset ovat kasvaneet kulttuurissa, jossa naisen tulee kunniottaa miestä. Tässä yhteydessä on hyvä muistuttaa, että filippiiniläiset naiset haluavat tasa-arvoisen suhteen ja juuri tämän takia filippiiniläiset naiset arvostavat suomalaisia miehiä.  Tasa-arvoinen suhde ei kuitenkaan filippiiniläisen naisen mielestä tarkoita, ettei miehillä ja naisilla voisi olla eroavaisuuksia.

Filippiiniläiset naiset ymmärtävät, että he ovat naisia ja filippiiniläiset naiset ovatkin hyvin ylpeitä naiseudestaan. Voidaankin todeta, että filippiiniläinen nainen uskaltaa reilusti olla nainen. 

 

Suomalaiset miehet, jotka ovat menneet naimisiin filippiiniläisen naisen kanssa ovat onnellisia

Filippiiniläisten naisten kanssa naimisissa olevat suomalaiset miehet ovat tyytyväisiä avioliittoihinsa ja elämäänsä. Avioliitto filippiiniläisen naisen kanssa tuo vakautta ja tasapainoa elämään. Monet flippiiniläisiä naisia tuntevat suomalaiset miehet ovat kuvailleet filippiiniläisten naisten olevan kauniita naisia, jotka eivät tee itsestään suurta numeroa. Filippiiniläiset naiset ovat hymyileväisiä sekä keskustelutaitoisia rehellisiä naisia, joilla on maalaisjärkeä ja arvot kohdillaan. Näiden ominaisuuksien ansiosta filippiiniläiset naiset sopivat hyvin yhteen suomalaisten miesten kanssa. Filippiiniläiset naiset ja suomalaiset miehet pystyvät tarjoamaan toisilleen kestävän onnen.

 

Haluatko tutustua suomalaista miestä etsiviin filippiiniläisiin naisiin turvallisesti ja tositarkoituksella?

Tästä linkistä pääset siirtymään FilipinoCupid -sivustolle, jonka kautta on helppo tutustua kansainvälistä seurustelua ja avioliittoa etsiviin filippiiniläisiin naisiin.

Tämän linkin kautta pääset AsianDating -sivustolle, jossa aasialaiset naiset etsivät miehiä seurusteluun ja avioliittoon.

Voit myös siirtyä tästä linkistä katsomaan kaikki Asumaan Suomeen sivuston suosittelemat turvalliset ja luotettavat kansainväliset deittisivustot

 

OLE MUKANA MIESASIA