Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Miksi suomalaiset miehet rakastuvat venäläisiin naisiin

Lisätty 22.11.2016

Mikä tekee venäläisistä naisista viehättäviä

Venäläiset naiset ovat kauniita. On vaikeaa sanoa tarkkaan, mistä venäläisten naisten kauneus muodostuu. Yhden teorian mukaan venäläinen naisten kauneus on uniikki sekoitus indo-eurooppalaista, saksalaista ja itä-slaavilaista vaikutusta höystettynä mongolialaisella perimällä, jota jäi nykyisen Venäjän alueelle 1200-luvulla mongolien valloitussodan aikaan. Venäjä onkin ollut mielenkiintoinen kulttuurien ja perimän sulatusuuni vuosisatojen ajan. Ehkäpä näin on syntynyt venäläisten naisten kauneus; korkeat poskipäät, vaalea iho, vihreät tai siniset silmät sekä kauniit vaaleat tai vaalean ruskeat ja ruskeat hiukset.

Lue kokonaan »

Thaimaalainen nainen tyttöystäväksi tai vaimoksi

Lisätty 17.10.2016

Miksi suomalaisen miehen kannattaa ottaa tyttöystäväksi tai vaimoksi thaimaalainen nainen

Toisin kuin monet suomalaiset naiset, thaimaalaiset naiset ovat yhä kosketuksissa naisellisten vaistojensa kanssa. Thaimaalaiset naiset, kuten monet aasialaiset naiset yleensäkin, pitävät maskuliinisista miehistä ja haluavat rakentaa elämänsä parisuhteen ja perheen ympärille. Näiden syiden vuoksi perinteisiä perhearvoja kunnioittavan suomalaisen miehen kannattaa harkita thaimaalaisiin naisiin tutustumista. Ja mikä thaimaalaisissa naisissa suomalaisen miehen näkökulmasta on parasta, on että thaimaalaiset naiset omaksuvat helposti suomalaiset elämän arvot ja kunnioittavat suomalaisen miehen tapoja. Suurin osa thaimaalaisista naisista myös haluaa miehen, joka on perheen pää ja suunnannäyttäjä. 

Lue kokonaan »

Baltialaiset naiset

Lisätty 30.08.2016

Baltialainen kauneus

Tässä kirjoituksessa puhutaan Baltian maista ja Itämeren itäiseltä puoliskolta kotoisin olevista naisista. Baltian maista kotoisin olevat naiset ovat kauniita. Mutta on vaikea sanoa, mistä Baltian maasta tulevat kauneimmat naiset. Baltian maista puhuttaessa viitataan yleisesti kolmeen valtioon Itämeren itäisellä puolella. Nämä valtiot ovat Viro, Latvia ja Liettua. Baltia käsitteenä tai alueena on kuitenkin laajempi, kuin nämä kolme Baltian maata. Venäjä ja Puola ovat käyneet historiassa useita sotia Baltiassa ja Baltian maat ovat kuuluneet välillä Venäjään ja välillä Puolaan. Baltian maista on käytetty historiassa nimitystä Itämerenmaakunnat ja Baltian maat ovat kulttuuriltaan selkeästi itä-eurooppalaisempia kuin Suomi. Vaikka Baltia alueena onkin monitahoinen käsite, tulee baltialainen kauneus kuitenkin selkästi Itämeren itäiseltä puoliskolta. Baltialaisista naisista puhuttaessa tässä kirjoituksessa viitataan yleisesti Baltian maista sekä Itämeren itäiseltä puoliskolta kotoisin oleviin naisiin.

Lue kokonaan »

Japanilaiset ja etelä-korealaiset naiset

Lisätty 05.07.2016

Miksi aasialaisista naisista kiinnostuneiden suomalaisten miesten kannattaa harkita japanilaisten ja etelä-korealaisten naisten deittailua 

Ennakkoluuloiset suomalaiset, etenkin suomalaiset naiset, yleensä kritisoivat aasialaisia naisia ja virheellisesti väittävät, että kaikki aasialaiset naiset tai ylipäätään ulkomaalaiset naiset ovat suomalaisten miesten kanssa vain rahan takia tai saadakseen oleskeluluvan Suomeen. Kaikki aasialaiset naiset eivät suinkaan ole suomalaisten miesten kanssa vain rahan tai oleskeluluvan takia. Ja tämä pitää erityisen hyvin paikkansa etenkin japanilaisten ja etelä-korealaisten naisten osalta. Lue tämä kirjoitus, niin tiedät miksi.

Lue kokonaan »

Kuka on Cheyenne Järvinen

Lisätty 18.04.2016

 

Cheyenne Järvinen on suomalais-filippiiniläinen kaunotar

Filippiiniläisistä sukujuuristaan eksoottisen kauneutensa saanut Cheyenne Järvinen valittiin ensimmäiseksi perintöprinsessaksi Miss Helsinki 2015 kilpailussa. Sittemmin aasialaista kauneutta äidiltään perinyt Cheyenne on tullut tunnetuksi suomi-räppärien Cheek ja Juno salarakkaina. Cheyenne Järvinen pitää myös kauneus aiheista blogia sekä ilahduttaa säännöllisesti fanejaan rohkeilla Instagram kuvilla. Tämän kaiken lisäksi myös povipommiksi tituleeratusta Cheyennestä huhutaan olevan olemassa Big Brother Suomi tähden Antti Kurhisen kuvaama seksivideo. Eksoottista Cheyenne Järvistä voidaankin luonnehtia todelliseksi julkisuuden monitoiminaiseksi.

Lue kokonaan »

Kokoelma deittivinkkejä

Lisätty 07.04.2016

Tämä kirjoitus on listan muotoon kirjoitettu kokoelma seurustelu- ja deittivinkkejä. Koska netti- tai online-deittailu on nykyään yksi suosituimpia tapoja tavata uusia ihmisiä ja löytää rakkautta, on tähän kokoelmaan sisällytetty online-deittivinkkejä. Ja koska online- turvallisuus on yksi tärkeä osa-alue online- ja nettideittailua, on tähän kokoelmaan sisällytetty myös online- turvallisuuteen liittyviä vinkkejä.

Osa tämän kirjoituksen vinkeistä perustuu kirjoittajan omiin kokemuksiin, osa vinkeistä on netistä löydettyjä ja osa kavereilta kuultuja.

Lue kokonaan »

Millainen etelä-amerikkalainen nainen viehättää sinua

Lisätty 11.03.2016

Ei ole vaikeaa arvata, miksi niin monet miehet ovat viehtyneitä etelä-amerikkalaisiin naisiin. Etelä-amerikkalaiset naiset, tai latinalaiset naiset omaavat tunnetusti muodokkaan vartalon, joka näyttää hyvälle ihonmyötäisissä vaatteissa. Etelä-amerikkalaiset naiset ovatkin todellisia kuumaverisiä viettelijättäriä huomiota herättävän kauneutensa ansiosta. Latinalaisilla naisilla onkin tapana saada miehiltä haluamansa. Mutta ovatko kaikki latinalaiset naiset samanlaisia?

Yllättävää kyllä (tai sitten ei), mutta kaikki latianalaiset naiset eivät ole samanlaisia. Kuten Yhdysvalloista kotoisin oleva latino-koomikko Al Madrigal vapaasti suomennettuna sanoi: "Latinot ovat kaikki samanlaisia, paitsi meksikolaiset. Ecuadorilaisten mielestä dominikaanit ja puerto ricolaiset eivät osaa puhua espanjaa. Ja chileläiset syövät aivan liikaa majoneesia. Mutta mitä kaikilla latinoilla on sitten yhteistä? He inhoavat muita latinoita".

Latinalaiset naiset, kuten kaikki latinot identifioivat itsensä mielellään oman kulttuuriperintönsä mukaan. Sen voi huomata siitä, miten he pukeutuvat, puhuvat ja toimivat. Eikö olisikin hienoa, jos voisit oppia tunnistamaan eri tyyppisiä latinalaisia naisia ja tietäisit, missä voit tavata heitä?

Lue kokonaan »

Tumma nainen kutsuu illalliselle

Lisätty 28.02.2016

Markuksella oli tapana mennä töiden jälkeen läheiseen kahvilaan juomaan kupillinen mustaa, vahvaa kahvia ja lukemaan lehteä. Markus tykkäsi istua samalla paikalla joka päivä. Tältä paikalta Markus pystyi näkemään kaiken, mitä kahvilassa tapahtui. Eräänä päivänä kahvilassa istui muodokas tummaihoinen nainen. Markus oli aina pitänyt tummaihoisia naisia viehättävinä. Markus oli erityisen viehtynyt muodokkaisiin tummaihoisiin naisiin.

Lue kokonaan »

Seurustelu latinalaisen naisen kanssa

Lisätty 19.01.2016

Vinkkejä latinalaisten naisten deittailuun

Latinalaisten naisten huomion saaminen voi olla vaikeaa, jos et tiedä mistä latinalaiset naiset pitävät. Latinalaisilla naisilla sanotaankin olevan aivan oma ajattelutapansa. Mutta kun pääset sisälle latinalaisten naisten ajattelumaailmaan ja alat saada heidän huomiota, et ehkä halua tapailla enää muita naisia. Huomion arvoista on, että latinalaisten naisten ja suomalaisten miesten ajatusmaailmat sopivat yllättävän hyvin yhteen. Jos olet kiinnostunut latinalaisista tai etelä-amerikkalaisista naisista ja haluat tietää miten tapaat latinalaisia naisia, niin sinun kannattaa lukea tämä kirjoitus.

Lue kokonaan »

Venäläinen kaunotar muuttaa naapuriin

Lisätty 26.12.2015

Matti oli eronnut kaksi vuotta sitten ja hän oli kyllästynyt lapsellisiin ja ylimielisiin naisiin, joita hän oli tapaillut ja jopa elänyt yhden kanssa vuosia. Matista tuntui, että hän tarvitsi jotain erilaista joka muuttaisi hänen elämänsä. Hän tiesi tarvitsevansa naisen, joka hyväksyisi hänet sellaisena kuin hän on ja joka avaisi sydämensä hänelle. Lue Matin tarina ja mitä Matti pääsi kokemaan,  kun venäläinen kaunotar muutti Matin naapuriin.

Lue kokonaan »

Filipino vai Filipina tai Pinay vai Pilipina ?

Lisätty 17.11.2015

Mikä ero on sanoilla Filipino ja Filipina?

Entä mikä on Pinay ja miksi jotkut sanovat Pilipina?

Tämä kirjoitus yrittää valottaa Filipino ja Filipina sanojen merkitystä. Tässä kirjoituksessa yritetään myös selittää, mitä tarkoittavat sanat Pinay ja Pilipina.

Filippiineiltä tulee paljon kauniita älykkäitä naisia ja monet miehet valitsevat puolisokseen filippiiniläisen naisen, koska tietävät että filippiiniläisen naisen kanssa tehdyt lapset ovat myös älykkäitä ja kauniita. Mutta miksi englannin kielessä filippiiniläistä naista tarkoittavia sanoja on niin monta ja mitä eroa niillä on? Ehkäpä vain filippiiniläinen nainen pystyisi antamaan täydellisen vastauksen. Jokatapauksessa, tämä kirjoitus yrittää parhaansa mukaan määrittää ja selittää nämä sanat.

Lue kokonaan »

Afrikkalaistaustainen Kelly Kalonji viettelee suomalaisia miehiä

Lisätty 22.10.2015

Kelly Kalonji tuli tunnetuksi Miss Helsinkinä vuonna 2013. Sittemmin hän on esiintynyt rohkeissa glamourkuvissa ja tähdittänyt tosi-tv sarjoja. Kelly on myös vuoden 2013 Miss Tourism International kilpailun bikinikierroksen voittaja. Kelly on alunperin kotoisin Kongosta, josta hän muutti Suomeen lapsena. Kelly aloitti mallin työt jo teini-iässä. Kelly Kalonjin Instagram tili on ehdottomasti seuraamisen arvoinen, mikäli nautit laadukkaista kuvista ja afrikkalaisesta kauneudesta. Kelly Kalonjin Instagram tili löytyy täältä: @mskellykalonji

Lue kokonaan »

Aasialaisia naisia

Lisätty 19.09.2015

 

Millainen aasialainen nainen viehättää sinua eniten

Monet miehet pitävät aasialaisia naisia viehättävinä ja hyvinä kumppaneina. Tästä syystä moni suomalainen mies valitsee kumppanikseen aasialaisen naisen ja löytää tämän kanssa onnellisen ja täysipainoisen elämän. Kaikki aasialaiset naiset eivät kuitenkaan ole samanlaisia. Se minkälaisen aasialaisen naisen kukin valitsee, riippuu kunkin omista mieltymyksistä. Tässä kirjoituksessa esitellään erilaisia aasialaisia naisia ja kerrotaan, miten tutustut aasialaisiin naisiin. Lue tämä kirjoitus ja katso, mikä aasialainen nainen on sinun tyyppiäsi.

 

Lue kokonaan »

Seurustelu venäläisen naisen kanssa

Lisätty 01.09.2015

Ohjeita venäläisten naisten deittailuun

Venäläiset naiset ovat maailmanlaajuisesti tunnettuja älykkyydestään, naisellisuudestaan ja hyvästä ulkonäöstään. Älykkyys ja naisellisuus yhdistettynä hyvään ja huoliteltuun ulkonäköön on monille miehille vastusamaton yhdistelmä. Monet miehet ajattelevatkin, että Venäjältä tulevat maailman parhaat naiset. Tämän takia monet miehet ovat kiinnostuneita venäläisistä naisista ja haluavat puolisokseen venäläisen naisen. Tässä kirjoituksessa annetaan ohjeita venäläisen naisen kanssa seurusteluun. Noudattamalla tässä kirjoituksessa annettuja ohjeita onnistut saavuttamaan menestystä venäläisten naisten parissa ja voit saavuttaa onnistuneen sekä kaikin puolin tyydyttävän parisuhteen venäläisen naisen kanssa.

Lue kokonaan »

Kolumbialainen nainen

Lisätty 31.07.2015

Suomalaisen miehen tarina kohtaamisesta kolumbialaisen naisen kanssa

Mikko oli aina pitänyt latinalaisia naisia viehättävinä. Hän piti heidän muodokkaista vartaloistaan ja ruskettuneesta ihosta, joka oli hänen mielestään juuri sopivalla tavalla tumma. Mikko ei kuitenkaan koskaan ollut uskaltanut lähestyä latinalaisia tai Etelä-Amerikasta kotoisin olevia naisia, vaikka oli näitä Suomessa nähnyt. Nämä naiset olivat tuntuneet hänestä saavuttamattomilta.

Mikko oli sittemmin mennyt naimisiin suomalaisen naisen kanssa ja eli tavanomaista suomalaista avioelämää. Mikko kuitenkin fantasioi salaisesti tummasta etelä-amerikkalaisesta naisesta. Mikko ei ollut koskaan kertonut vaimolleen fantasioistaan latinalaisiin naisiin. Eräänä päivänä Mikon unelma latinalaisesta naisesta kävi toteen, kun hänen vaimonsa oli ystävystynyt Suomeen töihin tulleen kolumbialaisen naisen kanssa.

 

Lue kokonaan »

Suomalainen mies on onnellisempi ulkomaalaisen naisen kanssa

Lisätty 17.06.2015

Miksi suomalaisella miehellä on parempi elämä ulkomaalaisen naisen kanssa

Ihmiset tarvitsevat sosiaalisia suhteita. Suomalainen kulttuuri on yksilöllisyyttä ja itsenäisyyttä edellyttävä kulttuuri. Nämä suomalaisen kulttuurin erityispiirteet aiheuttavat helposti yksinäisyyttä ja ahdistusta. Yleisesti tunnustettu fakta on, että sosiaaliset suhteet ovat hyvän mielenterveyden kannalta tärkeitä. Sosiaalisilla suhteilla voikin vaikuttaa omaan onnellisuuteen merkittävästi. Monet muut maailman kulttuurit ovat sosiaalisesti avoimempia mitä suomalainen kulttuuri. Näiden tosiseikkojen valossa sellaisen suomalaisen, joka ei ole tyytyväinen sosiaaliseen elämäänsä Suomessa, kannattaisi lähteä paremman sosiaalisen elämän saavuttamiseksi tutustumaan johonkin sosiaalisesti avoimempaan kulttuuriin. Tässä kirjoituksessa esitetään syitä, miksi suomalainen mies on onnellinen ulkomaalaisen naisen kanssa ja miten suomalaisen miehen sosiaalinen elämä voi parantua ulkomaalaisen naisen kanssa

Lue kokonaan »

Turvallinen online-deittailu

Lisätty 24.05.2015

Turvallisen online-deittailun perusteet

Deittihuijauksia tapahtuu jatkuvasti. Onnistuneen deittikokemuksen saadakseen on hyvä tuntea turvallisen online-deittailun perusteet. Tämän kirjoituksen lukemalla saat itsellesi turvallisen online-deittailun perustiedot. Tässä kirjoituksessa kerrottuja asioita voi online-deittailun lisäksi soveltaa muuhunkin erilaisissa sosiaalisissa verkostoissa tapahtuvaan kanssakäymiseen. Jos haluat tuntea yleisimmät deittihuijaukset, siirry tästä linkistä lukemaan kirjoitus deittisivustojen yleisimmistä huijauksista

 

Lue kokonaan »

Ohjeita suomalaiselle miehelle deittailuun ja seurusteluun ulkomaalaisen naisen kanssa

Lisätty 23.04.2015

Ohjeet turvalliseen seurusteluun ja deittailuun  

Tässä kirjoituksessa esitetään ohjeita turvalliseen seurusteluun ja deittailuun. Ohjeet on kirjoitettu suomalaiselle miehelle noudatettavaksi seurustellessa ulkomaalaisen naisen kanssa tai deittaillessa ulkomaalaisia naisia.  Noudattamalla tässä kirjoituksessa esitettyjä ohjeita suomalaiset miehet voivat parantaa mahdollisuuksiaan tasapainoisen ja onnellisen parisuhteen löytämiseen sekä välttää seurustelun ja deittailun mahdollisesti mukanaan tuomia ikäviä yllätyksiä. Vaikka kirjoitus onkin suunnattu ulkomaalaisista naisista kiinnostuneille suomalaisille miehille, soveltuvat nämä ohjeet yleisen luonteensa vuoksi hyvin noudatettaviksi kaikille, jotka seurustelevat ajatuksenaan löytää onnellinen parisuhde tai harrastavat muuten vain deittailua.

Lue kokonaan »

Seksin myymistä ja ostamista ei tule täyskriminalisoida

Lisätty 10.04.2015

Seksin ostokielto ei vähennä seksin myymistä ja ostamista

Laki seksin oston täyskiellosta tuli voimaan Ruotsissa vuonna 1999. Tutkimusraportin mukaan seksin ostamisen kielto on aiheuttanut kielteisiä seurauksia seksityöntekijöille. Täyskiellolla on haluttu vaikuttaa asenteisiin seksin ostamista kohtaan ja tehdä seksin ostamisesta vähemmän houkuttelevaa. Tutkimusraportti osoittaa kuitenkin, että todisteita ei ole saatavilla siitä että seksin myynti ja ostajien määrä olisivat vähentyneet. Seksin ostamisen kieltäminen on myös aiheuttanut kielteistä suhtautumista seksin myyjiin.

Lue kokonaan »

Suomalaiset miehet avioituvat ulkomaalaisten naisten kanssa

Lisätty 09.04.2015

Miksi suomalaiset miehet valitsevat ulkomaalaisen naisen?

Suomalaisten miesten ja ulkomaalaisten naisten parisuhteet yleistyvät jatkuvasti. Ulkomaalaisissa naisissa suomalaisia miehiä viehättää ulkomaalaisten naisten yleisten eksottisten erityispiirteiden lisäksi se tosiasia, että ulkomaalaiset naiset ovat yleensä perinteisiä perhearvoja kunnioittavia miehestään välittäviä ja miestään arvostavia naisia, jotka ovat sinuja oman naiseutensa kanssa. Ulkomaalaiset naiset osaavat vastata suomalaisen miehen tarpeeseen olla oma itsensä ja pystyvät olemaan suomalaiselle miehelle samanaikaisesti välittäviä elämänkumppaneita sekä tasapainoisen elämän suunnannäyttäjiä.

Lue kokonaan »

Miksi kannattaa mennä naimisiin suomalaisen miehen kanssa?

Lisätty 02.04.2015

Venäläisen naisen kertomus suomalaisesta miehestä

Venäjän kielinen nettilehti julkaisi 31.3.2015 venäläisen naisen kertomuksen siitä, minkä vuoksi hän halusi mennä naimisiin suomalaisen miehen kanssa.

Venäjän kielisessä nettilehdessä julkaistu kertomus suomalaisesta miehestä kuului sarjaan, jossa erimaalaisten miesten kanssa naimisissa olevat venäläiset naiset kertoivat elämästään. Iltasanomat uutisoi myös samasta venäläisen naisen tarinasta.

Lue tästä, mikä tekee suomalaisesta miehestä hyvän aviomiehen.

Lue kokonaan »

Filippiiniläiset naiset etsivät miestä avioliittoon

Lisätty 13.02.2015

Filippiiniläiset naiset haluavat suomalaisen miehen

Filippiiniläiset naiset etsivät usein puolisoa ulkomailta, sillä filippiiniläiset naiset arvostavat länsimaalaisia miehiä. Suomalaiset ovat tulleet filippiiniläisille tutuiksi lähinnä kansaivälisten yritysten ja turismin kautta. Monet suomalaiset yritykset ovatkin harjoittaneet onnistunutta liiketoimintaa ja luoneet hyvää Suomikuvaa Filippiineillä. Tämän johdosta moni filippiiniläinen nainen on todennut haluavansa miehen Suomesta. Filippiiniläiset naiset pitävät suomalaista miestä modernina ja rakastavana kumppanina, jonka kanssa suhde on turvallinen ja tasa-arvoinen.

Lue kokonaan »

Ulkomaalaiset naiset haluavat suomalaisen miehen

Lisätty 10.12.2014

Erilaisuus kiehtoo naisia

Monesti lehdissä ja televisio-ohjelmissa hehkutetaan, miten suomalaiset naiset pitävät ulkomaalaisia miehiä viehättävinä. Harvoin kuulee kuitenkaan kerrottavan, kuinka hyvä menestys suomalaisella miehellä on ulkomaalaisten naisten keskuudessa. Kaikki ulkomailla matkustaneet suomalaiset miehet tietävät, että siinä missä suomalaisia naisia kiehtoo ulkomaalainen mies, niin ulkomaalaisia naisia kiehtoo suomalainen mies. Suomalaiset miehet voivatkin saavuttaa helposti merkittävääkin menestystä ulkomaalaisten naisten keskuudessa.

Lue kokonaan »

Thaimaalaiset naiset tarjoavat thaihierontaa

Lisätty 01.11.2014

Thaimaalaiset naiset myyvät seksiä thaihieronnan yhetydessä

Thaimaalaiset naiset tulevat yleensä Suomeen avioliiton myötä. Monet thaimaalaiset naiset ovat ennen Suomeen tuloaan työskennelleet seksialalla. Kun avioliitto Suomessa ei jostain syystä täyttänytkään odotuksia, on thaimaalaisen naisen helppo siirtyä työskentelemään seksialalle Suomeen. Nämä ovatkin yksinkertaistettuna ne syyt, miksi Suomessa on niin paljon thaihierontapaikkoja.

Lue kokonaan »

Kansainvälinen Avioliitto

Lisätty 12.10.2014

Miten solmitaan kansainvälinen aviolitto

Tässä kirjoituksessa tarjotaan tietoa, miten esteettömyyden tutkinta suoritetaan kansainvälisissä avioliitoissa. Tietoa annetaan siitä, miten Suomen kansalainen menee naimisiin ulkomaalaisen kanssa. Erittäin tärkeitä naimisiin ulkomaalaisen kanssa mentäessä ovat todistukset naimattomuudesta, mahdollisesta avioerosta ja oikeudesta mennä avioon.

Lue kokonaan »