Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Aasialaisia naisia

Lisätty 19.09.2015

 

Millainen aasialainen nainen viehättää sinua eniten

Monet miehet pitävät aasialaisia naisia viehättävinä ja hyvinä kumppaneina. Tästä syystä moni suomalainen mies valitsee kumppanikseen aasialaisen naisen ja löytää tämän kanssa onnellisen ja täysipainoisen elämän. Kaikki aasialaiset naiset eivät kuitenkaan ole samanlaisia. Se minkälaisen aasialaisen naisen kukin valitsee, riippuu kunkin omista mieltymyksistä. Tässä kirjoituksessa esitellään erilaisia aasialaisia naisia ja kerrotaan, miten tutustut aasialaisiin naisiin. Lue tämä kirjoitus ja katso, mikä aasialainen nainen on sinun tyyppiäsi.

 

 

Villi aasialainen baarityttö

Jokainen Thaimaassa tai muualla Kaakkois-Aasiassa matkaillut on varmasti törmännyt matkansa aikana baarityttöihin. Jos et kuitenkaan ole koskaan käynyt Aasiassa tai et tiedä mikä on baarityttö, niin tässä kirjoituksessa tarkoitetaan baaritytöllä naista, joka työskentelee baarissa tai yökerhossa.

Baaritytön tehtävä on viihdyttää asiakkaaksi tulleita miehiä keskustelemalla heidän kanssaan, pelaamalla erilaisia seurapelejä, tanssimalla ja tarjoilemalla lisää juotavaa. Baarityttö lähtee myös mielellään miehen matkaan, kun yökerho sulkeutuu tai jopa jo ennen sulkemisaikaa. Baarityttö eroaa prostituoidusta sillä tavalla, että baarityttö on lähestulkoon aina yksityisyrittäjä omasta tahdostaan ja seurustelee mielellään saman miehen kanssa miehen koko lomamatkan ajan.

Yleensä baaritytöt ovat lähtöisin köyhistä oloista mutta pukeutuvat merkkivaatteisiin ja käyttävät kalliita meikkejä sekä laukkuja, joita ovat saaneet miehiltä lahjaksi. Jotkut baaritytöt ovat onnistuneet saavuttamaan hyvän elintason ahkeralla työskentelyllään. Jotkut heistä taas alkoholisoituvat tai joutuvat elättämään köyhiä perheitään.

Baaritytön hyviä puolia ovat hänen kyky ja aito halu pitää miehestä huolta; Onhan mies hänen elinkeinonsa. Hyväksi puoleksi voitaneen myös katsoa baaritytön kokemus miehistä. Kokemuksensa ansiosta baarityttö tietää, miten miestä kohdellaan ja mistä mies pitää. Pilke silmäkulmassa voidaankin todeta, että baarityttö harvoin jättää ketään kylmäksi.

Baaritytön huonoja puolia ovat suuri määrä kilpakosijoita ja baaritytön elinkeinon harjoittamisesta johtuva luonteenlaatu. Baarityttö jättää sinut heti, kun jotain parempaa on tarjolla. Mutta saat kuitenkin pidettyä baaritytön uskollisena sinulle, kunhan hyväksyt hänen menneisyytensä ja olet varmistanut resurssiesi riittävyyden eikä sinua haittaa, jos nainen on sinun resursseistasi riippuvainen.

Baarityttöjä löydät kaikkialata Aasiasta. Mutta yleisimmin baarityttöhin törmää Thaimaassa ja muualla Kaakkois-Aasiassa. 

 

Ystävällinen ja kiltti aasialainen nainen

Ystävällisiä ja kilttejä aasialaisia naisia löydät kaikkialta Aasiasta. Aasialainen kulttuuri on tunnettu ystävällisyydestään ja kohteliaisuudestaan. Aasialaiset ihmiset kunnioittavat kanssaihmisiään eivätkä halua loukata muita. Aasialainen ystävällisyyden ja kohteliaisuuden kulttuuri on kasvattanut monet aasialaiset naiset aviomiestään kunnioittaviksi sekä tämän tarpeita ja toivomuksia huomioonottaviksi ihmisiksi.

Toisin kuin monet länsimaalaiset naiset, aasialainen nainen ei kilpaile miehensä kanssa eikä halua nöyryyttää tai loukata miestään. Tästä syystä monet suomalaiset miehet ovat suomalaisen naisen kanssa epäonnistuneen parisuhteen jälkeen löytäneet onnen aasialaisen naisen kanssa. Nämä suomalaiset miehet ovat huomanneet sen tosiseikan, että aasialainen nainen kunnioittaa heitä sekä ottaa miehen tarpeet ja toivomukset huomioon.

Ystävällisen ja kiltin aasialaisen naisen hyviä puolia ovat hänen kykynsä ottaa huomioon muut ihmiset sekä aito omistautuminen miehensä kaikkien tarpeiden tyydyttämiselle. Ystävällinen ja kiltti aasialainen nainen on sopeutuvainen ja seisoo miehensä rinnalla uskollisena kaikissa tilanteissa.

Ystävällisen ja kiltin aasialaisen naisen huono puoli on hänen kykenemättömyytensä omien mieleipiteden ilmaisuun. Ystävällisen ja kiltin aasialaisen naisen kanssa joillekin miehille saattaa ajan myötä muodostua taakaksi se, että joutuu itse päättämään jokaisesta asiasta. Osa suomalaisista miehistä on tottunut elämään vahvojen naisten kanssa, jotka osaavat tehdä päätöksiä. Jos epäilet ettet nauti tilanteesta, jossa sinun tulee tehdä kaikki päätökset, sinun ei kannata valita kumppaniksesi ystävällistä ja kilttiä aasialaista naista. Sen sijaan seuraavassa kappaleessa esitelty aasialainen nainen saattaisi olla sinun tyyppiäsi.

 

Asialainen bisnesnainen

Monet aasialaiset ovat omistautuneita työlleen ja haluavat edetä urallaan. Aasiasta löytyy paljon naisia, jotka ovat opintojen jälkeen keskittyneet työntekoon sekä edenneet hyviin asemiin. Näiden työnteolle omistautuneiden naisten elämässä ei ole ollut aikaa miehille. Jossain vaiheessa, yleensä kun he ovat vakiinnuttaneet paikkansa työelämässä, nämä naiset huomaavat vuosien vierähtäneen ja alkavat kaipaamaan miestä vierelleen.

Aasialaiset naiset pitävät pohjoisen vaaleita miehiä viehättävinä ja eksoottisina. Aasialaiset naiset myös arvostavat pohjoismaisten miesten kykyä elää tasa-arvoisessa parisuhteessa. Aasialainen bisnesnainen, joka on tottunut elämässään saavuttamaan paljon, pitää varteenotettavana vaihtoehtona elämänkumppanikseen pohjoismaalaista miestä.

Aasialaisen bisnesnaisen hyviä puolia ovat hänen päämäärätietoisuutensa ja kykynsä vastata perheen taloudesta. Aasialaisen bisnesnaisen rinnalla mies saattaa päästä viettämään laadukasta elämää aasialaisen suurkaupungin keskustassa tai mukavaa maalais- tai kaupunkilaiselämää Suomessa, sillä korkeasti koulutettu aasialainen bisnesnainen löytää helposti töitä Suomesta.

Aasialaisen bisnesnaisen huono puoli on hänen kiireinen elämänsä. Aasialainen bisnesnainen saattaa olla väsynyt iltaisin eikä ehdi viettämään kauhean montaa koti-iltaa vuodessa. Aasialainen bisnesnainen ei myöskään ehdi hoitamaan lapsia, mutta tämän voi nähdä myös hyvänä puolena, mikäli haluaa itse kantaa vastuun lasten kasvattamisesta. Aasialaiset bisnesnaiset saattavat myös usein olla menettäneet hedelmälliset vuotensa työlleen ja ehtineet hedelmättömään ikään ennen kuin ovat päättäneet hakeutua parisuhteeseen.

Voit tavata aasialaisia bisnesnaisia kaikkialla Aasiassa. Mutta aasialaisen bisnesnaisen etsijän kannattaa kuitenkin suunnata Japaniin, Etelä-Koreaan tai Kiinaan, jotka ovat tunnettuja työlleen ja uralleen omistautuneista ihmisistä.

  

Kristitty aasialainen nainen

Vaikka kristinusko ei ole alunperin kotoisin Aasiasta, löytyy Aasiasta paljon kristittyjä. Kristinusko on erittäin yleistä Filippiineillä, jossa erityisen merkittävässä asemassa on kristinuskon katolinen suuntaus. Filippiiniläiset ja Aasialaiset kristityt ovat usein erittäin tarkkaan kristinuskon elmänohjeita noudattavia ihmisiä. Filippiineillä elämä ja lainsäädäntö pohjautuu hyvin voimaakkaasti katoliseen uskoon ja kristityn aasialaisen naisen etsijän kannattaakin ehdottomasti suunnata Filippiineille. Myös Etelä-Koreasta löytyy suuria kristillisiä yhteisöjä, joista merkittävimpänä voitaneen mainita unifikationismi eli yhdistymiskirkko tai toiselta nimeltään moonilaisuus. Unifikationistinen kirkko pyrkii yhdistämään eri kristinuskon suuntauksia, muita uskontoja ja tiedettä.

Kristityn aasialaisen naisen hyviä puolia ovat hänen halu elää säännöllistä sekä muita kunnioittavaa ja uskollista elämää, jossa kristilliset perhearvot ovat korostetussa asemassa. Kristitty aasialainen nainen on luotettava ja uskollinen kumppani, joka haluaa elää perinteisiä perhearvoja ja miestä kunnioittaen.

Kristityn aasialaisen naisen kanssa joillekin miehille saattaa tulla yllätyksenä, että kirkossa todellakin on käytävä sunnuntaisin ja että kristitty aasialainen nainen edellyttää puolisoltaan myös kristillisten arvojen mukaan elämistä. Jos et ole valmis elämään täysin kristillisten arvojen mukaan, tuskin olet pidemmän päälle onnellinen kristityn aasialaisen naisen kanssa. Kristityille aasialaisille naisille kristinusko on erittäin tärkeä asia ja parisuhde saattaa muodostua raskaaksi taakaksi mikäli molemmat puolisot eivät noudata samoja elämänohjeita ja -tapoja.

Jos haluat aidon ja perinteisen kristityn puolison, mutta et kuitenkaan ole kiinnostunut protestanttisista lahkoista, silloin filippiiniläinen kristitty katolinen nainen on täydellinen valinta.

 

Aasialainen hierojatar

Aasiassa stressin lievitykseen hermopistehieronnalla on pitkät perinteet. Parhaimmillaan aasialainen hieronta poistaa jännitteet ja purkaa paineet koko kehosta, jolloin lopputuloksena on raukea ja pitkään kestävä kokonaisvaltainen rento ja kevyt olo. 

Aasialaista hierontaa on hyvin tarjolla kaikkialla Aasiassa. Erityisen kuuluisia aasialaisia hierontatapoja ovat thaihieronta ja kiinalainen akupunktiohieronta, joilla on molemmilla pitkät perinteet. Molemmat hierontatavat perustuvat kehon hermopisteiden stimulointiin.

Hermopisteitä stimuloimalla saavutetaan jännityksen ja stimuloinnin yhteisvaikutuksesta tapahtuva parasympaattisen hermoston suorittama hermoston laukeaminen, joka johtaa jännityksen purkautumiseen ja rentouteen. Yleensä kokeneemmat, keski-ikäiset aasialaiset naiset antavat parhaimman hieronnan, sillä kokemus on opettanut heidät stimuloimaan hermopisteitä oikealla tavalla. Hyvä hieroja stimuloi hermopisteitä voimakkaasti mutta satuttamatta.

Aasialaisen hierojattaren hyviä puolia ovat hänen hieromataitonsa ja ahkeruutensa; Hierontatyö on raskasta työtä ja on selvää, että hierojina työskentelevän tulee olla ahkera. Eduksi voitaneen laskea myös, että oma puoliso on stressin ja jännityksen lievittämisen ammattilainen, joka on valmiina puolisoaan varten aina tarvittaessa. Aasialaiselle hieronnalle myös riittää kysyntää, joten Suomeen muuttavalla aasialaisella hierojattarella on hyvät mahdollisuudet jatkaa ammattinsa harjoittamista, mikäli elämän tilanne sitä vaatii.

Aasialaisen hierojattaren huonona puolena voidaan pitää alhaista koulutustasoa. Hierojina työskentelevät aasialaiset naiset ovat lähestulkoon aina kouluttamattomia. Matalan koulutuksen omaavat ihmiset ovat usein kykenemättömiä pitkäjänteiseen taloudelliseen suunnitteluun ja elävät mieluiten niin sanotusti hetkessä. Tarkkuuteen ja suunnitelmallisuuteen tottuneelle suomalaiselle suunnittelemattomuus ja hetkessä eläminen saattaa olla vaikeaa.

Katsanto tavasta riippuen aasialaisen hierojattaren huonoksi puoleksi voitaneen myös katsoa hierojina työskentelevien aasialaisten naisten mahdollinen tausta seksuaalipalveluiden tarjoajana hieronnan yhteydessä. Mikäli kuitenkin hyväksyt puolisosi menneisyyden ja kykenet ymmärtämään hetkessä eläviä ihmisiä, voit saavuttaa onnellisen ja kaikin puolin tyydyttävän parisuhteen aasialaisen hierojattaren kanssa.

Aasialaista hierojatarta etsivän kannattaa ehdottomasti suunnata Thaimaahan. Myös Kiina ja Japani ovat hyviä paikkoja oman aasialaisen hierojattaren löytämiselle. 

 

Ahkera kodin hengetär

Kuten jo yhdessä aikaisemmista kappaleista kerrottiin, on aasialainen kulttuuri ystävällisyyden ja kohteliaisuuden kulttuuri. Tämän lisäksi aasialainen kulttuuri on työn ja perheen kulttuuri. Aasialaisille naisille koti ja perhe ovat erittäin tärkeitä. Monen aasialaisen naisen päämäränä on löytää mies, jonka kanssa perustetaan perhe. Aasialainen nainen on valmis työskentelemään perheen hyvinvoinnin eteen ja haluaa kasvattaa lapsensa parhaalla mahdollisella tavalla. Aasialainen nainen kokee perhe-elämän luonnollisena ja on ylpeä sekä onnellinen saadessaan huolehtia miehestään ja lapsistaan.

Ahkeraan kodin hengettäreen voit törmätä kaikkialla Aasiassa. Itse asiassa kaikista tässä kirjoituksessa esitellyistä aasialaisista naisista hyvin todennäköisesti löytyy sisältä ahkera kodin hengetär, sillä jopa villeinkin baarityttö tai uralleen omistautunut aasialainen bisnesnainen löytää hyvin todennäköisesti sisältään ahkeran kodin hengettären tavatessaan mielenkiintoisen ja eksottisen pohjoismaalaisen miehen, jonka kanssa perheen ja kodin perustaminen tuntuu luonnolliselta ja turvalliselta.

Ahkeran kodin hengettären hyviä puolia ovat hänen kykynsä ja halunsa huolehtia kodista, valmistaa ruokaa sekä vastata kodin ja perheen käytännön järjestelyistä.

Ahkeran kodin hengettären huonona puolena voitaneen pitää sitä tosiseikkaa, että suomalaisille ruoille ei jää paljoakaan sijaa ahkeran aasialaisen kodin hengettären vastatessa perheen ruokahuollosta ja -tarjoiluista. Yleisesti ottaenkaan aasialaiset naiset eivät pidä kauhean paljon esimerkiksi makaronilaatikosta, ruisleivästä tai makkarasta. Tämä ei tietenkään haittaa, jos pitää itse aasialaisista ruoista.

 

Löydä itsellesi sopiva aasialainen nainen

Mainittavan arvoista on, että erityisesti ThaiCupid ja AsianDating sivustoilla on jäseninä paljon aasialaisia naisia, jotka asuvat Suomessa ja etsivät erityisesti suomalaista miestä. On kuitenkin hyvä varautua matkustamaan Aasiaan jossain vaiheessa.

Voit myös katsoa kaikki suositellut ja hyvämaineiset deittisivustot Luotettavat Seurustelu- ja Deittisivut osiosta.

OLE MUKANA MIESASIA