Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Baltialaiset naiset

Lisätty 30.08.2016

Baltialainen kauneus

Tässä kirjoituksessa puhutaan Baltian maista ja Itämeren itäiseltä puoliskolta kotoisin olevista naisista. Baltian maista kotoisin olevat naiset ovat kauniita. Mutta on vaikea sanoa, mistä Baltian maasta tulevat kauneimmat naiset. Baltian maista puhuttaessa viitataan yleisesti kolmeen valtioon Itämeren itäisellä puolella. Nämä valtiot ovat Viro, Latvia ja Liettua. Baltia käsitteenä tai alueena on kuitenkin laajempi, kuin nämä kolme Baltian maata. Venäjä ja Puola ovat käyneet historiassa useita sotia Baltiassa ja Baltian maat ovat kuuluneet välillä Venäjään ja välillä Puolaan. Baltian maista on käytetty historiassa nimitystä Itämerenmaakunnat ja Baltian maat ovat kulttuuriltaan selkeästi itä-eurooppalaisempia kuin Suomi. Vaikka Baltia alueena onkin monitahoinen käsite, tulee baltialainen kauneus kuitenkin selkästi Itämeren itäiseltä puoliskolta. Baltialaisista naisista puhuttaessa tässä kirjoituksessa viitataan yleisesti Baltian maista sekä Itämeren itäiseltä puoliskolta kotoisin oleviin naisiin.

 

Baltialaiset naiset ovat vaaleita ja kauniita

Baltialaiset naiset ovat tyypillisesti kauniita ja sopusuhtaisia tai laihoja sekä jokseenkin pitkä, vaaleita naisia. Baltialaisten naisten joukosta löytyy myös ruskeaverikköjä sekä punatukkaisia naisia. Silmien väri baltialaisilla naisilla on yleensä sininen tai sinertävän harmaa. Baltialaisten naisten silmien väri voi kuitenkin vaihdella aina ruskeasta vihertävän sekä sinisen ja harmaan eri sävyihin. Vaikka laihoilla naisilla voikin joskus olla muodoton vartalo, on baltialaisilla naisilla kuitenkin yleensä muodokkaat rinnat sekä naisellinen lantio. Muodokkaimmatkin baltialaiset naiset ovat kuitenkin yleensä laihoja vyötäröstään ja muualta keskivartalostaan. Joten jos olet suomalainen mies, joka pitää pitkistä ja laihoista naisista, joilla on kuitenkin naiselliset muodot, ovat baltialaiset naiset juuri sinua varten.

 

Tyypillinen baltialainen nainen

Länsimaissa valloillaan oleva miesten miehekkyyden kieltäminen eli emaskulaatio ja feminismi leviävät nopeasti maailmalla ja jotkin baltialaiset naiset ovatkin omaksuneet feministisen elämäntyylin, joka ilmenee naisten lyhyinä hiuksina ja miehekkäiden miesten vihaamisena. Nykyään Baltian alueen pääkaupungeissa voi jopa kohdata jo Suomessa hyvin tutuksi tullutta näkyä paksusankaisista laseista ylipainoisella naisella. Mutta onneksi tämän kaltaiset naiset ovat Baltiassa vähemmistö ja enemmistö baltialaisista naisista näyttäisi suhtautuvaan kuitenkin epäilevästi feminismiin. Onkin epätodennäköistä, että baltialaiset naiset suurissa määrin omaksuisivat feminististä elämäntapaa.

Suurin osa baltialaisista naisista on omaa kauneuttaan arvostavia naisellisia naisia, jotka haluavat pitää itsestään ja kauneudestaan huolta.  Baltialaiset naiset ovat myös hauskaa ja älykästä seuraa. Baltialaisen naisen kanssa keskustelu on yleensä helppoa ja mukavaa. Joskus baltialaiset naiset saattavat käyttää alkoholia ja silloin he keskustelevat entistä iloisemmin. Kuitenkin toisin kuin esimerkiksi suomalaiset tai pohjoismaalaiset naiset, baltialaiset naiset harvoin juovat itseään voimakkaaseen humalaan. Voimakkaasti humaltunut, saatika humalan takia oksentava baltialainen nainen on erittäin havinainen näky.

Yleensä baltialaiset naiset suosivat rakkaudelle perustuvia pitkäaikaisia parisuhteita. Baltialaiset naiset harvoin harrastavat yhden illan juttuja. Yhden illan juttuihin suostuvaisen baltialaisen naisen löytäminen onkin vaikeaa, ellei käytä prostituoitujen palveluja, joita on kylläkin helposti saatavilla Baltian maissa sekä Venäjällä ja Puolassa.

Koska Baltia on yleisesti suosittu seksituristien kohde, voikin suomalaiselle miehelle olla vaikeaa tavata parisuhteesta kiinnostuneita baltialaisia naisia Baltiassa. Tämä johtuu siitä, että joskus baltialaiset naiset näkevät suomalaisen miehen vain potentiaalisena seksituristina. Toisaalta baltialaiset naiset yleisesti pitävät suomalaisista miehistä ja viime vuosikymmeninä monet baltialaiset naiset ovatkin muuttaneet Suomeen ja muualle läntiseen Eurooppaan työn perässä. Joten baltialaisista naisista kiinnostuneelle suomalaiselle miehelle riittääkin paljon seurustelumahdollisuuksia baltialaisten naisten kanssa koti-Suomessa tai muualla läntisessä Euruoopassa. Tämän takia baltialaisista naisista kiinnostuneen miehen kannattaakin ennen Baltian alueelle matkustamista kartoittaa oman lähialueensa tarjonta.

Kaiken kaikkiaan Baltian maista sekä Venäjältä ja Puolasta tulee paljon kauniita ja älykkäitä naisia, jotka haluavat pitää itsestään ja kauneudestaan huolta. Näitä naisia yhdistää myös se tosiseikka, että he arvostavat miehisiä miehiä eivätkä ole omaksuneet miehisyyttä vihaavaa asennetta, jonka feminismi on juurruttanut läntisen Euroopan ja Suomen naisiin. Joten etsitpä sitten näyttävää ja pitkäsääristä kaunotarta tai söpöä ja kilttiä naapurin tyttöä, ovat baltialaiset naiset sinulle oikea valinta.

 

Miten tavata baltialaisia naisia, jotka etsivät rakkautta ja parisuhdetta

Suomalaiselle miehelle paras tapa tavata rakkautta etsiviä baltialaisia naisia on liittyä baltialaisten naisten suosimalle kansainväliselle deittisivustolle.

Foreign Dating Forum on kansainvälinen deittiyhteisö, jossa on jäsenenä Baltian maista, Venäjältä ja Puolasta kotoisin olevia naisia. Foreignd Dating Forumilla on jäseniä kaikkialta maailmasta sisältäen baltialaisia naisia, jotka asuvat Baltian alueella ja baltialaisia naisia, jotka ovat muuttaneet ulkomaille asumaan.

Olitpa sitten halukas tapaamaan baltialaisia naisia omalta lähialueeltasi tai matkustamaan Baltian alueelle tapaamaan kauniita naisia, sinun kannattaa liittyä Foreign Dating Forumille.

Foreign Dating Forumille pääset klikkaamalla linkkejä tai kirjoittamalla selaimeesi www.foreigndatingforum.com